SERIE A Juventus AS Roma 3 : 0
Pjanić : "Idemo u Torino po pobjedu".
SERIE A Juventus AS Roma 4 : 1
SERIE A Juventus AS Roma 4 : 0
SERIE A Juventus AS Roma 3 : 2
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Europa liga vam je maksimum, u italiji možete vako na guzove, a u LP se pokazuje stvarna snaga.Contentissimo je napisao/la:steta pa ga ne zabismo iz ofsajda kako sam prognozirao, da pojedinci crknu od muke![]()
Forza Juve
nije lako biti navijac juventusa,dominiras u ligi,imas velika ocekivanja,a u Evropi, (kada igras naravno ) redovno dobijas po ušimaAndrej je napisao/la:Idi gledaj premier ligi i cao. tamo je sve postenomirzatele je napisao/la:Pitam se da li ih je stid ovako pobijediti ? jbt razumijem da je liga u qrcu al ocekujes bar da odgledas dobru utakmicu kad igraju prvi i drugi,a ne da sudija daje golove
stokton je napisao/la:Europa liga vam je maksimum, u italiji možete vako na guzove, a u LP se pokazuje stvarna snaga.Contentissimo je napisao/la:steta pa ga ne zabismo iz ofsajda kako sam prognozirao, da pojedinci crknu od muke![]()
Forza Juve
Tako bi za vas bolje bilo da sudije u italiji poštenije sude, jer bi znali na čemu ste, ovako mislite da ste jaki, a onda se u evropi brukate
Pa i zabili ste iz ofsajdaContentissimo je napisao/la:steta pa ga ne zabismo iz ofsajda kako sam prognozirao, da pojedinci crknu od muke![]()
Forza Juve
mirzatele je napisao/la:Pitam se da li ih je stid ovako pobijediti ? jbt razumijem da je liga u qrcu al ocekujes bar da odgledas dobru utakmicu kad igraju prvi i drugi,a ne da sudija daje golove

Samo ako je sudija apsolutno uvjeren i ako se vidi da je uticao na igru, da golman nije vidio putanju lopte, da ga je u toj mjeri zaklonio, onda da. Vidal je bio par metara od Skorupskog. Ali Rocchi je pogrijesio sve sto je mogao. Mora biti debelo kaznjen za ovo veceras.Mago je napisao/la:Ovaj treći gol je uvjerljivo najveća greška Rocchia i pomoćnika veceras.
Iz aviona se vidi da je ofsajd
Chinaglia je napisao/la:imam jednu zaista odličnu teoriju zavjere:
Da li je Claudio Lotito, čovjek koji se nalazi u vrhu FIGC-a, a koji je u odličnim odnosima s predsjednikom FIGC-a, Tavecchiom, pogurao Juventus u večerašnjem meču?
a) Da, smrad je učinio sve da Roma izgubi
b) A
c) B
Nemojte vi pricati o Evropi bgt, jedini trofej koji ste osvojili je Anglo Italijanski kup, a trenutno mozete osvojiti bajramski turnir sto se tice internacionalnih turnira, dok u Seriji A imate manje titula od Pro Vercela..Manuel je napisao/la:Nek ih malo poguraju i u Evropi
Svaka cast majstore,objasnioIlCapitano je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:imam jednu zaista odličnu teoriju zavjere:
Da li je Claudio Lotito, čovjek koji se nalazi u vrhu FIGC-a, a koji je u odličnim odnosima s predsjednikom FIGC-a, Tavecchiom, pogurao Juventus u večerašnjem meču?
a) Da, smrad je učinio sve da Roma izgubi
b) A
c) B![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro je, ako ništa, imamo bar dvije pozitivne stvari iz ove lakrdije večeras.
1. Odavno pod Apeninima nije bilo ovako vatreno i napeto kao večeras. Podsjeća na neka stara vremena. Mogu samo misliti kakav će biti doček u uzvratnoj utakmici.![]()
2. Nikad ne bi znali koliko ustvari ljudi prati ovaj podforum da nema ovakvih utakmica. Odjednom se nakupi bar 10 stranica. Odlično.![]()
Što se same utakmice tiče, volio bih da je ovo prekinuto i da se nije ni igralo. Totalno su mi ubili ćejf, drugo poluvrijeme sam preko volje odgledao. Čovjek se pogubio i nije ni znao gdje udara. Dokaz tome je i 'crveni' koji je pokazao Tevezu, pa onda shvatio da treba žuti karton.
Cirkus zvani Serie A, idemo dalje.
Pjanić i ostala sranja.SiamoNoi je napisao/la:Ajde neka je Juventus to dobio.Sere mi se kako su sad svi odjednom ludi za Romom.
Znam da ima dosta koji sad vole Romu zbog Pjanica i otkad je on dosao u ekipu i znam da ce prestati gotiviti Romu cim on ode ali hvala Bogu nisam taj.Pozdrav pravim navijacima Rome.Sissoko je napisao/la:Pjanić i ostala sranja.SiamoNoi je napisao/la:Ajde neka je Juventus to dobio.Sere mi se kako su sad svi odjednom ludi za Romom.
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 1 gost.