Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Citajuci ove kometnare 90% su provociranja,ne volim se svadati niti provocirati niti to radim normalno diskutujem sa vecinom forumasa ove ostale ignorisem,ali smijesno je citati ove provokatorske komentare jer slijedece kolo dosudice se neki disklutabilan penal za vase ekipe i sve ce biti ok tj liga je odlicna samo sudije su lose,budite realni da se svako kolo neka ekipa osteti ili pomogne sudijiskom odklukom ali sudije su u italiji ocajne i to je fakt
Moje misljenje je da su penali dikutabilni ja ih nebi sudio
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ma pusti ba.. Najgore je što su umislili da to nekog dirneYucca je napisao/la:Citajuci ove kometnare 90% su provociranja,ne volim se svadati niti provocirati niti to radim normalno diskutujem sa vecinom forumasa ove ostale ignorisem,ali smijesno je citati ove provokatorske komentare jer slijedece kolo dosudice se neki disklutabilan penal za vase ekipe i sve ce biti ok tj liga je odlicna samo sudije su lose,budite realni da se svako kolo neka ekipa osteti ili pomogne sudijiskom odklukom ali sudije su u italiji ocajne i to je fakt

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
- Contentissimo
- Kontakt:

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
druze nece biti ok, jer odmah se sjate jedni te isti trolovi i pocnu provocirati, a kada im se odgovori onda se prijeti banom i ciljano se brisu neke stvariYucca je napisao/la:Citajuci ove kometnare 90% su provociranja,ne volim se svadati niti provocirati niti to radim normalno diskutujem sa vecinom forumasa ove ostale ignorisem,ali smijesno je citati ove provokatorske komentare jer slijedece kolo dosudice se neki disklutabilan penal za vase ekipe i sve ce biti ok tj liga je odlicna samo sudije su lose,budite realni da se svako kolo neka ekipa osteti ili pomogne sudijiskom odklukom ali sudije su u italiji ocajne i to je fakt
zar je provociranje reci da penali za Juventus nisu postojali?
ako je to provokacija onda onde se trebamo svi odlogovati sa foruma i nikada vise nista i pisati, jer ako se to n smije sta je onda cilj ovog foruma ako ne zdrava komunikacija, eh sad sto neke gleda stvari na malo drugaciji nacin ne mora znaciti odmah da nije upravu. Ajd ti to objasni pojedinima, nema sanse.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
nije li ovaj igrac stojao tacno ispred golmana u trenutku kada je upucen udarac
bilo je situacija kada je to svirano 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
predobro

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
+1milanist je napisao/la:zar je provociranje reci da penali za Juventus nisu postojali?
Amar Osim selektor BiH
-
- Kontakt:
Utakmica koja ima tri penala i dva crvena nije utakmica a pogotovo nije sudija sudija koji sudi u istoj.
milanist@ druze nije provokacija reci da penali nisu bili ja sam rekao da su penali diskutabilni tj da penali vise nisu bili nego sto jesu i da i ja nebi sudio ali svaki forumas ima svoje misljenje i ja ga postujem
Postujem tvoj stav da nisu bili penali o tome mozemo diskutovati normalno,ali realno vise je bilo provokacije od drugih forumasa nego normalne diskusije o penalima o tome pricam
Postujem tvoj stav da nisu bili penali o tome mozemo diskutovati normalno,ali realno vise je bilo provokacije od drugih forumasa nego normalne diskusije o penalima o tome pricam
Dobra utakmica za gledati kada se sve sabere, puno golova, crvenih, igra muski sa puno grubi startova to je ono sto volim vidjeti, i jos mnogo stvari.
cini mi se da ce ova utakmica dobiti i jos jednu epizodu, mozda ne uskoro, nekada, posle, kako je to znalo i biti, do tad ce se racunati 3:2 ostalo ce se sve zaboraviti, Roma moze otici kuci uzdignute glave, za juve ne bi mogao isto reci. to je kratak rezime utakmice.
cini mi se da ce ova utakmica dobiti i jos jednu epizodu, mozda ne uskoro, nekada, posle, kako je to znalo i biti, do tad ce se racunati 3:2 ostalo ce se sve zaboraviti, Roma moze otici kuci uzdignute glave, za juve ne bi mogao isto reci. to je kratak rezime utakmice.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
milanist je napisao/la:Yucca je napisao/la:Citajuci ove kometnare 90% su provociranja,ne volim se svadati niti provocirati niti to radim normalno diskutujem sa vecinom forumasa ove ostale ignorisem,ali smijesno je citati ove provokatorske komentare jer slijedece kolo dosudice se neki disklutabilan penal za vase ekipe i sve ce biti ok tj liga je odlicna samo sudije su lose,budite realni da se svako kolo neka ekipa osteti ili pomogne sudijiskom odklukom ali sudije su u italiji ocajne i to je fakt
zar je provociranje reci da penali za Juventus nisu postojali?
Nije. Al jest "evo opet se stima Juvetu", "Calciopoli nije bio farsa evo dokaza", "lopovi".
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
joj seljačke lige, i onda se neko cudi što se turski klubovi iživljavaju na italijanskim.. 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Hajde Romanisti kući, daleko stanujete... 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
chi3llo@ SVAKA SAT DRUZE O TOME PRICAM
Nije problem raspravljati o penalima tj jesu ili nisu bili ali ove provokacije su smijesne
Nije problem raspravljati o penalima tj jesu ili nisu bili ali ove provokacije su smijesne
Pitam se da li ih je stid ovako pobijediti ? jbt razumijem da je liga u qrcu al ocekujes bar da odgledas dobru utakmicu kad igraju prvi i drugi,a ne da sudija daje golove 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Frustracije na kraju od Rominih igraca..Sve je ovo utakmica bila ovakva radi njih.
Najbolji su kad su losi, ne trebaju oni biti ovako jaki jer se ne znaju ponasat
Najbolji su kad su losi, ne trebaju oni biti ovako jaki jer se ne znaju ponasat

- Contentissimo
- Kontakt:
steta pa ga ne zabismo iz ofsajda kako sam prognozirao, da pojedinci crknu od muke
Forza Juve

Forza Juve
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.