Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
imamo onda isti feeling, uzeo sam oba daju i pobjeda stuttgart@7, Vedo barem dva daje 

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
ne kažem da će biti tri gola nego pol. 1-1 a za dalje ne znammancity je napisao/la:imamo onda isti feeling, uzeo sam oba daju i pobjeda stuttgart@7, Vedo barem dva daje

Shelbourne-Galway FC 4+ 3.85
Koje si ti zitozgmiky je napisao/la:petak veče u bundeski pada malo golova no večeras imam feeling da budu bar dva u prvoj halfciki pa eto
oba daju u 1.pol 4.50
drago mi je da se uzelo sinoć, brazilci ispoštovali momački

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
penal je bio sad još crveni, sudac nije dobro spavao neko mora platitzgmiky je napisao/la:ne kažem da će biti tri gola nego pol. 1-1 a za dalje ne znammancity je napisao/la:imamo onda isti feeling, uzeo sam oba daju i pobjeda stuttgart@7, Vedo barem dva daje![]()

mirzatele je napisao/la:SAD - FRANCUSKA - 20.5 H1
Francuskinje se gotovo u potpunosti fokusiraju na igru ispod koševa ili na tranziciju. Vanjski šut nije im jače oružje. To bi danas mogao biti problem jer se Amerikankama vraca najbolji centar Griner koja može zaustaviti Grudu.
Francuska ih je pobijedila na pripremnom turniru iako su amerikanke imale i 20 poena razlike..U toj utakmici nije igrala Griner..Danas je 1/4 finala,prvi ozbiljan mec,amerikanke ce se htjeti osvetiti i ide ovo preko 20 aBd
- BlueBosnian
- Kontakt:
E bem ti Waalwijk, kontam dobiće ovo, moraju, a oni ko krc..Atlant - St.Petersburg 1 (5)
Eindhoven - Waalwijk 2 (4.80)
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Mogla bi ova stosur da dobije ovu kvitovu,, 3,20 kvota,, aaaaaaaaaaa
Ujutro za dobar dan
EDIT: igram tr2, znaci uzece set @1,90
Ujutro za dobar dan

EDIT: igram tr2, znaci uzece set @1,90
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Ovi belgijanci da do Bajrama igraju, ne bi dali gola -.-
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Blago receno katastrofapilotbabo je napisao/la:Livorno - Crotone, oba daju i 3+ -2,65
Ovo ako nije saradnja onda ne znam sta je.Svih 6 utakmica u ligi zavrsilo rez 2:1,prve dvije utakmice se igralo 3 za 3 pa onda 6 za 6.Na koga je sad red da pobijedi to je tesko prognozirat ali nadam se da nastavljaju tradiciju s golovima.Vrijedi probat i oba daju u prvom po kvoti 5 jer je zadnje 4 tako bilo,kao i tacne rezultate 2:1 kvota 7,75 i 1:2 kvota 13.Na sicu sam probao i tacan rez u prvom pol/tacan rezultat u regularnom vremenu (1:1/2:1 i 1:1/1:2) po kvotama 35 i 58.
Zlin - Sparta Prag, kp2 1,55, 2-1,95, hendikep +1,5- 2,55
Iako ne pratim hokej nesto narocito ovo moram odigrat jer je zlin u ocajnoj formi,jos uviejk ne znaju za pobjedu u novoj sezoni.A ako se dobro sjecam Sparta je prosle sezone bila jedna od najjacih ekipa u Ceskoj ligi.
Sretno ako neko isprati

Skinem na tiketu Livorno i Herthu X/1 i ostaje mi Getafe pobjeda za pare..ima li kakve sanse?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ne da ima nego će biti, dobiti ćeš, 1-0 getafe 87.minharry_90 je napisao/la:Skinem na tiketu Livorno i Herthu X/1 i ostaje mi Getafe pobjeda za pare..ima li kakve sanse?

0:1 jbg najmanja kvota i uvijek zadnji meczgmiky je napisao/la:ne da ima nego će biti, dobiti ćeš, 1-0 getafe 87.minharry_90 je napisao/la:Skinem na tiketu Livorno i Herthu X/1 i ostaje mi Getafe pobjeda za pare..ima li kakve sanse?

harry ništa ipak od getafea
ajmo malo live probati
Guimaraes-Boavista 1-0 58.min
oba daju 4.25
sljedeći gol Boavista 7.25
X 8.50
pa vi hvalite

ajmo malo live probati
Guimaraes-Boavista 1-0 58.min
oba daju 4.25
sljedeći gol Boavista 7.25
X 8.50
pa vi hvalite

1:1 zavrsise .ebem im sve..najmanja kvota 2.05 me obori,a skinem kvote 4.80 i 4.30 kuknjava
Joj Cibone imali su ih... na 83 - 80 fulaju napad, ali hajde uzele su se repice od ostala tri, bilo bi previshe!
Sretno svima sutra !

Sretno svima sutra !
Amar Osim selektor BiH
-
- Kontakt:
3/3subcoccinela je napisao/la:Nymburk - Lokomotiv Kuban H2 (+6,5) 1,85
Villacher - Bolzano H2 (+1,5) 1,80
Siden Torun - Anwil Wloclawek H1 (-4,5) 1,85
Bravo!subcoccinela je napisao/la:3/3subcoccinela je napisao/la:Nymburk - Lokomotiv Kuban H2 (+6,5) 1,85
Siden Torun - Anwil Wloclawek H1 (-4,5) 1,85

orbit je napisao/la:Bravo!subcoccinela je napisao/la:3/3subcoccinela je napisao/la:Nymburk - Lokomotiv Kuban H2 (+6,5) 1,85
Siden Torun - Anwil Wloclawek H1 (-4,5) 1,85![]()

večeras idemo u Čile
Audax I.-Dep. Iquique 2/1 26
nemojte se zalijetati s ovim nije ni blizu kao sinoć brazilci, ako se prati onda laganica pa šta bude
Od tenisa ujutro
Sharapova-Ivanović 2 2.55
dvije ljepotice i siguran sam da Maria ne čita forum ali ako Ana vidi ovo neka mi se javi na pp i ostavi broj rado bih se malo podružio s njom

Uzivo
Kozlov - Williams -- pobjeda Kozlova kvota 2.30 na 20 marki
Kozlov - Williams -- pobjeda Kozlova kvota 2.30 na 20 marki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.