4-1 (1-0) laganozgmiky je napisao/la:Osijek - Zadar 1 1.90. 1/1 3.05
rekao sam ja samo HNL yebeš ti ovo sve drugo
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
4-1 (1-0) laganozgmiky je napisao/la:Osijek - Zadar 1 1.90. 1/1 3.05
ipak jedan prođezgmiky je napisao/la:što se prelaza tiče sumnjive utakmice
fleetwood 2/1
coventry 2/1
peterborough 2/1
cheltenham 2/1
torquay 2/1
nuneaton 2/1
aldershot 2/1
ovaj zadnji mi se čini baš da bi mogao pa na njega ide veća uplata od ostalih, 10 na ostale po 5
i kod šveđana
Gais-jonkoping 2/1 28
nisu ih ni ovaj puta dobilizgmiky je napisao/la:Southend-Morecambe x2 2.00, 2 4.65
nisu ih nikad dobili kući, možda neće ni danas
ovu utakicu sudi Wolfgang Stark i tu se treba probati sa penalom i crvenom jer to je sudac koji jako voli biti u centru pažnjezgmiky je napisao/la:Eintracht-Koln 1/1 4.20
Nije prelaz ali jeste 7+ svaka castzgmiky je napisao/la:Evo ih, kraljevi prelaza opet na sceni, izradili su nas prošle sezone kada su bili fini a siguran sam da nas ove neće razočarati, na ovoj utakmici ide neki ludi ishod ili prelaz 2/1 ili 1/2 ili 7+ i ide na jaču uplatu
Heracles-NAC Breda
2/1 27
1/2 30
7+ 19
6-1tm8782 je napisao/la:Nije prelaz ali jeste 7+ svaka castzgmiky je napisao/la:Evo ih, kraljevi prelaza opet na sceni, izradili su nas prošle sezone kada su bili fini a siguran sam da nas ove neće razočarati, na ovoj utakmici ide neki ludi ishod ili prelaz 2/1 ili 1/2 ili 7+ i ide na jaču uplatu
Heracles-NAC Breda
2/1 27
1/2 30
7+ 19
Ako je ko uspio uplatit mogao je dobre pare uzeti... Znaci objavljujem post kroz dva minuta golzIzOoO je napisao/la:Live ako bi ko igro na
Lausanne-Scfaffhausen neka proba sledeci gol Schaffhausen... Na tekmi sam a i ovi napadaju nenormalno...
daj br računa za ovih drugih 50 ojrazlatniljiljan je napisao/la:Willem II-Heerenveen 2/1,1/2,6+
50 evra pre meca,50 evra posle meca![]()
![]()
Ti si kralj ti si kraljzlatniljiljan je napisao/la:Willem II-Heerenveen 2/1,1/2,6+
50 evra pre meca,50 evra posle meca![]()
![]()
subcoccinela je napisao/la:Obratite paznju danas na willem i malagu tj. na njihove medjusobne duele sa protivnicima
zgmiky je napisao/la:subcoccinela je napisao/la:Obratite paznju danas na willem i malagu tj. na njihove medjusobne duele sa protivnicima![]()
![]()
svaka ti čast, odličan posao, bravo !!
![]()
znači oba para idu iz 2 u 1![]()
LIVE***
Malaga-Granada 0:1 38.min.
pobjeda Malage 4.50
handicap na Malagu (pobjeda dva ili više razlike) 12.25
Ubija me kosarka dva dana za redom, ali nije bitno ima li ko sta za veceras ljudi?Beppe je napisao/la:Bayern brate
Po meni verona siguran kec, a dobra kvota.
Cedevita 2
2-0Damsi je napisao/la:Milan 1
Maribor 1
Sporting 2
Ujpest 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.