Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Principatus
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Principatus » 03 okt 2014, 21:13

bagrcavi je napisao/la:Nekome je lešinar Salem Prolić donio pasoš, a neko će morati sam da ga izvadi...
slika
Dva kriminalca na jednoj slici. Tino Sven Susic mi je najmrzi fudbaler koji ikada zaigrao u nasem dresu.
On stoji za sve lose u nasoj reprezentaciji kao i amidza mu. Steta sto momciluka nije tu, da ga malo pocese. Ali i Besic voli grubo igrati, tako da jos ima nade do Welsa. A i Spaha se vratio...slucajno na trening utakmici, oklizne se malo...

Spaha znas sta ti je raditi, napravi mjesta na pozicijima Susica i Vrsajevica za prave reprezentativce. :salut:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 03 okt 2014, 21:20

Argumenti odbrane Susica su po karakteru, kolicini cinizma, bezobrazluku i zamjeni teza, ravni argumentima koje cesto slusamo u ICTY.
I naravno , ponosni su na svoju primitivnu "visprenost".
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 okt 2014, 21:22

Cartman je napisao/la:Ja se sjecam kad je Ibricic bio u Hajduku. Hrvati su brujili o njemu non-stop. Svaki dan neki clanak, na tekmama uvijek parole o njemu "Orilo, gorilo, Ibro mi te volimo" itd. Uvijek neki golovi, asistencije, price o transferima. O ovom Tinceku Hrvati i ne pricaju. Ne spominje se. Prosjecni igrac njihove lige. Da mu nije ime Susic nikad ne bi bio u reprezentaciji. Pa Kvrzic je bolji od njega, igra za bolju ekipu i igra poziciju gdje nam treba vise igrac nego na poziciji Tinkia.

Da se razumijemo, i Kvrzic je panj, ali manji od ovog seronje iz Belgije. Nadjite mi jednog Hrvata da kaze da je on najbolji igrac lige, pa cemo pricat. Ibro je dobio zutu majicu SN-a. Kao prvi ne-Hrvat meni se cini. A ovaj konj?
Koji ba Hrvati? Mislis na navijace Hajduka, ne svi Hrvati, cuj Hrvati, da neko pomisli da su ga dizali svi u Hrvatskoj :)

Idi pitaj te iste nesto o Tini ;)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 okt 2014, 21:23

Bezobrazluk je ovo sto se pise o jednom nasem mladom igracu, sjecam se postova tipa "dabogda nogu slomio" ili ovo od Princija koji se nada da ce ga neko povrijediti. Bojim se da vama treba strucna pomoc. Lijepo legnes na kauc i ispricas mu sta te u zivotu muci...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 okt 2014, 21:24

emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ja se sjecam kad je Ibricic bio u Hajduku. Hrvati su brujili o njemu non-stop. Svaki dan neki clanak, na tekmama uvijek parole o njemu "Orilo, gorilo, Ibro mi te volimo" itd. Uvijek neki golovi, asistencije, price o transferima. O ovom Tinceku Hrvati i ne pricaju. Ne spominje se. Prosjecni igrac njihove lige. Da mu nije ime Susic nikad ne bi bio u reprezentaciji. Pa Kvrzic je bolji od njega, igra za bolju ekipu i igra poziciju gdje nam treba vise igrac nego na poziciji Tinkia.

Da se razumijemo, i Kvrzic je panj, ali manji od ovog seronje iz Belgije. Nadjite mi jednog Hrvata da kaze da je on najbolji igrac lige, pa cemo pricat. Ibro je dobio zutu majicu SN-a. Kao prvi ne-Hrvat meni se cini. A ovaj konj?
Koji ba Hrvati? Mislis na navijace Hajduka, ne svi Hrvati, cuj Hrvati, da neko pomisli da su ga dizali svi u Hrvatskoj :)

Idi pitaj te iste nesto o Tini ;)
Dizali su ga svi. Sportske Novosti su iz Zagreba koliko ja znam, i proglasili su ga za igraca sezone. A i tada je Dinamo dominirao kao sada. Zato :shh:

@Principatus: Apsolutno se slazem, i meni je najmrzi. Ne mogu ga ocima gledat. Fuj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 03 okt 2014, 21:26

Pa Hrvati nam se, uglavnom, smiju i ne mogu se nacuditi kako dva kloca poput Susica i Vrsajevica, mogu ici na SP :lol:
Jedan Mario Pasalčic, koji je za obojicu, u Hajduku, bio Zidan, pa ga kupio Chelsea, nije mogao prismrditi Hrvatskoj.
Ima i ovih sto dodju na forum , da nam objasne da je TSS najbolji HNL igrac, jedan od najvecih europskih talenata , sa 22 godine, ne bi li mu nabili cijenu kroz BiH reprezentaciju. I oni nam se smiju, iza ledja. :lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 okt 2014, 21:28

Ibro je tada bio stariji nego Tino, plus sto je on postao miljenik navijaca ne samo zbog igre nego i zbog izjava, zbog toga sto je rekao da bi volio igrati do kraja karijere u Hajduku, zbog toga sto je ozenio splicanku, sto je rekao da tamo zeli ziviti nakon karijere, itd. Bio je i Ibro nekad potencijal kao Tino, to sto on mozda nije ispunio ocekivanja ne znaci da nece Susic.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 okt 2014, 21:33

Cuj bio potencijal nekad kao Susic. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Ibro je za njega Zidane. Ako Tincek dogura do Turske lige neka se Bogu zahvali. To mu je maksimum maksimuma.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 okt 2014, 21:35

hogarstrasni je napisao/la:Pa Hrvati nam se, uglavnom, smiju i ne mogu se nacuditi kako dva kloca poput Susica i Vrsajevica, mogu ici na SP :lol:
Jedan Mario Pasalčic, koji je za obojicu, u Hajduku, bio Zidan, pa ga kupio Chelsea, nije mogao prismrditi Hrvatskoj.
Ima i ovih sto dodju na forum , da nam objasne da je TSS najbolji HNL igrac, jedan od najvecih europskih talenata , sa 22 godine, ne bi li mu nabili cijenu kroz BiH reprezentaciju. I oni nam se smiju, iza ledja. :lol:
:clap:

Čak je imao i problema sa U - 21.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 okt 2014, 21:40

calcio je napisao/la:Ibro je tada bio stariji nego Tino, plus sto je on postao miljenik navijaca ne samo zbog igre nego i zbog izjava, zbog toga sto je rekao da bi volio igrati do kraja karijere u Hajduku, zbog toga sto je ozenio splicanku, sto je rekao da tamo zeli ziviti nakon karijere, itd. Bio je i Ibro nekad potencijal kao Tino, to sto on mozda nije ispunio ocekivanja ne znaci da nece Susic.
Ibro je igtac poteza i vica i tim je osvojio Split a ne izjavama da bi igrao do smrti u Hajduku. Isto je izjavljivao i Tino pa nije ni na tragu Ibrine popularnosti. Igraci kao Ibricic su uvjek bili in u Dalmaciji. Susic junior po meni ima potencijala da bude dobar igrac i to ce vjerovatno i biti, ali nacin na koji je usao u repku smrdi do neba. Da ne budem krivo shvacen trenutno Tino nije ni blizu prvog sastava repke a uz Kuasija je najbolji igrac Hajduka. Avdija je poluigrac i u repji i Hajduku i stamota je sto nosi reprezentativni dres.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 03 okt 2014, 22:02

Principatus je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Nekome je lešinar Salem Prolić donio pasoš, a neko će morati sam da ga izvadi...
slika
Dva kriminalca na jednoj slici. Tino Sven Susic mi je najmrzi fudbaler koji ikada zaigrao u nasem dresu.
On stoji za sve lose u nasoj reprezentaciji kao i amidza mu. Steta sto momciluka nije tu, da ga malo pocese. Ali i Besic voli grubo igrati, tako da jos ima nade do Welsa. A i Spaha se vratio...slucajno na trening utakmici, oklizne se malo...

Spaha znas sta ti je raditi, napravi mjesta na pozicijima Susica i Vrsajevica za prave reprezentativce.
:salut:
vrhunac gluposti :wtf:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 okt 2014, 22:08

Sta se desava sa Stilicem i Wislom. Onakav furiozan start, i evo stoje pred 4. uzastopnim porazom.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 03 okt 2014, 22:10

Neutral je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:Pa Hrvati nam se, uglavnom, smiju i ne mogu se nacuditi kako dva kloca poput Susica i Vrsajevica, mogu ici na SP :lol:
:clap:

Čak je imao i problema sa U - 21.
Jedan od mojih najboljih prijatelja je veliki Torcidas (dalmatinac) i nije mogao da vjeruje da je Svrsko ne samo u reprezentaciji vec starter....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 okt 2014, 22:16

Sa Avdijom bi i David Luiz i Tiago Silva ispadali smijesni. Gdje on zaigra stoperi plivaju na sve strane.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 okt 2014, 22:22

Goalgetter je napisao/la:Sta se desava sa Stilicem i Wislom. Onakav furiozan start, i evo stoje pred 4. uzastopnim porazom.
Nisu gola dali cetvrtu utakmicu zaredom. Ocigledno su upali u krizu.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 okt 2014, 22:32

Cartman je napisao/la: Dizali su ga svi. Sportske Novosti su iz Zagreba koliko ja znam, i proglasili su ga za igraca sezone. A i tada je Dinamo dominirao kao sada. Zato :shh:

@Principatus: Apsolutno se slazem, i meni je najmrzi. Ne mogu ga ocima gledat. Fuj.
Hajdi vi znate sto momka na pravdi Boga mrzite.

Uglavnom, evo hrvatskih medija i o Tinu Susicu, haman da ga vise tamo cjene od njegovih zemljaka.

http://www.jutarnji.hr/sumnje-su-proslo ... -/1223793/" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 03 okt 2014, 22:33

Ima li Marko Vejinović iz Vitesse-a kakve veze sa nama,igra solidno,zabija golove a izgleda da Holandija ne računa njeg a kod Srba npr. jedan Subotić ne može zadovoljiti...

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 03 okt 2014, 22:41

Pirke je napisao/la: Jedan od mojih najboljih prijatelja je veliki Torcidas (dalmatinac) i nije mogao da vjeruje da je Svrsko ne samo u reprezentaciji vec starter....
A jel vjerovao taj tvoj dalmatiner kad "svrsko" zabi gol? Ili ga je onako vise puta pustao na replay da se uvjeri?
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 03 okt 2014, 22:42

Imperator98 je napisao/la:Ima li Marko Vejinović iz Vitesse-a kakve veze sa nama,igra solidno,zabija golove a izgleda da Holandija ne računa njeg a kod Srba npr. jedan Subotić ne može zadovoljiti...
''...moji roditelji su Srbi, otac Dragan je iz Česterega kraj Zrenjanina, majka Milka je iz Žune...''
nema izgleda

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 03 okt 2014, 22:46

Celikovac je napisao/la:
Pirke je napisao/la: Jedan od mojih najboljih prijatelja je veliki Torcidas (dalmatinac) i nije mogao da vjeruje da je Svrsko ne samo u reprezentaciji vec starter....
A jel vjerovao taj tvoj dalmatiner kad "svrsko" zabi gol? Ili ga je onako vise puta pustao na replay da se uvjeri?
Nije. Nisam ni ja. Dan danas kontam da je to možda bio Visca.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Choma, Goalgetter, Godfather, Grunf, torbica i 41 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []