AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Manuel
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Manuel » 01 okt 2014, 00:19

Prije svega ponosam sam na ovu ekipu kao nikada do sada.
Ponosan sam na Rudija koji je izveo ratnike na teren i koji su mu se oduzili.
Ponosan sam na Rudija koji je veceras za mene tako da kazem diplomirao i pokazao da je veliki trener i ako su mnogi govorili kako on nije ta klasa.
Ponosan sam zato sto je ova ekipa pokazala karakter i pokazali da ove sezone mogu uciniti velike stvari.Ako prodjemo grupu a nadam se da hocemo vjerujte mi sa ovim pristupom mozemo daleko dogurati.
Ponosan sam na veliiki broj Romanista u Mancesteru koji su onim odvratnim Englezima pokazali kako se navija i kako se voli svoj klub.
Ova ekipa me podsjeca na Atletiko od prosle godine,nadam se da ne grijesim.

Totti im je zabiberio a oni ga prozivali na Tviteru.e moji glupani.

Ponosam sto sam ROMANISTA
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 01 okt 2014, 00:22

Alen1987 je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Šamaranje prvaka Engleske na njihovom terenu bez 3 prvotimca :clap:

Totti :bow:
E da su samo 3. Da su zdravi De Rossi, Strootman, Castan, Astori, De Sanctis, Iturbe (nespreman usao tek zadnjih 20-ak min) bili bi u prvih 11.

Ja nisam neupućen, ko što vidim da neki pišu za nas koji smo smatrali da ce biti drugačiji ishod. Gledo sam sve utak. Rome i vecinu utak. Citya ove sezone i za mene je ovo veliko iznenađenje, jer Roma ne samo da je uzela bod, već nije bila u podređenom položaju na terenu, čak mislim kad se sve sabere, bili smo i bolji protivnik. Ovo sve govorim iz razloga što je Romi falio veliki broj igrača i ovaj rez. stvarno pokazuje jednu ozbiljnost ekipe. Ali evo ja opet smatram da ce Juve u narednoj tekmi demolirati romu, jer cemo mi biti manje-vise opet u istom sastavu (koji je odigrao veliki br. utak. u zestokom tempu sri-sub),a Juve ce to iskoristiti sa širinom svog kadra.
Ne mora nuzno da znaci..imamo odmornije igrace ali igramo dan kasnije(ne pokusavam se opravdati :-P )..i ako kojim slucajem izgubimo od atletika momentum je definitivno na vasoj strani.
#ALLEGRIOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 okt 2014, 00:50

:thumbup:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 01 okt 2014, 01:00

Roma se raspala kad je Totti izasao iz igre.
Znam da nije imao snage, ali imam osjecaj da je ostao i samo se setao po terenu, da bi cijela ekipa igrala bolje.

Roma je dobra dok diktira igru, dok trazi loptu, dok visoko napada. Ono sto su igrali preko 70 minuta je bilo jako dobro. Ono nakon Tottijevog izlaska je bilo nesto sasvim drugo, skoro pa autobus.. a Roma nema igrace za takvu igru..

Calcio7
Kontakt:

Post Postao/la Calcio7 » 01 okt 2014, 01:55

Manuel je napisao/la:Prije svega ponosam sam na ovu ekipu kao nikada do sada.
Ponosan sam na Rudija koji je izveo ratnike na teren i koji su mu se oduzili.
Ponosan sam na Rudija koji je veceras za mene tako da kazem diplomirao i pokazao da je veliki trener i ako su mnogi govorili kako on nije ta klasa.
Ponosan sam zato sto je ova ekipa pokazala karakter i pokazali da ove sezone mogu uciniti velike stvari.Ako prodjemo grupu a nadam se da hocemo vjerujte mi sa ovim pristupom mozemo daleko dogurati.
Ponosan sam na veliiki broj Romanista u Mancesteru koji su onim odvratnim Englezima pokazali kako se navija i kako se voli svoj klub.
Ova ekipa me podsjeca na Atletiko od prosle godine,nadam se da ne grijesim.

Totti im je zabiberio a oni ga prozivali na Tviteru.e moji glupani.

Ponosam sto sam ROMANISTA
nisu prozivali Tottija, cak sta vise samo su imali rijeci hvale, kako iz Citya tako i njihovi navijaci i mediji. Ona prepiska na twiteru je vise zezancija nego prozivanje.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 01 okt 2014, 02:39

Manuel je napisao/la: Ova ekipa me podsjeca na Atletiko od prosle godine,nadam se da ne grijesim.
Nemoj molim te ovo nikada vise napisati, ona antipropaganda fudbala od koje oci zabole se ne smije porediti sa Rominom igrom ali nikako..

Cestitke svim Romanistima, moglo se i do 3 boda ali je i ovako odlicno

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 okt 2014, 11:22

Respect za odlicnu odigranu utakmicu. Englezi nadigrani a sva njihova igra bila je na silu a Roma je i bez DDR i Strootmana dobila bitku na sredini. Jos samo napadac jedan vrhunski fali.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 okt 2014, 16:30

Guarin14 je napisao/la:
Manuel je napisao/la: Ova ekipa me podsjeca na Atletiko od prosle godine,nadam se da ne grijesim.
Nemoj molim te ovo nikada vise napisati, ona antipropaganda fudbala od koje oci zabole se ne smije porediti sa Rominom igrom ali nikako..

Cestitke svim Romanistima, moglo se i do 3 boda ali je i ovako odlicno
Ma podsjetili su me zato sto igramo fajterski i jako u odbrani kao oni,najvise sam zbog toga to napisao.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 01 okt 2014, 16:34

@Calcio 7

Ma bila zajebancija ili ne on im je zabiberio :D

Komentari navijaca Manchester Cityja (Facebook) :

"Igrac od 38 godina nam unistava odbranu"

ODGOVOR :

"Nije to igrac od 38 godina, to je Francesco Totti"

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 01 okt 2014, 18:29

slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 okt 2014, 18:13

Roma me pozitivno iznenadila odigrali su fenomenalnu utakmicu na Etihadu i da je bilo malo sreće mogli su uzeti sva tri boda.Totti stari majstor pokazao da i 38 ima magiju u nogama. :cool: Dvomeč da Bayernom će biti prava poslastica za gledati,očekujem pravi spektakl kako u Rimu tako i u Minhenu.

Od italijanskih ekipa Roma bi mogla daleko otići ako im se poklopi žrijeb,u ovom trentuku igraju najljepši fubal u Italiji.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 04 okt 2014, 02:24

Saurman je napisao/la:Roma me pozitivno iznenadila odigrali su fenomenalnu utakmicu na Etihadu i da je bilo malo sreće mogli su uzeti sva tri boda.Totti stari majstor pokazao da i 38 ima magiju u nogama. :cool: Dvomeč da Bayernom će biti prava poslastica za gledati,očekujem pravi spektakl kako u Rimu tako i u Minhenu.

Od italijanskih ekipa Roma bi mogla daleko otići ako im se poklopi žrijeb,u ovom trentuku igraju najljepši fubal u Italiji.
Igraju najljepši i najbolji fudbal od Italijana u Evropi (Juventus), dok u Calciu patnja je gledati Romu, daju gol i onda slijedi otaljavanje posla.

Sto se tice utakmice u nedelju, remi bi nam itekako dobrodosao. Gledajaci njihovu predstavu u srijedu stekne se dojam da bi ih mi mogli dobit vani i osakaceni ovako, nego opet kad skontas u domacem sampionatu su oni skroz druga ekipa. Za Evropu samo nemaju mu.da. Bez obzira na ishod u nedelju trka ce se voditi do zadnjeg kola, mora skudeto u Rim u maju, red je vise a imamo i najbolju ekipu.
embrace the chaos

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 04 okt 2014, 22:34

Mozes li mi objasniti kako to imate bolju ekipu?
Na kojim je to pozicijama roma bolja?
#ALLEGRIOUT

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 05 okt 2014, 11:51

Gledam očekivane sastave za večeras. Juve u najjačem mogućem sastavu. Neki će reći nema Barzaglia, ali po meni je Caseres barem u ovom trenutku bolji igrač. Dok s druge strane Roma bez 5 prvotimaca :( Stvarno previše i za jače ekipe od Rome, i to sve fale ove važne, ključne, centralne pozicije oko kojih se gradi i napad i odbrana (golman, 2 stopera, 2 vezna). Šta je tu je, idemo se boriti kao u Manchesteru, bod bi bio ravan pobjedi u ovakvim okolnostima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 okt 2014, 14:49

Obje ekipe su imale teško utakmice u Ligi prvaka i to će se sigurno odraziti i na terenu. Juventus je, barem po meni veliki favorit na ovoj utakmica iako će naravno moje simpatije ići prema Romi.

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 05 okt 2014, 17:11

ROMA (4-3-3): Skorupski; Maicon, Manolas, Mapou, Cholevas; Pjanic, Keita, Nainggolan; Iturbe, Totti, Gervinho :opaopa:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 05 okt 2014, 17:43

Samo da ne bude crvenih kartona, penala i sl gluposti bit ce dobra utakmica za Romu.
Forzaaaaa
embrace the chaos

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 05 okt 2014, 18:00

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 05 okt 2014, 18:31

ja sugavog penala :crazy:

i popravni penal - Toti :D
1-1 32'
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 05 okt 2014, 18:35

koji kreten od sudije
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.