Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
E da on bog dao cuva da ne primimo a ne da daje golove. Na nasu nesrecu drugi selektori znaju da kad Avdo igra dobijaju VIP pozivnicu po njegovoj strani. Vidjet cemo sada u Velsu ako bude igrao sa koje ce nam strane navaljivati na gol. Sunjic koji ce pretpostavljam igrati i Avdo ce dobiti PTSP od Balea. Mujdza i Hajrovic bi sigurno otupili tog igraca po strani. Ali Susic ce mjenjati samo dvojicu. Ciljani su bili Prcic i Lulic ali Salihovic je pokvario racun. Tako je Susic obecao i najcesce on svoje ideje i sprovede a mi se cudimo. Jer mislimo da se sali.
- hogarstrasni
http://www.jutarnji.hr/sumnje-su-proslo ... -/1223793/" onclick="window.open(this.href);return false;
Za.**** su se, nije fantazista, nego defanzivni vezni Hajduka!
Da dodam, jos se nije odgonetnulo koju poziciju igra.
Jos ostaju tri nerijesena pitanja ; palestinsko pitanje, pitanje ko zapocinje proceduru promjene sportskog drzavljanstva i pitanje koju poziciju igra TSS !
Za.**** su se, nije fantazista, nego defanzivni vezni Hajduka!
Da dodam, jos se nije odgonetnulo koju poziciju igra.
Jos ostaju tri nerijesena pitanja ; palestinsko pitanje, pitanje ko zapocinje proceduru promjene sportskog drzavljanstva i pitanje koju poziciju igra TSS !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Ali zato veliki Stilic hara Poljskom Ligom 
- Consigliere
- Kontakt:
Ma , slika i prilika cijelog stanja u zemlji... Ovako i babini sinovi dobijaju diplome, poslove,sta hoces... dok normalnoj raji ne pomaze ni ko bi trebao.bagrcavi je napisao/la:Nekome je lešinar Salem Prolić donio pasoš, a neko će morati sam da ga izvadi...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ovaj dječko obećava ! http://****/ino-fudbal/zanimljiv ... ichom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Nerminovic
- Kontakt:
Vrancic danas igrao 15 min.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Jasmin Scuk jucer pogodio za Mladu Boleslav koja je pobijedila 5-1 i nalazi se na cetvrtoj poziciji.
i Scuk je od ove sezone kapiten Mlade Boleslav
i Scuk je od ove sezone kapiten Mlade Boleslav
- hogarstrasni
Scuk je interesantan igrac.
Centralni-defanzivni vezni, a dobar i u realizaciji.
Centralni-defanzivni vezni, a dobar i u realizaciji.
trebalo bi da ima mjesta u reprezentaciji, barem na sirem spisku.
kada bi se gledao neki realan kriterij, trebao bi biti i ispred cimirota, hadzica, vranjesa, susica
kada bi se gledao neki realan kriterij, trebao bi biti i ispred cimirota, hadzica, vranjesa, susica
cudi me da me nisi nap`o zbog cimirota
mozda cimirot ima blagu prednost zbog toga sto je mladji, ali realno jasmin igra u boljem klubu i boljoj ligi
mozda cimirot ima blagu prednost zbog toga sto je mladji, ali realno jasmin igra u boljem klubu i boljoj ligi
Ma neka Cimirota, dobar je mali. Ali pravi kvalitet ce pokazati tek kad ode u jacu ligu.jasmin10 je napisao/la:cudi me da me nisi nap`o zbog cimirota![]()
Inace, protiv svakog mozes pricati osim protiv Saida. Bolje meni samar opali a ne diraj mi Guzu
1946
cimirot ce vjerovatno vec od naredne sezone igrati u ligi peticeHead je napisao/la:Ma neka Cimirota, dobar je mali. Ali pravi kvalitet ce pokazati tek kad ode u jacu ligu.jasmin10 je napisao/la:cudi me da me nisi nap`o zbog cimirota![]()
Inace, protiv svakog mozes pricati osim protiv Saida. Bolje meni samar opali a ne diraj mi Guzu
a guza je strasan igra, steta sto nije dobio priliku u repki prije ovih povreda
kada se on vraca na teren ? dobro bi nam dosao s onom formom od prije povreda, ionako osim pjanica nemamo igraca koji moze nanizati 3-4 igraca i zabiti gol
Ma nema Guze do proljeca, al' ko zna mozda se opet vrati u Sarajevo. 
1946
- hogarstrasni
Naravno, o nasim igracima je tesko suditi dok ne odu u jacu ligu.Head je napisao/la:Ma neka Cimirota, dobar je mali. Ali pravi kvalitet ce pokazati tek kad ode u jacu ligu.jasmin10 je napisao/la:cudi me da me nisi nap`o zbog cimirota![]()
Eto ti Saida, daleko najbolji igrac koji je igrao u PL ,ko zna od kada, pa tesko u Dinamu dobija priliku, doduse, povrede ga muce...
Sto se Scuka tice, vec dvije sezone je najbolji igrac, a sada i kapiten M. Boleslav, to vec nesto znaci. Ceska liga je pristojna, na koncu, daje sve ceske reprezentativce .
Kad je to Pjanic nanizo bar 2 igraca a ne 3-4.jasmin10 je napisao/la:cimirot ce vjerovatno vec od naredne sezone igrati u ligi peticeHead je napisao/la:Ma neka Cimirota, dobar je mali. Ali pravi kvalitet ce pokazati tek kad ode u jacu ligu.jasmin10 je napisao/la:cudi me da me nisi nap`o zbog cimirota![]()
Inace, protiv svakog mozes pricati osim protiv Saida. Bolje meni samar opali a ne diraj mi Guzu![]()
a guza je strasan igra, steta sto nije dobio priliku u repki prije ovih povreda![]()
kada se on vraca na teren ? dobro bi nam dosao s onom formom od prije povreda, ionako osim pjanica nemamo igraca koji moze nanizati 3-4 igraca i zabiti gol
Prije ce Medunjanin I Tino nanizat par igraca nego Pjanic. Pjanic je druga vrsta veznjaka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
imperator10
- Kontakt:
Vrančić 15 minuta jučer, uspio da smiri igru svoje ekipe nakon što du dobili crveni i da joj pomogne da uzme veliki bod u Leverkusenu. U zadnjim utakmicama nije bio toliki frišak pa je to vjerovatno razlog što je krenuo sa klupe.
scorpy je napisao/la: Kad je to Pjanic nanizo bar 2 igraca a ne 3-4.
[youtube][/youtube]
postavio ti je @ibizevic ono sto sam ja mislioIbizevic je napisao/la:scorpy je napisao/la: Kad je to Pjanic nanizo bar 2 igraca a ne 3-4.
[youtube][/youtube]
Tankovic dao gol. Hvala Susicu sto ne igra za nas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: denza, Edincapitano, Frankie, Google [Bot], kovac, MiranGlasnic i 40 gostiju.