Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nerminovic
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Nerminovic » 05 okt 2014, 14:52

De Gea. :shock: :shock:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 05 okt 2014, 14:52

Baš ih neće nikako :thumbdown:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 okt 2014, 14:52

Dobra tekma Mume , poopravio se u drugom znatno ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 05 okt 2014, 14:53

Objektivno !!!

Svima nama je draga MoMo zbog svoje srcanosti u reprezentaciji i kako uvijek odigra dobro za repku. Medjutim u ovoj utakmici mozda jedan od losijih pojedinaca ( istini za volju Everton je odigrao slabo ) ali svejedno MoMo NEVIDLJIV ofanzivno dok je defanzivno jako statican sa veoma malim radijusom kretanja. Vise puta je u prenosu lopte sa jedne strane na drugu ostajao sam u sredini ne pokrivajuci nijednog igraca. Jako puno mu fali "kondicije" jer nakon dva agresivna ispracaja igraca narednih par napada "hoda" po terenu.

Ponavljam ZAISTA ga volim kao osobu i igraca ali jako losa partija danas.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 05 okt 2014, 14:54

MrHc je napisao/la:Objektivno !!!

Svima nama je draga MoMo zbog svoje srcanosti u reprezentaciji i kako uvijek odigra dobro za repku. Medjutim u ovoj utakmici mozda jedan od losijih pojedinaca ( istini za volju Everton je odigrao slabo ) ali svejedno MoMo NEVIDLJIV ofanzivno dok je defanzivno jako statican sa veoma malim radijusom kretanja. Vise puta je u prenosu lopte sa jedne strane na drugu ostajao sam u sredini ne pokrivajuci nijednog igraca. Jako puno mu fali "kondicije" jer nakon dva agresivna ispracaja igraca narednih par napada "hoda" po terenu.

Mali radijus kretanja? :urnebes:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 okt 2014, 14:55

Besic je odigrao fenomenalno. Prvo poluvrijeme je bio malo nesiguran ali je zato u drugom sve to nadoknadio. Besic je pravi nasljednik Barrya. :salut: :salut:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 okt 2014, 14:56

Bio sam poprilično siguran da će bar ovaj momak biti pošteđen od strane seratora, ali izgleda da sam se prevario.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 okt 2014, 14:57

:bow: :bow: :bow:

Dobra partija, svaka cast. :salut:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 05 okt 2014, 14:57

Gledam tekmu zadnjih 15 minuta i mali besic je odigrao bez greske, sve kontre po njegovoj strani je prekinuo, ne znam kako je igrao u prvom pol. ali ako ovako nastavi bit ce standardan.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 okt 2014, 14:57

Ako u Stonesa bude teza povreda, Evertonu se ne pise nimalo dobro. Bas ih slomise povrede.

@Virtual Prizeljkujes nemoguce ;) ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 05 okt 2014, 14:58

Jel igro Besic?

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 05 okt 2014, 14:58

De Gea :o :shock: :bow:

Šteta za Everton. Kasno su se sjetili proigrati.

Bravo za Bešića i ono majstor-iozno uzimanje lopte Di Mariji u kontri gdje je ovaj najopasniji.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 okt 2014, 14:58

Jesam li ja lud ili vi, ne znam, ali meni je momak bio jedan od najboljih, koliko god je to moguce reci za nekoga u ovakvoj losoj utakmici Evertona.

Bravo Mume, napreduje on iz utakmice u utakmicu, to je sigurno. Bit ce da je i do frizure, ne mjenjaj je vise Mume. :bih:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 05 okt 2014, 14:59

:tokralju: :lolno: Al najgore sto ce ovakvi skupiti po 20 hiljada i vise postova.
Bogte mazo i pristup internetu kad ga svako ima :lol:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 05 okt 2014, 15:00

Besic je korektno odigrao, nema se mu sta reci. Ali sta samo De Gea danas odbrani... ono nije normalno.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 05 okt 2014, 15:00

Sasvim dobra partija, moglo je i bolje ali treba reći da je igra Evertona jako loša, uz dosta izgubljenih lopti tako da ni ne možeš sad nešto briljirati ako ti tim igra loše. U svakom slučaju, možemo biti zadovoljni. :thumbup:

Situacija kad je uzeo loptu i okrenuo Di Mariu :clap: .
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 05 okt 2014, 15:01

Luminary je napisao/la:
:tokralju: :lolno: Al najgore sto ce ovakvi skupiti po 20 hiljada i vise postova.
Bogte mazo i pristup internetu kad ga svako ima :lol:
E sine dragi ja kad sam imao internet ti si spavao poslije crtica u 19 : 00 na BTHu :*
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 05 okt 2014, 15:01

Bitno je da nije zezno ništa. Solidna partija, ni gore ni dole.
Unico amore sei!
❤️🖤

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 okt 2014, 15:02

Po meni, takodjer ne bas toliko impresivna utakmica Muhameda kao sto se ovdje spominje. Dosta vremena jako pasivan, prakticno nevidjljiv na terenu. U pocetnih 15 i zadnjih 15 minuta je bio dobar. Ali ako se uzme u obzir ovakav protivnik, i pod okolnostima da mu je tek 2. utakmica od pocetka u EPL, moze dobiti prolaznu ocjenu. Jos kad uzmes u obzir da je ekipa Evertona sve do zadnjih 10 minuta bila uzasna, onda i razumljivo.

Pokazuje pozitivne karatkeristike, ali i dosta negativnih. Njegov posao jeste da bude ''osigurac'' nazad, ali mora dosta agilniji i odlucniji biti prema naprijed.

Kao sto rece @marconato, naveo je primjere igraca koji su trebali duze vremena da se afirmisu na EPL, tako da se i ne brinem za Mumeta.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 05 okt 2014, 15:04

Goalgetter je napisao/la:Po meni, takodjer ne bas toliko impresivna utakmica Muhameda kao sto se ovdje spominje. Dosta vremena jako pasivan, prakticno nevidjljiv na terenu. U pocetnih 15 i zadnjih 15 minuta je bio dobar. Ali ako se uzme u obzir ovakav protivnik, i pod okolnostima da mu je tek 2. utakmica od pocetka u EPL, moze dobiti prolaznu ocjenu. Jos kad uzmes u obzir da je ekipa Evertona sve do zadnjih 10 minuta bila uzasna, onda i razumljivo.

Pokazuje pozitivne karatkeristike, ali i dosta negativnih. Njegov posao jeste da bude ''osigurac'' nazad, ali mora dosta agilniji i odlucniji biti prema naprijed.

Kao sto rece @marconato, naveo je primjere igraca koji su trebali duze vremena da se afirmisu na EPL, tako da se i ne brinem za Mumeta.
Bas tako ni za neke kritike a ni za neke pohvale :cool:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], AnelMid, Burberry46, IgmanskiVukovi, invincible1921, kraljlavova, rishovski, zikerrz21 i 90 gostiju.