AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 okt 2014, 01:00

rope11 je napisao/la:Ko je valjo, ko nije? Kako faraone? :beba:
Standardna nasa prica,Menez odlican,i ovo moram reci,Abate prekuco :D Bog zna sta mu je u zadnje vrijeme al' odlican je i neka nastavi tako.

Odbrana solidna,mada smo imali srece sto nismo primili gol u nekim situacijama,prvenstveno zbog gresaka Muntarija.
De Sciglio tone sve dublje i dublje,nazalost.

Honda pati i sebe i nas jer igra na krilu. Vidi se da ga pozicija limitira da pokaze sta zna.

Faraon usao,objasnio kako se nogomet igra i to je to. Trci,fino se krece,nudi i to. Par poteza i prodora za navijace,cak je mogao i asistenciju upisati nakon sto je probio po strani,al' Bonaventura nije bio precizan :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 okt 2014, 02:35

Hvala na izvjestaju.

Abate stao na mrve haman, dao bog da ovako nastavi sto duze. Vaskrsnuo covjek i nesto mi drago radi njega samog, zasluzio je napokon postati igrac. :D
Na nekom forumu kazu Siljo solidan ali ocigledno je postao tako los da svake mrvice koje nam daje shvatamo kao dobre, a ustvari covjek nazalost propada. Vise se tesko moze govoriti o nekoj losoj formi jer predugo traje i sve vise na vidjelo izlazi njegova limitiranost i prosjecnost.

Drago mi je i radi faraona sto je pokazao neke stvari, treba njemu jos utakmica da procepi i nadam se da vise nikome nece pasti na pamet ta genijalna ideja da grije klupu jer time gubimo i mi i on. Po svemu sudeci, radi njega bi mogao letiti Torres van jer ne bi bilo fer Bonaventuri uskratiti mjesto poslije dobrih partija.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 05 okt 2014, 10:39

Abbiati je sinoc imao par dobrih intervencija - od 1 do 10- 6,5
Abate- prodori (Y), asistencija za Meneza pa Hondu (Y), te vracanje u idbranu i njegov prepoznatljiv trk. Jucer jedan od najboljih na terenu- 8
Alex i Rami nista posebno- 6 obojica.
De Sciglio nazad solidan a naprijed je imao samo jednu dovru loptu za Bonaventuru cini mi se- 6
De Jong kao uvijek borbeno-7
Bonaventura tu i tamo-6,5
Muntari dao je gol, ali i imao je jednu gresku nakon koje su vcak trojica igraca izasli na De Sciglia i Abbiatia.
Honda lijep gol par lijwpih poteza-7,5
Menez dobar ali nekad previse solira-7
Torres izgubljen nekako citavu utakmicu-6
ELS dobio par minuta i pokazaosto treba igrati-7
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 okt 2014, 11:03

Drago mi je što je Muntari zabio za Kurban Bajram, odmah je pao na sedždu :bow: :bow:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 okt 2014, 11:29

Užasna utakmica, pogotovo prvo poluvrijeme nakon kojeg sam razmišljao da ugasim TV. :roll: Ako ovako limitirana ekipa uspije završiti kao trećeplasirana (mada za to nema teoretske šanse), onda je Serie A propala k'o kauč.

Golman ne zna ispucati loptu, odbrana kriminalna, a vezni red NE POSTOJI, panjina Torres totalno izgubljen u napadu, jedino Honda i Menez pokušavaju nešto cijelu utakmicu. I preporođeni Abate. :mrgreen: Fakat ne znam šta se dešava sa Žućom, vezao je dobrih utakmica kao nikad u životu. Tačno me strah za njega. :mrgreen: Ipak, pošto je i on ograničen kao balkon, očekujem da u narednih par utakmica pokvari sve dobro što je uradio do sada. S druge strane imamo De Sciglija, koji nije igrač za Milan. Potpuno je beskoristan u ofanzivi, što je za beka nedopustivo. Njega se mora isprobati na poziciji štopera, a Armera staviti na beka, jer ovako više ne ide. Počinjem žaliti što ga Real nije odveo na Bernabeu.

Uglavnom, Pippov run and gun fudbal će teško ići s ovakvom ekipom. Proći će s vremena na vrijeme, i to protiv protivnika kao Chievo, ali to neće biti dovoljno za povratak u društvo najboljih. Sumnjam da Napoli, Inter i Fiorentina mogu biti toliko loši da dozvole Rossonerima da se dokopaju CL.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 05 okt 2014, 11:41

IlPrincipe je napisao/la:Drago mi je što je Muntari zabio za Kurban Bajram, odmah je pao na sedždu :bow: :bow:
Al' pazi zato ovog ćafira Meneza:
slika
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 05 okt 2014, 11:58

:urnebes: :urnebes:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 okt 2014, 12:00

sta co'jk zna sta je sedžda :lol: :lol:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 okt 2014, 12:18

Nisam gledao tekmu, ali golovi su vrh, posebno Suljin :tokralju:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 05 okt 2014, 12:22

Dobar prikaz globalnih odnosa, musliman under dok ga ovaj jaše kako hoće i to za njegov praznik
:D

IlProfessore je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Drago mi je što je Muntari zabio za Kurban Bajram, odmah je pao na sedždu :bow: :bow:
Al' pazi zato ovog ćafira Meneza:
slika
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 05 okt 2014, 14:07

Individualno mi uopće nemamo lošu odbranu.
Vezni red je taj zbog kojeg odbrana često ispašta.
Sa ovakvim veznim redom bi se i četverac bez kormilara Maldini-Nesta-Cannavaro-Zambrotta totalno izgubio.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 okt 2014, 15:07

Pa uopste nemamo losu odbranu, al' sta ocekivati kad ih Pippo svako malo mjesa, svaka utakmica neko novi pocinje. Majku mu stara, nadjes dvojicu, uigravas ih i rezultati ce se vidjeti nakon par utakmica odigranih skupa, a ovo miksanje igraca sigurno nece donijeti nista dobro.

Jedva cekam da se vrati Monto jer je ovo vise postalo bolno gledati. Nije ni on sad neka klasa i boga pitaj kako ce se na njega odraziti neigranje, ali i kao takav je spejs satl za sve ove hadalje, bar se ne odbija lopta od njega ko od drva.
Po svemu sudeci, Torres ispada iz kombinacija a Jack nastavlja dalje, dobro momak igra i ne bi bilo fer ostaviti ga na klupu.

FORZA MILAN !

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 05 okt 2014, 15:10

Upravo tako. Bilo kojem stoperskom dvojcu na svijetu treba vremena da se uigra.
Kada iste stalno rotiraš iz dosade a ne iz nužde onda je to prečica za smrt.

Alex, Rami. Po bokovima nek igraju Abate i Armero.
De Sciglia nek mi niko ne brani, ovo što on (ne)pruža na terenu je za kantonalne lige.

Uvijek me je nerviralo što je djelovao nonšalantno na terenu ali sam mislio da to može nadoknaditi svojom kvalitetom.
Međutim, lik već dugo, dugo stangira i vrijeme je za klupe. Conte će isto kad-tad skontati da ovaj ne daje kruha.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 okt 2014, 15:31

Meni se recimo vise svidja Alex-Zapata, ali to su vec slatke muke jer daleko od toga da je Rami za baciti. Sad bar imas izbora za razliku od prethodnih sezona. :mrgreen:

Silju brane na onom forumu, kao dobro odigrao, ali valjda smo i mi skupa s njim otupili, pa svaka njegova bolja utakmica koja nije iz sfere ispodprosjecno nam se cini kao dobra, a ustvari momak vec dugo, predugo stagnira. Moze on izaci iz ovog loseg razdoblja i sigurno da moze bolje, ali vec se sada moze naslutiti da nece biti ono sto mu se prognoziralo (uvreda za Maldinija sto smo ga uopste stavljali u kontekst sa ovim). :crazy:

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 okt 2014, 15:55

Mi smo jedini forum koji blati De SCiglia, na svim drugim forumima ga brane i govore da je odličan :urnebes:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 05 okt 2014, 16:33

IlPrincipe je napisao/la:Mi smo jedini forum koji blati De SCiglia, na svim drugim forumima ga brane i govore da je odličan :urnebes:
Čudan je ovo forum, eno na svim forumima govore kako je Llorente kloc, samo ga ovdje hvale nakon šeste utakmice zaredom da nije zabio gol :lol:

Ja kao juventino ono što sam upratio od De Sciglia je da je barem 50% lošiji sada nego onu prvu sezonu, liku je na početku karijere svaki centaršut lijevom išao na nogu napadaču, danas čak ni desnom ne zna prebacit prvog obrambenog igrača...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 okt 2014, 17:23

Samo na glavnom forumu ga hvale, ali primjetio sam da ga dosta raje kritikuje, pogotovo na fejsbuku. Nit' smo glupi nit' slijepi, vidim jasno ono sto gledam i vidim da je lik postao mrtvi prosjek od igraca.
A kad ja objektivac to kazem, koji ga voli, koji ga je branio i zmirio pored dva oka uz komentar "ma mlad je, naucit ce", to onda jest tako. :P

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 05 okt 2014, 20:15

Bas sam prico sa jaranom o Hondi kako se preporodio i raspravljamo jel dao go iz slobodnog, jer su mu u zadnje vrijeme svi isli nekako opasno pa je red bio i da jedan umoci :mrgreen:

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 05 okt 2014, 20:16

rope11 je napisao/la:Samo na glavnom forumu ga hvale, ali primjetio sam da ga dosta raje kritikuje, pogotovo na fejsbuku. Nit' smo glupi nit' slijepi, vidim jasno ono sto gledam i vidim da je lik postao mrtvi prosjek od igraca.
A kad ja objektivac to kazem, koji ga voli, koji ga je branio i zmirio pored dva oka uz komentar "ma mlad je, naucit ce", to onda jest tako. :P
Tako je !

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 06 okt 2014, 00:44

korisnikforuma je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Mi smo jedini forum koji blati De SCiglia, na svim drugim forumima ga brane i govore da je odličan :urnebes:
Čudan je ovo forum, eno na svim forumima govore kako je Llorente kloc, samo ga ovdje hvale nakon šeste utakmice zaredom da nije zabio gol :lol:

Ja kao juventino ono što sam upratio od De Sciglia je da je barem 50% lošiji sada nego onu prvu sezonu, liku je na početku karijere svaki centaršut lijevom išao na nogu napadaču, danas čak ni desnom ne zna prebacit prvog obrambenog igrača...
Ne znam kad sam zadnji put vidio beka sa onako dobrim centarsutom ali ovo u zadnje vrijeme je kriminalno :?
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.