RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tepsija » 04 okt 2014, 18:54

Idi pitaj na nekoj drugoj temi,odakle te tu?
Pa i budala zna da se tu ne mora biti pravilan,može se samo napisati Sretan Božić/Bajram/Uskrs...bitno da je od srca.Niko neće gledati na ispravnost.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 04 okt 2014, 18:55

Kad je od srca nema greske jer nekad ljudi koriste skracenicu.A inace se pise Bajram Serif Mubarek Olsun .
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 04 okt 2014, 18:57

emil02in je napisao/la:Kad je od srca nema greske jer nekad ljudi koriste skracenicu.A inace se pise Bajram Serif Mubarek Olsun .
Hvala drug! :thumbup:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 04 okt 2014, 19:48

Sutra moramo pobijediti pred pauzu i gostovanje na Grbavici. Onda za vrijeme pauze igrači nek nadju muda za igru ili nek razduze opremu. Nije sramota izgubiti od boljeg ali je sramota vući se po terenu k'o zdapi i ne boriti se nikako. Sutra im treba jasno poručiti ili će igrati kako treba ili će letiti iz kluba.VELEZ JE BIO, VELEZA IMA I VELEZA ĆE BITI

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 04 okt 2014, 21:21

Vozdra Raja, Sretan Bajram svim Velezovim navijacima islamske vjeroispovjesti!

Upravo sam pricao sa Obradovicem iz Radnika, on je od Milenine sestre mali, rekao sam mu da ga dovodim kod nas narednu sezonu, ali sutra treba da se nevidi. To je fino djete poslusace on cika Radovana, a mislim da bi nam igrac njegovog kalibra valjao gore u napadu.

Ponovo Pozdrav svima, Volim vas sve majke mi moje.

Mostar u Srcu, Velez do Groba!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 04 okt 2014, 23:42

Tosre je napisao/la:Vozdra Raja, Sretan Bajram svim Velezovim navijacima islamske vjeroispovjesti!

Upravo sam pricao sa Obradovicem iz Radnika, on je od Milenine sestre mali, rekao sam mu da ga dovodim kod nas narednu sezonu, ali sutra treba da se nevidi. To je fino djete poslusace on cika Radovana, a mislim da bi nam igrac njegovog kalibra valjao gore u napadu.

Ponovo Pozdrav svima, Volim vas sve majke mi moje.

Mostar u Srcu, Velez do Groba!
Hvala brato od srca. Mi mostarska raja smo vazda slavili bajrame isli na polnocke,tucali se jajima,lizali prste od baklava. Mi smo navikli na ezane,zvona s crkve i orgulje sa katedrale. Sto ne mogu ove čobane provokatore čuj kako se čestita bajram. A u šumu odakle si šljego pilaj balvane i deri se muuuuuu muuuuuuuuuuuu :urnebes: :urnebes:
Da ne bude off sutra svi na stadion da podržimo Rođene do nova tri boda. MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 04 okt 2014, 23:45

Sutra se Radnik MORA dobiti.Nadam se da će se igra a posebno zalaganje popraviti.Trebaju shvatiti da mi ne dolazimo zbog njih nego zbog Veleža.Kome to nije jasno nek se odmah pokupi iz kluba.Manekeni srce na teren i gini za petokraku!!!
Bez Janka, Peje i Haurde.Vrlo važni igrači i sva trojica iz prvih 11.Umjesto Janka Popović, a umjesto Peje nadam se Barišić.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 05 okt 2014, 10:34

IDEMO DANAS SVI ZAJEDNO
[youtube][/youtube]
SVI NA STADION

FORZA VELEŽ
KLUB SVIH NAS.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 okt 2014, 11:34

RezervniGolman je napisao/la:BAJRAM MUBAREK OLSUN SVIM VELEŽOVCIMA ISLAMSKE VJEROISPOVIJESTI ŠIROM PLANETE

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 05 okt 2014, 11:39

Veliki pzdrav crvenoj braci i sestrama sirom planete i svima koji slave BSMO.
Danas ocekujem nakon svih ovih blamiranja koje nam priredise momci u crvenim dresovima, da konacno dobijemo utakmicu bez mnogo stresa.Valjda smo zasluzili u 10 tekmi barem jednu takvu.

PS jos uvjek me drzi bjes zbog poslijednjih desavanja u i oko Veleza i spreman sam dati svoj doprinos u eventualnom "obracunu" sa saboterima.
FORZA DO GROBA
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 05 okt 2014, 11:43

rodjenisa je napisao/la:Veliki pzdrav crvenoj braci i sestrama sirom planete i svima koji slave BSMO.
Danas ocekujem nakon svih ovih blamiranja koje nam priredise momci u crvenim dresovima, da konacno dobijemo utakmicu bez mnogo stresa.Valjda smo zasluzili u 10 tekmi barem jednu takvu.

PS jos uvjek me drzi bjes zbog poslijednjih desavanja u i oko Veleza i spreman sam dati svoj doprinos u eventualnom "obracunu" sa saboterima.
FORZA DO GROBA
I ja isto iz prvih redova
KLUB SVIH NAS.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 okt 2014, 12:03

Dok god nam je šetač Haurdić igrač za prvih 11 i vrlo važan igrač, naravno, označen tim epitetima, nema za nas sreće. Nakon prve utakmice ja bih njega zatjer'o. Njegov odnos prema igri je katastrofalan, prema dresu da ne govorim. Samo na osnovu njegovog talenta, Feja ga forsira u prvih 11, i iz razloga što nema adekvatne zamjene u rosteru za ovog levata. Timska igra nula bodova, igra za sebe, za svoju statistiku, da se proda što prije, a takvi igrači u nijednoj ekipi nisu poželjni. Njegovo umijeće s loptom ne može biti ključni faktor prevage u smislu njegovog ostanka u klubu. ODLAZI :!:

Obaveze će uslovljavati moje prisustvo na današnjoj utakmici. Slobodno vrijeme mi daje Velež, kada god igra. HAJDE LEVATI, NATOPITE TAJ DRES.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 05 okt 2014, 12:41

Danas tri boda ne smiju doći u pitanje. Slažem se sa zizu1991 u vezi Haurdica. Pa lik nije dres isprljao protiv Slavije po onom kijametu. Lik je solidan za naše uslove ali mu treba reći ako će igrati za sebe nek ide.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 05 okt 2014, 12:45

emil02in je napisao/la:Danas tri boda ne smiju doći u pitanje. Slažem se sa zizu1991 u vezi Haurdica. Pa lik nije dres isprljao protiv Slavije po onom kijametu. Lik je solidan za naše uslove ali mu treba reći ako će igrati za sebe nek ide.
Ma nije niko isprljao dres poodavno :evil: Zalaganje u ovoj sezoni 0.Nikakvog žara, agresivnosti, ničega.Valjda će danas to popraviti i upisati 3 boda, nadam se :roll:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 05 okt 2014, 14:08

RezervniGolman je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Veliki pzdrav crvenoj braci i sestrama sirom planete i svima koji slave BSMO.

FORZA DO GROBA
I ja isto iz prvih redova
Brat moj ovo sto si boldirao,mozda sam beze izraz upotrijebio ali mislio sam na bilo koju vrstu pritiska na igrace ili nekoga drugog ko se zayebava sa nasim dresom.Ama to nije dozvoljeno nikome i nikome i nikome ko nosi dres Veleza.Ako nema kvaliteta,uredu,nema veze,ali ne zalagati se i jos pri tome komentarisati lose a u smislu "pa ko je Velez"-e to ne moze.Nemoze da mi je brat na terenu,a ne neko ko zivi od Veleza.
MORACE SE SVI DOBRO POTRUDITI DA VRATE NASE POVJERENJE
A znamo da postoje i drugi nacini da im se skrene paznja......
VELEZ IZNAD SVIH
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 05 okt 2014, 15:14

Izvinjavam se raji koja slavi praznik, zaboravio jučer upasti da čestitam.
Bajram bareću svima koji slave sa našeg pdf-a.

Ajmo ležVe do nova 3 boda i napokon da spojimo nekoliko pobjeda zaredom u ligi, (to se nije desilo pravo dugo) !
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 05 okt 2014, 15:23

Hajmo rodjeniiiiiiii???

Ima li mozda nbeki radio prenos ???

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 05 okt 2014, 15:55

Adma je napisao/la:Hajmo rodjeniiiiiiii???

Ima li mozda nbeki radio prenos ???
http://tunein.com/radio/BH-R1-1017-s1765/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 05 okt 2014, 16:00

Sta je ovo. Nema golova nema nista. Ima li ikakav info sa utakmice

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 05 okt 2014, 16:02

Adma je napisao/la:Sta je ovo. Nema golova nema nista. Ima li ikakav info sa utakmice
slabo ima info,izgleda jos jedna utakmica sa mucenjem lopte,oni imali jednu dobru sansu,a mi trazili penal nad Hebibovicem koji Paradzik nije dosudio
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.