RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Evo sa stadiona. Mrtva igra, nema prilika. Sada vec po navici, protivnik agresivniji i dodavanje nasih obrambenih igraca u beskonacnost.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- ManijakUSA
- Kontakt:
Ajmo malo rođeni igro sam Vas keca na listiću ako izgubite tražim povrat sredstava.rodjak je napisao/la:slabo ima info,izgleda jos jedna utakmica sa mucenjem lopte,oni imali jednu dobru sansu,a mi trazili penal nad Hebibovicem koji Paradzik nije dosudioAdma je napisao/la:Sta je ovo. Nema golova nema nista. Ima li ikakav info sa utakmice
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih
Znaci opet nema zelje nema agresivnosti. Ne znam sta je vise pa se patimo kuci svaku tekmu.
- Mostarac1971
- Kontakt:
A tuge i žalosti ove da ne mogu završiti tekmu u prvom poluvremenu. Mjenjaj Feja čitavu ekipu...

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
Mostarac1971 je napisao/la:A tuge i žalosti ove da ne mogu završiti tekmu u prvom poluvremenu. Mjenjaj Feja čitavu ekipu...![]()
![]()
Pa sta je brate, jesu li to igraci Radnika opleli bunker varijantu pa nasi zakovali umjestu.
E hebemu mater ako njih ne mogu dobiti nek se nose u pi... materinu vise.
Idemo Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii po pobjedu.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Koliko vidim nista se ne desava. Boim se ipak da je nama ove godine sredina tabele realna.
Bar ovakve utakmice moramo rijesavati u svoju korist.
Bar ovakve utakmice moramo rijesavati u svoju korist.
- Mostarac1971
- Kontakt:
Ani nas drzi na zivotu.......
Ani

Ani
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- Mostarac1971
- Kontakt:
Bile jos dvije ekstra prilike, Blagojevic oci u oci sa golmanom i nista.
Stisnite ih jos viseeeeeeeeeeee Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Stisnite ih jos viseeeeeeeeeeee Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
salmy je napisao/la:Bile jos dvije ekstra prilike, Blagojevic oci u oci sa golmanom i nista.
Stisnite ih jos viseeeeeeeeeeee Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.![]()
![]()
Evo penal za Velež. Udarac i gooooooooooooooooool Popovic.
Evo Ani opet za 3-0
ispade lagano a ja drama nervozan
ispade lagano a ja drama nervozan
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
hajde barem ga iz penala zna dat!salmy je napisao/la:salmy je napisao/la:Bile jos dvije ekstra prilike, Blagojevic oci u oci sa golmanom i nista.
Stisnite ih jos viseeeeeeeeeeee Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.![]()
![]()
Evo penal za Velež. Udarac i gooooooooooooooooool Popovic.
ani izgleda zivnuo, poceo davat golove zadnji tekma, a to nam je vrlo vazno!
Hebibović ga opet zabio, to lafe
a sada se pripremati polako za derbi kontra Želje.
a sada se pripremati polako za derbi kontra Želje.
Raja imali iko ko je bio na tekmi da kaze koju rijec o tome kako je izgledalo na terenu? Posebno me interesuje kako je barisic izgledao na terenu sad kad je konacno zaigrao???
Ko sto brat Mikki kaze Ani proradio, a vakat je boga mi i bio, mada i ostalim treba cestitat na pobjedi.
Bitno je da se konacno samopouzdanje vratilo kod igraca i sad na pauzi se sto bolje i fizicki i psihicki pripremit za Zelju i ako bogda pobjediti u dolini ćupova.
Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bitno je da se konacno samopouzdanje vratilo kod igraca i sad na pauzi se sto bolje i fizicki i psihicki pripremit za Zelju i ako bogda pobjediti u dolini ćupova.
Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Taman sa tekme. Zivaca, psovki, svega je bilo. Barisic je odlican igrac, 2 prilike za gol stvorio, odlicno pokriva, tehnicki potkovan samo tako. Ali Blagojevic
. Sigurno jedan od boljih igraca poslije rata u Velezu. Danas ih je samo tako vozao
jeli barisic igrao na lijevom beku?shaman7 je napisao/la:Taman sa tekme. Zivaca, psovki, svega je bilo. Barisic je odlican igrac, 2 prilike za gol stvorio, odlicno pokriva, tehnicki potkovan samo tako. Ali Blagojevic. Sigurno jedan od boljih igraca poslije rata u Velezu. Danas ih je samo tako vozao
znači sastanak sa NN i upravom urodio plodom, čim su se malo razdrmali?shaman7 je napisao/la:Taman sa tekme. Zivaca, psovki, svega je bilo. Barisic je odlican igrac, 2 prilike za gol stvorio, odlicno pokriva, tehnicki potkovan samo tako. Ali Blagojevic. Sigurno jedan od boljih igraca poslije rata u Velezu. Danas ih je samo tako vozao
neka, neka sada je pauza i nek se spreme za derbi protiv Želje.
Barišić će biti super pojačanje, još abd na zimu dovesti rasnog centafora i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.