Naravno ako bude igrao.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Danas Mume daje gol ,imam neki osjecaj 
Naravno ako bude igrao.
Naravno ako bude igrao.
na twiteru nije objavljen jos spisakmarcelo12 je napisao/la:Sad na Livescore gledam postavu i piše da je Besic u prvoj postavi
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Muhamed Bešić
Livescore vam nije nikakav relevantan izvor, oni samo u najavu stave postavu od zadnje utakmice.
Mada, mislim da nisu lose sanse da danas pocne, vidjecemo za sat vremena.
Ja bih rek'o da cemo vidjeti za desetak minuta.Goalgetter je napisao/la:Livescore vam nije nikakav relevantan izvor, oni samo u najavu stave postavu od zadnje utakmice.
1946
IGRA,IGRA,IGRA 
Everton (to face Man United): Howard, Hibbert, Jagielka (c), Stones, Baines, Barry, Besic, Pienaar, Mcgeady, Naismith, Lukaku
Everton (to face Man United): Howard, Hibbert, Jagielka (c), Stones, Baines, Barry, Besic, Pienaar, Mcgeady, Naismith, Lukaku
u Prvih 11
- SasaKajkut
- Kontakt:
Everton (to face Man United): Howard, Hibbert, Jagielka (c), Stones, Baines, Barry, Besic, Pienaar, Mcgeady, Naismith, Lukaku.
nisam znao da igraju ovako rano, Roberto je sam rekao da će kasni testovi pokazat' da l' će McC igrat', pa sam mislio da će to biti jutros nekad, čisto jer bi imao više vremena za oporavak, aludirajući da nije uradio testove jučerrope11 je napisao/la:Kad nekad danas kad pocinju za sat i po?
ko zna, moguće da bi bilo 4-3-3 da igra McC, sad to haman nije htio jer Gibson još nije 100% spreman, a možda mu i ne vjeruje baš da počne jedan derbyrope11 je napisao/la:Mislim da Mume igra, a formacija ce zavisit od toga da li je McC zdrav ili ne. Licno bi ga vise volio vidjeti pozadi sa dvojicom destruktivaca, odnosno sa Barryem.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja mislio da je tekma u 14:00h, neki dan je stojalo.Head je napisao/la:Ja bih rek'o da cemo vidjeti za desetak minuta.Goalgetter je napisao/la:Livescore vam nije nikakav relevantan izvor, oni samo u najavu stave postavu od zadnje utakmice.
Super, evo ga u prvih 11.
Eto ga u formaciji 4-2-3-1 sa Barryem na zadnjem veznom 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kao što rekoh 3 dana ranije.Clutch je napisao/la:Igra Mume protiv scumsa 100% .
Martinez gospodin
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
twiter je 100 posto tacan igraaaaaaaGoalgetter je napisao/la:Ja mislio da je tekma u 14:00h, neki dan je stojalo.Head je napisao/la:Ja bih rek'o da cemo vidjeti za desetak minuta.Goalgetter je napisao/la:Livescore vam nije nikakav relevantan izvor, oni samo u najavu stave postavu od zadnje utakmice.
Super, evo ga u prvih 11.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Bajric981 bolan lezi na postelji. Bice zanimljiv duel besic di maria.
Mi nikada odustati necemo...
Eh super, kao sto sam i pretpostavio, bit ce ovo 4231 formacija koja ce mu daleko bolje lezati nego prosla. Sretno Mume! 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Mume od pocetka
Sretno care 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tooooooo, idemo rušit mali United 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sretno Muhamede danas, da odigraš na svom nivou. Ljepšeg bajramluka od Martineza nisi mogao dobiti.

Naravno da se nece trositi protiv nekih tamo Rusa, cuva ga don Martinez za prave utakmice.
Inace ocekujem neki kvalitetan stream da podijelite.
Inace ocekujem neki kvalitetan stream da podijelite.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Prava utakmica,pravi test za Muhameda. Ako odigra dobro znacajno ce povecati sanse da bude standardan prvotimac..Ajde Besa majstore pokazi ko je tata 
Hajde Mume s bismilom, polahko i samo se pridrzavaj sta ti trener kaze. Lagano samo.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, jasmin10, Normus90, RobijasiZenica1988, s4mke i 54 gosta.