FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 13 mar 2010, 14:24

Pa zar nije Žujo svoje dugove preuzeo? :? I kad je prozivan za to zaduživanje, argumenti su mu bili tipa "klub nije obična firma, bez velikih zaduživanja nema ni velikih uspjeha, ja sad da dođem opet bih se zadužio, ali bi se to vratilo kad se plasiramo u grupnu fazu Lige prvaka..."
Bar sad nek' ne kvari ekstra atmosferu za koju je najviše Amar zaslužan, pa onda i igrači.
Loše bi bilo slušati o neuspješnom radu u prošlosti, taman da on i nije bio sudionik istog. Ovako je odvratno!
U svakom obraćanju medijima kuka. Nek' zahvali Amaru što nam ovako dobro ide i nek' se baci na pribavljanje sponzora. Kad je gostov'o na BHT-u, bukvalno se smijao ljudima iz Euromedije i govorio nešto u stilu "evo ja ću odmah naći sponzora koliko hoćete za takav projekat, to je meni ništa..."
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 mar 2010, 14:48

Ma zna on vrlo dobro...nego maze oci mladjim simpatizerima kluba koji pocinju ici na tekme...majke mi bolje mu je da on nedaje intervjue, svaki put ko zadnja placipicka i ofira se...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 mar 2010, 15:31

Željovac je napisao/la:Pa zar nije Žujo svoje dugove preuzeo? :? I kad je prozivan za to zaduživanje, argumenti su mu bili tipa "klub nije obična firma, bez velikih zaduživanja nema ni velikih uspjeha, ja sad da dođem opet bih se zadužio, ali bi se to vratilo kad se plasiramo u grupnu fazu Lige prvaka..."
Bar sad nek' ne kvari ekstra atmosferu za koju je najviše Amar zaslužan, pa onda i igrači.
Loše bi bilo slušati o neuspješnom radu u prošlosti, taman da on i nije bio sudionik istog. Ovako je odvratno!
U svakom obraćanju medijima kuka. Nek' zahvali Amaru što nam ovako dobro ide i nek' se baci na pribavljanje sponzora. Kad je gostov'o na BHT-u, bukvalno se smijao ljudima iz Euromedije i govorio nešto u stilu "evo ja ću odmah naći sponzora koliko hoćete za takav projekat, to je meni ništa..."
Kako me poceo nervirati, u svakom intevrju samo kuka i place...kako se nema para, kako se ovo, ono.... :evil: neka trazi sponzore sto prije, jebli ga oni ... :evil:

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 mar 2010, 15:36

jest ono bila bruka kada se sjetim odveo ih Brko u Njemačku i neki njegov jaran igračima dao po 10 eura đeparca :D a polakše i za Žujom ovaj narod samo zna kakati po drugima nama da Boga dovedu u klub i njemu bi pametoval...zato ohladite biće dobro evo baco sam kašike i rekoše mi da će nam M;Tel biti sponzor...pametnije bi nam bilo da organizujemo neku radnu akciju pa da neku od tribina sredimo ili napravimo onaj moj famozni krov...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 mar 2010, 15:46

evo avatar promijenjen samo sa BISTRIKA,druže nemože prikladnija da bude,a neznam šta je falilo S04 kada navijam i za njih ali 3 puta Željo pa oni :)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 mar 2010, 15:53

AnnesTM87 je napisao/la:Ali ovo da se napise na krovu,tog natkrivenog haminog fazona..
Rumen u licu i perut u kosi,carape bijele na cipele nosi,smrad iz usta i cure mu sline,takav je pitar sa sjeverne tribine..
ti si mi IDOL hahahahahaha ODLIČNA DRUŽE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 13 mar 2010, 16:14

Hamo je napisao/la:
AnnesTM87 je napisao/la:Ali ovo da se napise na krovu,tog natkrivenog haminog fazona..
Rumen u licu i perut u kosi,carape bijele na cipele nosi,smrad iz usta i cure mu sline,takav je pitar sa sjeverne tribine..
ti si mi IDOL hahahahahaha ODLIČNA DRUŽE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ahhah
Nego oceli ici na krov ili ne :D
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 mar 2010, 16:21

MORA! ! ! :D

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 13 mar 2010, 16:26

ma moglo se i danas odigrat ovo protiv zvijezde komotno , vise me strah zgusnutog rasporeda i umora igraca u mostaru , neg o loseg terena s kojim bi se danas suocili

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 13 mar 2010, 16:36

lottdogg je napisao/la:ma moglo se i danas odigrat ovo protiv zvijezde komotno , vise me strah zgusnutog rasporeda i umora igraca u mostaru , neg o loseg terena s kojim bi se danas suocili
Ma po meni se vise u Zrinjskom trebaju brinuti umora.Imamo dosta igraca sa podjednakim mogucnostima i kvalitetom, a i fizicki smo najspremnija ekipa u BiH sigurno tako da umor nebi trebao biti prevelik. Pobjeda nad Zvjezdom se podrazumjeva, a ja se potajno nadam i bodu iz Mostara, ako bi uspjeli otkinuti bod, mislim da je titula onda 90% na Grbavici !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 13 mar 2010, 16:37

Hamo je napisao/la:MORA! ! ! :D
Heheh oky :p
lottdogg je napisao/la:ma moglo se i danas odigrat ovo protiv zvijezde komotno , vise me strah zgusnutog rasporeda i umora igraca u mostaru , neg o loseg terena s kojim bi se danas suocili
Izgleda da savez radi protiv nas :D

Po analizi sa stranice tm breza zeljo ce dobiti zvijezdu 89%
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 mar 2010, 17:56

Hamo je napisao/la:evo avatar promijenjen samo sa BISTRIKA,druže nemože prikladnija da bude,a neznam šta je falilo S04 kada navijam i za njih ali 3 puta Željo pa oni :)
Avatar su strumfovi kad odrastu :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 mar 2010, 18:03

jooooj sad bi pocela ttekma da onaj glupi snijeg nije pao...a danas bi preljepo vrijeme bilo bi nas 10 milja 100%
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 13 mar 2010, 18:08

Hamo je napisao/la:evo avatar promijenjen samo sa BISTRIKA,druže nemože prikladnija da bude,a neznam šta je falilo S04 kada navijam i za njih ali 3 puta Željo pa oni :)
hamo ti doslovno svatio ovo avatar haha
svoj ti pos'o !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 13 mar 2010, 20:05

evo gledam mi smo ove sezone napravili preko 1000 stranica od cega je 300 izbrisano znaci 700 regularni stranica ove sezone
svoj ti pos'o !

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 mar 2010, 21:03

Grbavica moj zivot je napisao/la:
hamo ti doslovno svatio ovo avatar haha
hahahah pa napisao sam "nemože prikladnija da bude" ;)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 mar 2010, 21:05

bistrikboy je napisao/la:
Brate odlično zapažanje ;) i šta kažeš sada jeli pravi avatar jesam li mogao boljeg naći heheheh

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 13 mar 2010, 21:39

Hamo je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Brate odlično zapažanje ;) i šta kažeš sada jeli pravi avatar jesam li mogao boljeg naći heheheh
ma ja ko koridasi kad svate pa se preobraze u avatar ko u filmu hahaha
svoj ti pos'o !

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 mar 2010, 22:39

Raja šta nam je ovih dana svi smo nekako inspirisani :lol: :lol: :lol:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 mar 2010, 22:42

Hamo je napisao/la:Raja šta nam je ovih dana svi smo nekako inspirisani :lol: :lol: :lol:
Pa inspirisani smo cim si nam rekao da postave krov :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, BarbareZeljin, perodeformero, sassari, voltron30 i 101 gost.