no rules je napisao/la:Baka se ne šali sa jezicima , Parla i Italijanskihogarstrasni je napisao/la: Joj Zuke,
skola stranih jezika "Baka Sliskovic "![]()
[youtube][/youtube]
Sempre cigarette

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
no rules je napisao/la:Baka se ne šali sa jezicima , Parla i Italijanskihogarstrasni je napisao/la: Joj Zuke,
skola stranih jezika "Baka Sliskovic "![]()
[youtube][/youtube]
Odlican engleskiNerminovic je napisao/la:Zuka![]()
[youtube][/youtube]
Fali mu jos samo malo da bude u stilu Sliskovica.normalaba je napisao/la:Odlican engleskiNerminovic je napisao/la:Zuka![]()
[youtube][/youtube]
Salim se brate, dobar je.Goalgetter je napisao/la:Da mi je cuti vas Engleze kako spikate inglis...Nije bas naj naj, ali solidno. Neki ga ne nauce ni u 5 do 10 godina igranja u nekom klubu..
Aguero, David Luiz i ostali Latino igraciGoalgetter je napisao/la:Da mi je cuti vas Engleze kako spikate inglis...Nije bas naj naj, ali solidno. Neki ga ne nauce ni u 5 do 10 godina igranja u nekom klubu..
Tevez godinama igrao tamo i jos ne zna.normalaba je napisao/la:Aguero, David Luiz i ostali Latino igraciGoalgetter je napisao/la:Da mi je cuti vas Engleze kako spikate inglis...Nije bas naj naj, ali solidno. Neki ga ne nauce ni u 5 do 10 godina igranja u nekom klubu..
Jbg, dosta latinoamerikanaca je odrastalo u teskim uslovima, skolu prakticno dosta njih nije ni pohadjalo, nepismeni ljudi, tako da im i tesko pada da nauce Engleski. Mada u slucaju ovih sto si ti naveo, mislim da se to u min. 5 godina moze da savlada, ali evo, kao sto vidimo ne ide. Tu je jos i Tevez..normalaba je napisao/la:Aguero, David Luiz i ostali Latino igraciGoalgetter je napisao/la:Da mi je cuti vas Engleze kako spikate inglis...Nije bas naj naj, ali solidno. Neki ga ne nauce ni u 5 do 10 godina igranja u nekom klubu..
Dje nije, momak je sasvim solidan. Balkanski naglasak mu je zestok. hehehenormalaba je napisao/la:Odlican engleskiNerminovic je napisao/la:Zuka![]()
[youtube][/youtube]
Igra Vranješ za pribramDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Jeste li sigurni da igra? Kako ja vidim tekma jos nije za 3 sata.