FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
jao kako smo kreativni

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ranocchia u stilu Zanettija 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ma jel ovo Mazzarri na kraju pozdravio navijače?
JestSiamoNoi je napisao/la:Ma jel ovo Mazzarri na kraju pozdravio navijače?
Drago mi je da je Obi dobio par minuta, dosta fino je odigro..on je cini mi se proturio loptu do Osvalda kod gola i asistiro Icardiju za onaj promasaj..MVila izgleda dotjero liniju, dosta bolje izgleda nego proslu protiv Dnjipra.. Ranocchia nastavlja igrat odlicno, veceras mozda i najbolji na terenu
Guarin pokazo da nije ni za jednu poziciju, nego mu davat da igra ove manje bitne utakmice..Kuzmanovic jedna velika 0, isto ko i Yuto
Drago mi je da Icardi nastavlja zabijat, sta bi bilo da igra u nekom klubu sa ozibljnom igrom..ovako jadan samo ganja protivnicku odbranu..Osvaldo isto dobar
Nikad nisam vidio da je to napravio,gori mu pod petama 
Nisam gledao, ko je bio najboljj,i imal napretka ikakvog u bilo kojem pogledu?:) Vidim Yuto nagradjen pocetnim sastavom i u ovoj tekmi.
Amar Osim selektor BiH
Beppe je napisao/la:Nisam gledao, ko je bio najboljj,i imal napretka ikakvog u bilo kojem pogledu?:) Vidim Yuto nagradjen pocetnim sastavom i u ovoj tekmi.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Jeb.o karabah ili kako se vec zovu , rutinski ih dobili (nek sam doceko da i ovo za inter kazem) imal kakve nade da se dovede Konopljanka u januaru . Ovaj rece na areni da su ozbiljno zaintereseriani u Interu, a cuo sam i prije vec negdje da se pricalo o tom

Da pohvalim Ikardia i aplaudiram prvom golu

Da pohvalim Ikardia i aplaudiram prvom golu
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 02 okt 2014, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Icardi donio novac, pretrnuo sam kad se "povrijedio"
Kakvo je Osvaldo pojacanje, to je nevjerovatno, definitivno najvece ovog Mercata, covjek svaku utakmicu ili zabije ili asistira, jednostavno se vidi da zna lopte.. Utakmica ko utakmica, ocajna, da nisam bolesnik Intera prije bih gledao tacku na zidu sat i po nego ovo, ali eto dobro je, prolaz smo skoro vec pa osigurali i nadati se da cemo u nastavku ovog takmicenja vidjeti i par igraca iz Primavere..
Bas mi je drago zbog Obija, nadam se da ce dobiti minutazu, covjek je za Kuzmanovica, Yaya Toure
Kakvo je Osvaldo pojacanje, to je nevjerovatno, definitivno najvece ovog Mercata, covjek svaku utakmicu ili zabije ili asistira, jednostavno se vidi da zna lopte.. Utakmica ko utakmica, ocajna, da nisam bolesnik Intera prije bih gledao tacku na zidu sat i po nego ovo, ali eto dobro je, prolaz smo skoro vec pa osigurali i nadati se da cemo u nastavku ovog takmicenja vidjeti i par igraca iz Primavere..
Bas mi je drago zbog Obija, nadam se da ce dobiti minutazu, covjek je za Kuzmanovica, Yaya Toure
Ovaj treci dres je dobar pravo.
Je li ovo Juan pozvan u repku ?
Je li ovo Juan pozvan u repku ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista02
- Kontakt:
Juan i Dodo pozvani u reprezentaciju 
Mislim da su Ranko i Osvaldo sigurn kod Contea. Možda bi čak i Danilo mogao biti pozvan ako nastavi da pruža dobre partije. Sinoć je silovavao onog crnju čitavu utakmicu!
Mislim da su Ranko i Osvaldo sigurn kod Contea. Možda bi čak i Danilo mogao biti pozvan ako nastavi da pruža dobre partije. Sinoć je silovavao onog crnju čitavu utakmicu!
Da se promjeni anketa ?
Sva sreca pa je Fiorentina osakacena povredama, pa mozda i izvucemo nesto iz tog meca
Sva sreca pa je Fiorentina osakacena povredama, pa mozda i izvucemo nesto iz tog meca
Islandski prijatelji predvođeni Kloppom po prvi puta postali prvaci svoje države u zadnjem kolu u gostima sa do danas neporaženim Hafnarfjordurom golom u zadnjoj minuti nakon što su preko pola sata igrali sa igračem manje.
http://www.visir.is/sjadu-morkin-og-rau ... 4141009495
Kakav show
I Mbaye je pozvan u Senegalsku reprezentaciju ako se ne varam...
http://www.visir.is/sjadu-morkin-og-rau ... 4141009495
Kakav show
I Mbaye je pozvan u Senegalsku reprezentaciju ako se ne varam...
- IlCapitano
- Kontakt:
Šta ćete?Guarin14 je napisao/la:Da se promjeni anketa ?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Juan u nekom intervjuu rece da je on zamjenik kapitena, zasto je to onda Nagatomo bio protiv Cagliaria 
Veceras ocekuju sastav:
Handanovic; Juan, Vidic, Ranocchia; Dodo, M'Vila, Medel, D'Ambrosio; Kovacic; Osvaldo, Icardi
Veceras ocekuju sastav:
Handanovic; Juan, Vidic, Ranocchia; Dodo, M'Vila, Medel, D'Ambrosio; Kovacic; Osvaldo, Icardi
Nisam to još vidio,ali baš su u onom podcastu Ben,Nima i Sia raspravljali ono što sam govorio za vrijeme utakmice kako ne može igrač kao Nagatomo biti kapetan dok su na terenu Juan pa Handanović i Palacio.Igrač kojeg je Dodo istisnuo iz sastava i sa njegove omiljene pozicije lijevo,znači nije niti prvi izbor...
Potvrđen sastav.Pobjeda imperativ.arminz je napisao/la:Veceras ocekuju sastav:
Prvih 11 ko sto je i najavljivano..ne znam sta da ocekujem od ove utakmice..mislim da se ovakva Fiorentina mora dobit, al s obzirom kako igramo i bod me ne bi puno razocaro
U zadnje vrime nam ide dobro sa Violama, jos kad uzmemo u obzir da im fali dosta bitnih igraca onda bi trebali uzet 3 boda...
Prognoziram pobjedu 2:0 Icardi x2
Prognoziram pobjedu 2:0 Icardi x2
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
C'e_solo_l'Inter
- Kontakt:
Taljavento sudija veceras
I veceras bi mogao biti sou od strane sudije, nadam se da grijesim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.