RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drakensang
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drakensang » 05 okt 2014, 17:48

SAMO DVIJE RIJECI ZA DANASNJU UTAKMICU - BARISIC I SKALJIC. DVA NASA NAJBOLJA IGRACA DANAS ! Ni ostali nisu losi, Anijev prvi gol je trebao biti nabacaj, golman se zaletio i ona oop u go :D
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 05 okt 2014, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 okt 2014, 17:50

Čestitke na pobjedi. :thumbup:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 okt 2014, 17:55

da li propisi NSBiH dozvoljavaju da se u ovo doba godine mogu dovesti igrači?

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 05 okt 2014, 17:55

Prva visoka pobjeda a ja nervozan ko pasce.Vidicemo u iducem kolu kako stoje stvari.Na Grbavici moramo ici na pobjedu,moramo.Nije Zeljo tako jak,kako tabela govori,imamo svoje sanse tamo.Eventualna pobjeda bi nam ostavila nadu da mozemo kroz prvenstvo nesto uraditi,a remi ili poraz bi nas gotovo sigurno zabetonirali u sredinu tabele i sto je jos gore,totalno bi nam pokvarili kakvu takvu atmosferu.
Idemo dalje Rodjeniiii
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 05 okt 2014, 17:57

Da, lijevog beka igrao umjesto Peje. I slobodno nakon jedne tekme mogu reci da je bolji od njega, bez ijedne greške je odradio utakmicu dok se nije povrijedio (pao 2 puta nezgodno na ledja, isto mjesto, pa ga zamijenio, nista ozbiljno po meni). Odlican je momak, imao je stopostotnu priliku za gol u prvom poluvremenu, trebao je zakucati ono, malo trema , svašta nešto, nema veze.

Po meni je umjesto Merzića trebao Zvonić igrati, neko da povuče, prenese loptu, barem je to moje mišljenje jer igra od sredine do napada nam je loša bila. Aniju svaka čast, proigrao dečko, zasluzio 2 gola da dadne.

Vlada brate moj mostarski, volim i ja Velež, ali ne mozes ovako. Nije ama BAŠ NIŠTA pokazao danas, i ona 1 na 1 s golmanom, lego mu golman i govori mu "daj mi ga gore tata" , on u njega.

ASIM I BLAGOJEVIĆ :bow: do poda

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 05 okt 2014, 18:00

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim vjernicima koji navijaju za Velež a naravno i svima drugim.
Može se igrač dovesti ako je slobodan i nije igrao u zadnjoj polusezoni ni za jedan klub.
Svaka čast za ovu pobjedu.Vidi se da je dobro ovo uradio Red Army i da je to najvise meni lično se čini uzdrmalo Hebibovića koji se polagano vraća u svoju staru formu :clap: :clap: :clap: .
Forza Velež.

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 05 okt 2014, 18:01

mikki21 je napisao/la:
salmy je napisao/la:
salmy je napisao/la:Bile jos dvije ekstra prilike, Blagojevic oci u oci sa golmanom i nista.
Stisnite ih jos viseeeeeeeeeeee Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. :clap: :clap: :clap:

Evo penal za Velež. Udarac i gooooooooooooooooool Popovic.
hajde barem ga iz penala zna dat! :twisted: tri bobe upisane i to vrlo vazne jer su skoro sve ekipe ispred nas uknjizile po 3 boda, niko nije podbacio! preskocili smo jedino slaviju na tabeli, mozemo teoretski i borac ali neznam koliko nam to pase jer bi u tom slucaju zeljo morao dobit i ostao bi nam na 7 bodova prednosti! ja prizeljkujem radije pobjedu borca jer nevjerujem da ce oni bit u samom vrhu na kraju sezone pa nebi bilo lose da nam direktnom konkurentu nanesu poraz!

ani izgleda zivnuo, poceo davat golove zadnji tekma, a to nam je vrlo vazno!
Nama je majke mi moje bolje da Zeljo nerijesi sa Borcem. Mi ako hocemo nesto ove sezone t.j medju prve cetri Zeljo nam je glavni konkurent, samo pogledaj tablicu. Moramo stici Zelju na tablici da bi bili medju prve cetri majke mi moje. Sarajevo ce biti medju prve cetri sigurno, Siroki, Medjugorci i cetvrtog treba traziti izmedju Olimpica, Zelje, Borca i nas majke mi moje. Olimpic ce drugi dio sezone prodavati tekme, to je taj tip ekipe gdje se peru pare ko i u politici, znaci konkurenti su nam Borac i Zeljo, ako hocemo nesto preko prvenstva napraviti, a za to je potrebno da nam ekipa igra sa crvscim-celicnim mudima, ped_erl_uku nebi trebalo biti mjesta u nasoj ekipi. Otjerati sve one koji se netrude, zacerati sve sto su se umislili da su zvijezde majke mi moje. NEk igraju oni sto se bore i natope dres sa krvlju, a ko nece da se bori otjerati ga ko i Djoku.

Jeste vidili kako me je Obradovic danas poslusao? :D

Mogli bi ga na polusezoni dovesti kod nas dobar je momak.

Volim vas sve Majke mi Moje

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 okt 2014, 18:11

Andrija je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svim vjernicima koji navijaju za Velež a naravno i svima drugim.
Može se igrač dovesti ako je slobodan i nije igrao u zadnjoj polusezoni ni za jedan klub.
Svaka čast za ovu pobjedu.Vidi se da je dobro ovo uradio Red Army i da je to najvise meni lično se čini uzdrmalo Hebibovića koji se polagano vraća u svoju staru formu :clap: :clap: :clap: .
Forza Velež.
zato se sada baciti na potragu za pravim napadačem, jer nam je to najveća boljka. :(

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 05 okt 2014, 18:14

AlemC85 je napisao/la:
Andrija je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svim vjernicima koji navijaju za Velež a naravno i svima drugim.
Forza Velež.
zato se sada baciti na potragu za pravim napadačem, jer nam je to najveća boljka. :(
Pa mali Obradovic iz Radnika, od Milenine sestre mali, pravi decko, majke mi moje, pisao bi krv kad bi ga ja napuckao prije svake tekme.

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 05 okt 2014, 18:15

AlemC85 je napisao/la:
Forza Velež.
Ali treba naći dobrog napadača a da nije igrao proslu polusezonu sto sumnjam da je moguće,a ako i nađemo kakvog tesko da će biti dobar.
Zato najbolje rjesenje je pričekat idući prelazni rok(januarski)i naći napadača da valja koji zna davati golove.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 05 okt 2014, 18:21

Usput me zanima šta je bilo sa RA, zašto nije bilo navijanja ? I šta je bilo tokom tekme zakačio se neko ispred tribina, vidio sam svi ustali, security skače.

Može i na PP ako su neki lični obračuni

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 05 okt 2014, 18:36

Ne znam zasto nije bilo navijanja, ali svi su bili na centralnoj i sjedili. Trebalo je da se navija, ali ocito se nesto desilo sto ja ne znam.. ma jedan se napravio pametan i bacio na tribinu gdje je stariji svijet onu magnum petardu, i sekjuriti odma skocio dole da ga samara ..

btw. vidio sam pirketov marketing plan i ocekujem da ce Uprava nesto primjeniti od toga. ima par stvari koje su vec tu ..

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 05 okt 2014, 19:32

Nadam se da je ovo početak davanja golova Popovića.Nek su mu pustili da on puca penal, da proradi.
Ani nadam se da je ovo početak vraćanja u formu kao prošle sezone.
O Blagoju se ne treba trošiti riječi, znamo sve.Majstor, pola ekipe.Svaka čast :bow:
Vlada kao što sam i rekao za zadnjih 20-30 minuta.
Sada se konsolidovati u ovih 14 dana ispraviti nedostatke(kojih ima malo više) pa na Grbavicu.Biće teško ali ne i nemoguće.Psihički se dobro spremiti jer znamo šta nas čeka.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 05 okt 2014, 19:36

Prvo poluvrijeme jedno od najgorig ove sezone. Doduše, mora se priznati dasi i igrači Radnika u prvom uvijek bili na lopti, ali opet bez ijedne prilike,nije baš za pohvalu.

Drugo poluvrijeme osjetno bolje, oni su fozički pali, Anijev slučajni gol sve prelomioiostalo je bila stvar rutine.

Igrači, Ani je klasa za ovu ligu, ako je u formi onda je on naš igrač koji donosi razliku......Škaljić je bio izvrstan, posebno u prvom poluvremenu je čistio dobro neke njihove naznake za šansu (mada u toku zutakmice nisu stvorili ništa što je iličilo na pravu šansu)....Barišić dobar, mada je meni se čini igrao sa dobrom dozom straha......

Blagojević je isto tako bio dobar, mada moram priznati, po mom mišljenju, imao je i boljih partija u Veležu, gubio je duele, i pokatkad djelovao malo i sporo....al bez sumnje igrač bez kojeg ovaj Velež ne može..

Mnogo sam galamio na Popovića, ali iskupio se na kraju, penal rutinski, onda asistencija za gol....nije baš moj izbor, ali čini mi se da u ovoj konstelaciji snaga u Veležu, on ipak treba igrati.

Žao mi je Vlade, borio se, trčao, ali neće pa neće, sam pred golmanom i opet ništa....nikako ga taj završni jal pas jal udarac ne ide.....

Ostali standardno, Nikolić standardno dobar, Zolj malo komplikovao ali ok..... ..

Treba nam ta pobjeda na strani kao hljeb.....

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 05 okt 2014, 19:48

Jos tri boda na kontu. Drago mi je radi Anija i Popa. Blagojevic :tokralju: Barisic me isto pozitivno iznenadio i po meni moze zamjeniti Peju mnogo bolje ali ne moze se na osnovu jedne utakmice davat neki komentar. Mala pauza ljoŽe i grbavica. Poslje rata za te dvije stvari nas ne vezu neki dobri rezultati ali igrat pa šta bog da. Željo dobar ali losiji u odnosu na prosle godine tako da nismo bez sansi iako igramo slabo. Samo jako i samo forza. MUSVDG
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 okt 2014, 20:22

Cestitke momcima na pobjedi i jako dobroj igri, pogotovo u drugom poluvremenu. Ani je konacno proradio, ali Blagojevic je i dalje nas najbolji igrac. Sada ide reprezentativna pauza koju treba dobro iskoristiti. Zatim slijedi gostovanje Zelji i vrijeme je da pobjedimo nekoga ko je bolje plasiran na tabeli od nas.

FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 okt 2014, 20:24

rodjeni, bujrum na grbavicu da uzivamo u derbiju... :bih: :bih:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 05 okt 2014, 20:26

fedeltafrotta je napisao/la:rodjeni, bujrum na grbavicu da uzivamo u derbiju... :bih: :bih:
Ko vam nece moci igrati radi kartona :D ??

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 okt 2014, 20:27

pravnik1981 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:rodjeni, bujrum na grbavicu da uzivamo u derbiju... :bih: :bih:
mislim da smo kompletni, ovo kolo su propustili sadikovic i memija zbog kartona, a stanic zbog povrede.. ne znam za bucana, u svakom slucaju jaci smo za sljedece kolo :D

vi ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 05 okt 2014, 20:29

fedeltafrotta je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:
mislim da smo kompletni, ovo kolo su propustili sadikovic i memija zbog kartona, a stanic zbog povrede.. ne znam za bucana, u svakom slucaju jaci smo za sljedece kolo :D

vi ?
Ovo kolo propustili Haurdic Pejic i Jankovic...svi radi kartona ja msm...danas nez jeli iko karton dobio...jedino ne daj Boze povrede..

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.