FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2014, 18:49

da, imali smo šansi bar za jedan gol.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 okt 2014, 18:51

FaraonTM je napisao/la:Košta će nas ova odbrana bodova i bodova ove sezone.
Nema muda u igri. Pocnemo igrati tek kad imamo negativan rezultat. Protiv lose Zvijezde smo se povlacili kao misevi kad god bi poveli i ljudi nas lahko mogli kazniti.. Ovo protiv Sirokog i Borca ne vrijedi ni komentarisati.. Porazi bez ispaljenog metka.. Kukavicka igra koja nikkom nije donijela dobro.. ebem im psihu njihovu.. Moraju ovo ponasanje brzo promijeniti inace bi mogli poprilicno pasti rezultatski..
BUDI ŽELJO !!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 okt 2014, 18:51

Kako ce dat go kad izbaci 2 napadaca.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2014, 18:52

pa u prvom si imao i igru i šanse, nisi ga zabio. u pravim šansama tu negdje, oni jednu pogodili, mi nismo. kraj priče.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 okt 2014, 18:53

Fali nam agresivnosti fali nam razbijac .

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 okt 2014, 18:53

Pogresno smo mi totalno postavili igru za ovu utakmicu, a 10 min prije gola se vidjelo da ce ga dati.

Dakle, igrati na 0:0, tj rezultat sa igracima cije fizicke predspozicije nisu ni blizu kakvim trebaju biti da bi se igralo na taj razultat nas je kostalo ovih bodova...

Kako god, stece se dojam, da su nasi kao ispunili neki cilj pa su ove dvije protekle tekme protekle kao termini...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 okt 2014, 18:55

Nije lako i ja vec neznam kako on misli igrat protiv kona.Bojim se i ja loseg niza.Pozdrav do iduce tekme nema se para nema se scim.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 okt 2014, 18:56

terabajt je napisao/la:Fali nam agresivnosti fali nam razbijac .
Treba im objasniti da svi moraju biti razbijaci. Pa nisu folklorno drustvo nego sportisti koji treniraju citav zivot a na terenu bjeze od duela. Svi osim Nede a to je nedopustivo.
BUDI ŽELJO !!!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 05 okt 2014, 18:56

Nedo treba biti primjer kako se gine. Momak skromnog fudbalskog znanja svojom borbom nadoknadi mnogo.
Igrače imamo kakve imamo, ali Ado ovo mora rješiti. Svi igrači moraju učestvovati u defanzivi, a ne jedni pokušavaju nešto, a ostali ih gledaju. Ništa ovaj Borac nije bolji od nas, ali odgovornijom igrom sa vise želje dobiju nas.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 okt 2014, 18:56

A to oko pič'kaste igre je ništa drugo nego trenerova greška. I to kada znaš da imaš katastrofa odbranu a imaš veoma dobar napad za naše uslove, ti težiš da se braniš...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2014, 18:57

imamo mi mladog razbijača, ali koji igra krilo pored mnogo "prirodnijih" krila. ne vidim kako memija ovu poziciju koju je eldar igrao danas može odigrati lošije od njega, čak štaviše, mislim da može za klasu bolje.

benjo vrlo dobar danas i generalno odbrana ipak sa bitno manje ispada nego u dosadašnjim tekmama. samo da je varea pogodio ono što je pogodio protiv slobode i zvijezde imali bi neriješeno ili pobjedu. i nedo je imao par situacija kad je mogao dodati igračima u boljoj situaciji, ali njemu se stvarno ne može zamjeriti jer je šanse sam i pravio.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 05 okt 2014, 18:57

Ono sto mi je krivo jeste to sto nas nije ni borac ni siroki nadigrao nego sve neke glupe golove primamo...i svaku utakmicu isti pojedinci si krivci za golove...hasanovic,bogdanovic ,i bez obzira sto je dobro odigrao protiv slobode ni enis nije za prve postave...memiju definitivno treba staviti na zadnjeg veznog umjesto hasanovica a umjesto bogdanovica sto prije potpisati sa malim asanovicem , ne moze biti gori od sadasnjih stopera...i malo je adzem kriv sto se tice taktike fino otvorimo susret i kad misli imamo rezultat primamo golove glupe i gubimo utakmice..odbrana ce nas ove sezone mnogo kostati ako se sta ne promijeni u tom segmentu...i pohvalio bi nedu turkovica za borbenost,neka se ostali ugledaju na njega :)

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 05 okt 2014, 18:58

hasanovicu jesi nas, al ucini nam uslugu i trazi ispisnicu. ovo je scenario na koji moramo bit spremni, borac nam je pokazao danas kako igra iskusna ekipa, a to je ono cega nam najvise fali. adzem je malu gresku napravio s izmjenama, al sta da se radi kad svakako nema koga ubaciti. idemo dalje VTŽ
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Rios

Post Postao/la Rios » 05 okt 2014, 18:59

Nakon jako dobrog 1 pol. fkt sam mislio da mozemo do bodova ovdje,jednog ili sva tri..Medjutim 2 pol. puno skromnije..Odbrana vec stara prica,fali i dobar def. vezni..Jbg..Nadam se da ce se ako nista onda bar na polusezoni naci neko dobro rjesenje u odbrani..
Nista,idemo dalje..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 05 okt 2014, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 05 okt 2014, 18:59

Prvo poluvrijeme inekako. Drugo poluvrijeme izasla druga ekipa.. Zali Boze navijaca, 12 sati provesti u putu da bi gledal 50minuta patnje..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2014, 18:59

mislim nije ovo katastrofa, od zadnje tri šampionske ekipe dvije su gubile u banja luci, a treća je bodove uzela za zelenim stolom. i zrinjski je izgubio, ni široki nije dobio. ali boli to što gubimo tekme koje nismo zaslužili izgubiti. ove jače utakmice se moraju cijele odigrati kao prvo poluvrijeme danas i kraj priče.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 05 okt 2014, 19:01

picka.sta igra, ko balerine igraju jeb.o te, gori sam ja pa gledam ovo sranj.e od igre i nerviram se za ovaj blagdan,niko ne zna opalit ****.nu loptu izvan 16-metara,hoće da se ušetaju u gol, garantujem da ovaj Borac nije ništa bolji od nas, ali ljudi ginu ej ginu da pobijede :puke:
samo treba Amar sad da im oduzme septembarsku i oktobarsku platu pa će ko navijeni igrati..
p.s. jedini koji zaslužuje prolaznu ocjenu je Nedo :tokralju:
ostale nek je sram i stid
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 05 okt 2014, 19:01

champions1921 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Fali nam agresivnosti fali nam razbijac .
Treba im objasniti da svi moraju biti razbijaci. Pa nisu folklorno drustvo nego sportisti koji treniraju citav zivot a na terenu bjeze od duela. Svi osim Nede a to je nedopustivo.
Upravo tako. Ako ćemo sad licitirati šta nam fali lakše bi nam bilo reći šta nam ne fali. Imamo šta imamo, ali svi moraju biti 90 minuta u igri. Nije kod gola trebao nama nikakav razbijač već samo neko ko malo razmišlja i gleda gdje ko stoji i da mu nije mrsko potrčati. Nemam živaca da sad gledam go, ali garantujem da je neko sa malo mozga, a da nije lijen mogao stati ispred onog strijelca i gotovo. Ovako je dovoljno da u 90 minuta samo jedna- dvije lopte sa strane prođe u 16 i eto gola.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 05 okt 2014, 19:02

Dosta dobro prvo poluvrijeme, vrlo loše drugo. Protiv iole bolje ekipe, to za nas znači: poraz. Jednostavno.

Obeshrabrujuća sedmica. Nismo nijednog gola dali, a ni Široki ni Borac nisu se nešto posebno namučili da ga nama zabiju.
FK Željezničar 1921

MosaLjoze1921
Kontakt:

Post Postao/la MosaLjoze1921 » 05 okt 2014, 19:07

Olako ispadosmo u Europskom takmičenju još lakše se izgleda oprostismo od kupa, opraštamo se i od titule i čak Europa dolazi u pitanje. Ne možemo se nositi ni sa jednom ekipom od tzv. favorita, a niko ne preuzima odgovornost niti se oglašava iz uprave i kluba. Ne znam postoji li ikako Gredić? Dovode se igrači koji nigdje ne igraju. Volio bih da se sazove neka skupština pa da se raji objasni šta se dešava ili ćemo i dalje čekati i dobijati slabije protivnike iz PL jer sa ovakvom igrom bojim se da bi nam i Demir Hotić valjao pravo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.