Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zgmiky je napisao/la:daj br računa za ovih drugih 50 ojrazlatniljiljan je napisao/la:Willem II-Heerenveen 2/1,1/2,6+
50 evra pre meca,50 evra posle meca![]()
![]()
Gospodine subcoccinela svaka čast još jednom i mojzgmiky je napisao/la:subcoccinela je napisao/la:Obratite paznju danas na willem i malagu tj. na njihove medjusobne duele sa protivnicima![]()
![]()
svaka ti čast, odličan posao, bravo !!
![]()
znači oba para idu iz 2 u 1![]()
LIVE***
Malaga-Granada 0:1 38.min.
pobjeda Malage 4.50
handicap na Malagu (pobjeda dva ili više razlike) 12.25
naci na milju ukoga dobar si 560ado78 je napisao/la:Ovako bio bih vam zahvalan trebaju mi sutra dvije sigurice 1.20-1.30 kvote ulazem malo veci ulog...bio bih vam zahvalan![]()
![]()
Odigraj Sarajevo i Real Madrid i eto.ado78 je napisao/la:Ovako bio bih vam zahvalan trebaju mi sutra dvije sigurice 1.20-1.30 kvote ulazem malo veci ulog...bio bih vam zahvalan![]()
![]()
necko_gradacac je napisao/la:@subcoccinela svaka cast majstore![]()
a danas bi holandjani mogli odraditi jedan prelaz .... alkmar twente 2/1.... zgMiki sta milis,najjaci kladionicaru ovih prostora a i sire?
nista ja nisam slago ... ja od kako tebe pratim i imam kolko toliko para na winu hehezgmiky je napisao/la:necko_gradacac je napisao/la:@subcoccinela svaka cast majstore![]()
a danas bi holandjani mogli odraditi jedan prelaz .... alkmar twente 2/1.... zgMiki sta milis,najjaci kladionicaru ovih prostora a i sire?
![]()
![]()
nemoj misliti će novi na forumu da je tako a ono ni blizu
hvala tebi ali nemoj krafne prodavat na forumu o najjačem kaldioničaru, desilo se da prođe nešto ali sve je to kita labudova, a za prelaz ne znam idem sad uz kavu malo pregledati ko će koga zašto i kada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.