FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
meni ide, samo refresh.
ide ti preko ovoga streama volimtezeljo, ili ti gledas direktno na moja tv?ChWilla je napisao/la:meni ide, samo refresh.
na mojawebtv.
da to, gledaš direktno, pa ako neko zna vlasnika ovog stream volimte zeljo neka mu kaze da uradi koji refreshChWilla je napisao/la:na mojawebtv.
-
- Kontakt:
Znači opet nema stream-a. E svašta?
Ovi što gledaju, kako stojimo, je li opet onaj mlitavluk ili se igra malo čvršće?
Ovi što gledaju, kako stojimo, je li opet onaj mlitavluk ili se igra malo čvršće?
Razvaljujemo ih, lijepa igra, imali smo stoposto sansu i jos 1-2 sanse
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FKŽ !
varea fula 1-1 upravo sad, prije toga jedna polušansa za nas i jedna za njih.
Velika šansa za goste, Varea je pucao iskosa s lijeve strane, Avdukić sjajno brani.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma ako nema streama nemojte ni pisati, ebo ga stream i ebena mojaTV !
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
prvi klizeci odma zuti za bogdanovica, morat ce se pazit do kraja..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
pa ebemu majku zar je toliko teško osposobiti stream, tačno ću se potruditi da uvedem adsl samo radi ebene moje tv i nauciti kako se stream pravi pa da svi u miru gledamo utakmicu, a ne nervirati se na ovaj nam divan blagdan..
ako neko ima neki link ili bude zamolio bih i meni da posalje......hvala
jbm ti link i mojaTV

-
- Kontakt:
nažalost , takvi smo mi ...,
jedan majušni široki brijeg može učiniti da fudbalski ili košarkaški klub funkcioniše profesionalno , da organizuje snimanje utakmice i live-stream , da se ne bruka u evropskim takmičenjima , itd ., itd.
a naspram njega je glavni grad , razvijeniji grad, grad sa nekoliko stotina hiljada stanovnika, univerzitetski centar , itd., itd.
takvi smo mi ...
jedan majušni široki brijeg može učiniti da fudbalski ili košarkaški klub funkcioniše profesionalno , da organizuje snimanje utakmice i live-stream , da se ne bruka u evropskim takmičenjima , itd ., itd.
a naspram njega je glavni grad , razvijeniji grad, grad sa nekoliko stotina hiljada stanovnika, univerzitetski centar , itd., itd.
takvi smo mi ...
- pintol_TM87
- Kontakt:
ako neko ima link da radi nek posalje u pp, hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Turković zasad ubjedljivo najbolji na terenu, šteta za onaj volej 

ako ima saljite i meni. molim vaspintol_TM87 je napisao/la:ako neko ima link da radi nek posalje u pp, hvala
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
e .ebo ga link i sve ga .
ebalo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.