Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Goalgetter » 05 okt 2014, 13:53

Besic nije na nivou danas, ali pricati da je pogubljen je glupost. Mora se vise otkrivati, i traziti loptu, to sam i ja primjetio, ali kad vidim kako ovaj trojac ispred njega igra, Pienaar, Naismith i McGeady, boze sacuvaj. Nisu nista korisno prema naprijed ucinili.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 okt 2014, 13:54

Kritikovati Bešića u ovako lošem Evertonu je apsurdno. Karamele nisu ni sjena prošlosezonske ekipe, stvarno je nejasno šta im se desilo, zato je nepotrebno kriviti pojedinca (posebno kada je taj pojedinac i više nego solidan) kada ne funkcionišu kao ekipa.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 05 okt 2014, 13:55

Urbinato je napisao/la:Vrlo loš...izgubljen rekao bih.
I ja sam na pocetku to mislio, trci na svaku loptu na ovoj njegovoj strani, ali kad pogledas i Barry ide bas na svaku loptu, ovo je greska Martineza jer im je sigurno rekao da duplaju bekove....
Everton skroz los krenu u napad i popune taj prostor 30 metara do gola i onda nista, za Besica bi bilo najbolje da igra tog centralnog veznog i ako nije ni ovo toliko lose koliko raja sere po forumu, Everton nema nekog kreativca Pienar to nije nikad bio a pogotovo Berry....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 05 okt 2014, 13:55

Nasi fudbaleri ovde ili su najbolji ili najmanje losi od svih pa majku mu jesu li ykad losi ?

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 okt 2014, 13:56

Samo jos da dodam igra Evertona prema naprijed je grozna. Lukaku se gura na nekakvo krilo a tu se ne snalazi, NAismith u sredini i nije nesto. McGeedy koji bi im trebao pomagati spava.Pienara spucava padavica pa vise vremena provodi lezeci nego igrajuci. Niko ni s kim. A desile su im se povrede. Barkleya nema, Miralles povreda i jos par igraca.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 05 okt 2014, 13:57

Klasicna otocka igra zvana samo trci ko muha bez glave i nabijaj lopte napamet,igra na koju svrsavaju djeca raznih uzrasta.Zato otocka reprezentacija ili otocki tim koji igra otocki stil nema nikakve sanse prottiv tehnicke ekipe koja igra smisleno i po zemlji,zato Vels nema sanse protiv nas pa taman da im svaki igrac pretrci 20 kilometara.

I penal je izveden klasicno otocki,bez maste,napamet,donesi odluku,zazmiri i pucaj.Tako se penali ne pucaju,pravi igraci ne znaju gdje ce pucati do zadnjeg momenta,do momenta kad uhvate golmana u koju ce stranu,tada je realizacija rutinska i takav penal se zove slanje po cevape.

Mume nije los ali nema sta pokazati kad je igra Evertona ne daj boze nikome.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 05 okt 2014, 13:59, ukupno mijenjano 2 puta.

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 05 okt 2014, 13:57

amarosi je napisao/la:Nasi fudbaleri ovde ili su najbolji ili najmanje losi od svih pa majku mu jesu li ykad losi ?
Ma poklopi se vise covjece, nikog ne zanimas.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 05 okt 2014, 13:58

Besic danas korektan, niti smrdi niti mirise, manje greski nego protiv poola syo je sigurno pozitiva, jer tako nece izgubiti mjesto.

Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 05 okt 2014, 13:59

Luminary je napisao/la:
amarosi je napisao/la:Nasi fudbaleri ovde ili su najbolji ili najmanje losi od svih pa majku mu jesu li ykad losi ?
Pokušava trollanjem doći u centar pažnje, najbolje ga je ignorirati...

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: Muhamed Bešić

Post Postao/la Aragon » 05 okt 2014, 13:59

Realno, veliko je sto u opste igra. Nije najgori na terenu, daleko od toga, ali mu ni igra nije za pohvaliti a pogotovo ne za reci dobro igra sto vecina pokusava da proturi ovdje, bez ikakvog objasnjenja. Da bi bio standardan igrac u Premier ligi, mora puno bolje od ovoga, ovo je nedovoljno. Tehnika mu nije jaca strana, kad ima loptu, igraci MU-a ga pustaju da je vodi, to samo po sebi sve govori. Nazad se po malo gubi i nema dobru liniju kretanja, sto se vidjelo kod gola gdje su on i Bery trckarali u prostoru i nisu znali ko koga cuva.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 05 okt 2014, 13:59

Naši fudbaleri ili su supermmegagiga zvijezde ili su odron svih odrona panjevi i klocevi, ti predstavljaš drugu stranu ove krajnosti trolčino.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 okt 2014, 14:00

Premierliga je veoma teska i zahtjevna, pogotovo za novajlije + ako su oni jos mladi i neafirmisani kao sto je slucaj sa Bešićem ili Markovićem! Trebace njima malo vremena da se prilagode na uslove i dodju na zeljeni nivo kakav zahtijeva jedna takva liga!

Vidiću je trebalo pola god. da se adaptira, Matić sa 21. nije dobio pravu priliku u Chelseau, Ivanović godinu proveo na klupi ili tribinama... ;)

Bešić je dosta talentovan igrac, ali nerealno je ocekivati da igra na nivou najboljih i onih koji su godinama tu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 okt 2014, 14:01

Nije sto je nas, al' po meni je u top 3 igraca, ja ne znam sta vi ljudi gledate. Par puta otklonio opasnost, uklizavao, nije bilo pogresnih pasova, dosta je trcao i pokrivao teren.
To sto mozda jos nije na svom nivou (mada meni daleko bolja predstava nego protiv Liverpula) treba uzeti u obzir da citava ekipa igra za ku'rac i da igraju protiv Manchestera. Da ne pricam da mu je ovo tek drugi start, jedne novopridoslice iz madjarske lige.

Ovaj desni bek im je ka'rina.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 05 okt 2014, 14:02

Besic nije kloc ali nije ni klasa za ovakve utakmice sta mu fali u hannoveru ili werderu

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 05 okt 2014, 14:02

AmirBvB je napisao/la:
Luminary je napisao/la:
Pokušava trollanjem doći u centar pažnje, najbolje ga je ignorirati...
Ma ovo je neki neuki djecarac, ali tako nemastovito pokusava trollati, da je cak u neku ruku i smijesno. Ali ovaj forum je davno prestao biti ozbiljan, njima i je u cilju sto vise ovakvih likova, da im se replicira.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 05 okt 2014, 14:03

Everton je totalno nepovezan i ljudi jednostavno stoje. Nema ko da igra sa Lukakuom koji je izdvojen u napadu totalno.
Barry-Mcarthy-Besic stoje predaleko jedan od drugog i ostavljaju ogroman prostor. Besic los kao i ostali, pogotovo jer ne znam koju rolu u ekipi on igra, nije lopte primio 3 puta.

Kad malo bolje pogledam ovu ekipu Evertona tek mi bude jasno koliko su igracki limitirani, nemaju individualni kvalitet ni brza krila ni kreativnog veznog igraca itd al me cudi neorganizovanost i manjak timske igre koja ih je krasila ranijih godina.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 okt 2014, 14:03

amarosi je napisao/la:Besic nije kloc ali nije ni klasa za ovakve utakmice sta mu fali u hannoveru ili werderu
Prestani ba imas li mozga imalo .

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 05 okt 2014, 14:03

Ispade po pojedinima da je Besic dobar, ali nema sa kim da igra. Po tome, dosao je u ekipi ispod svojih licnih sposobnosti i trebao bi ici u jaci tim. Je li realno to?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 okt 2014, 14:03

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Sad ustao. :damn:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 okt 2014, 14:04

rope11 je napisao/la:Nije sto je nas, al' po meni je u top 3 igraca, ja ne znam sta vi ljudi gledate. Par puta otklonio opasnost, uklizavao, nije bilo pogresnih pasova, dosta je trcao i pokrivao teren.
To sto mozda jos nije na svom nivou (mada meni daleko bolja predstava nego protiv Liverpula) treba uzeti u obzir da citava ekipa igra za ku'rac i da igraju protiv Manchestera. Da ne pricam da mu je ovo tek drugi start, jedne novopridoslice iz madjarske lige.

Ovaj desni bek im je ka'rina.
Hibbert je bas prica za sebe. Jedini "desni bek" za koga ja mogu reci da je za njega Avdija igracina. :roll: :roll:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: invincible1921, rishovski i 79 gostiju.