Kvyat je vozac RB za narednu sezonuemir18 je napisao/la:Ako Vettel ode iz RB,Alonso vjerovatno dolazi ,Mclaren nudi pare ali on ima 33 godin i treba mu najbolji bolid odmah a to ce tesko os Britanaca dobiti.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma ja, Red Bull je odmah potvrdio da je Kvyat novi vozač i tu nema dileme.
Toro Rosso iduće godine najvjerovatnije: Carlos Sainz jr i Max Verstappen.
Znači jedina realna opcija za Alonsa je McLaren Honda (osim ako se nešto dobro ne zakuha u Mercedesu u ovih nekoliko zadnjih trka između ove dvojice koji se bore za titulu).
Toro Rosso iduće godine najvjerovatnije: Carlos Sainz jr i Max Verstappen.
Znači jedina realna opcija za Alonsa je McLaren Honda (osim ako se nešto dobro ne zakuha u Mercedesu u ovih nekoliko zadnjih trka između ove dvojice koji se bore za titulu).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jel ga jos koji put mog'o pitati hoce li u Ferrari

i da kakva je nafaka ovaj Vettel ne bi me zacudilo da Ferrari bude bolid br.1 na griduQ: Can we expect an announcement from Ferrari? Right now there is only the Red Bull press release stating your departure and Christian Horner saying that you will join Ferrari…
SV: I am sure that very soon there will be something to say - but not right now.
Q: Have you signed a contract with Ferrari?
SV: As I just said, I have nothing to announce right now, but it will not take too long.
Q: Could anything stand in your way of moving to Ferrari then, if you haven't signed a contract?
SV: I didn't say that. I just said that I cannot announce anything right now. What I can say is that I will definitely stay in Formula One and not go skiing or mountain biking.
Q: Are you aware that staying with Red Bull would very likely give you a better chance of winning races next year - and that Ferrari are more likely to be a long-term project?
SV: At the end of the day it doesn't really matter - as I said that it was the craving for something new; a new challenge! I am leaving in peace. Of course it hurts on one hand - but on the other it feels right as it means a new challenge.
- chelsea358
- Kontakt:
Ode Seb u Ferari,Alonso vjerovatno u Mclaren.
Mada bi najbolje bilo da uvedu treci bolid,pa bi imali mali sampionat unutar Ferarija.
Rus je zelen za RedBulla,al vidjet cemo kakav ce bit,Daniel preuzima primat u RB-u.
Mada bi najbolje bilo da uvedu treci bolid,pa bi imali mali sampionat unutar Ferarija.
Rus je zelen za RedBulla,al vidjet cemo kakav ce bit,Daniel preuzima primat u RB-u.
Al mi se ljudi posraše u F1, protegnutog konjića pratim dugo vremena, i dovedoše lika kojeg ni u snu ne bi volio vidjet u tom bolidu
Kimmi popravi se, da ovaj rundo bude vozač br.2
Kimmi popravi se, da ovaj rundo bude vozač br.2
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Mclaren ima dva slobodna mjesta nije tu jos gotovo nista,kakvo bi ludilo bilo ako bi uparili Alonsa i Vettela 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ja, kao neko ko navija za Ferrari duugo vremena, volio bih da se to dogodi.emir18 je napisao/la:Mclaren ima dva slobodna mjesta nije tu jos gotovo nista,kakvo bi ludilo bilo ako bi uparili Alonsa i Vettela
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Magnussen
Amaterski u nekim situacijama.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trka prekinuta, ocito se nesto ozbiljno desilo sa Bianchijem cim ne prikazuju snimak, a i izrazi lica u timu Marussie ne obecavaju previse.
EDIT.
Izgleda da je Bianchi udario u redarski traktor koji je sklanjao bolid Sutila, prema njegovim rijecima vrlo ruzan prizor.
EDIT.
Izgleda da je Bianchi udario u redarski traktor koji je sklanjao bolid Sutila, prema njegovim rijecima vrlo ruzan prizor.
Don't believe the hype.
Sauber F1 Team @SauberF1Team 4m 4 minutes ago
Adrian is ok. More Details to follow.
Sutil jeste ok, Bianchi cisto sumnjam.miki_92 je napisao/la:![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
my bad, totalno sam ih pomjesaoKeenan.- je napisao/la:Sutil jeste ok, Bianchi cisto sumnjam.miki_92 je napisao/la:![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Formula 1
Bianchi 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- chelsea358
- Kontakt:
Bianchi
Uslovi danas losi,trka dosadna.
Uslovi danas losi,trka dosadna.
Pričitao sam da je trenutno na operaciji glave, 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Teške povrede glave, izgleda da mu se ljekari bore za život.Neutral je napisao/la:Pričitao sam da je trenutno na operaciji glave,
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
A jbt steta, lijep momak i mlad..
According to L'Equipe and SSN, Bianchi's surgery is complete and he is breathing on his own. Soon we will get official announcement. #F1
No further news on Bianchi until tomorrow. Confirmed by Ferrari press release that he's not on life support. That's all we know. #F1
Svi vozači su se okupili u bolnici kako bi dali podršku Bjankiju
No further news on Bianchi until tomorrow. Confirmed by Ferrari press release that he's not on life support. That's all we know. #F1
Svi vozači su se okupili u bolnici kako bi dali podršku Bjankiju
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da se stanje Bianchia pogoršalo i da su ga priključili na aparate za disanje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.