HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Majke im se sjetim pa sta rade ljudima... Nisu ih mogli osigurat, od cega, yebala ih liga ovakva...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Necemo ni mi vise moci osigurat utakmice u buduce...
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Opet taj Stevo 0:2
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stevo 2x, sest komada u ligi dosada
Cestitke ekipi, sada nam dolaze pitari
Cestitke ekipi, sada nam dolaze pitari
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
marioo8888
- Kontakt:
Stevo **** i ne vadi
očekujem 20+ golova od njega na kraju sezone,očekivano rutinski sada nakon pauze čekamo pitare,dobro nam došli mi idemo po 1:0 dosta nam,čisto da zaokružimo gol razliku kući na 10:0,gol će dat Stevo logično.
Stevo majstore, ne damo te nikome... [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
I have a dream
Ultrasi opet vraceni,sve vise znakova za ligu 10 jer po selima i losim premijerligaskim terenima se ne treba niti igrati ova liga,nemaju uslove za gostujuce navijace a igraju ligu,gdje je savez da kasni ovakve kvazi klubove i organizatore susreta,opet navijaci u Zvorniku vraceni !
Stevo sesti gol,poceo je i trpati,majstor,najbolji napadac Zrinjskog jos od Rajovica iz top forme,odlican momak ,veoma bitna pobjeda za derbi sa Sarajevom,sada dolazi pauza koja ce vise koristiti njima ali i bez toga idemo na pobjedu kojom bi najavili opet borbu za prvo mjesto!
Liga ce opet biti zanimljiva,jos da je smanje u regiji bi bili najbolji!
Stevo sesti gol,poceo je i trpati,majstor,najbolji napadac Zrinjskog jos od Rajovica iz top forme,odlican momak ,veoma bitna pobjeda za derbi sa Sarajevom,sada dolazi pauza koja ce vise koristiti njima ali i bez toga idemo na pobjedu kojom bi najavili opet borbu za prvo mjesto!
Liga ce opet biti zanimljiva,jos da je smanje u regiji bi bili najbolji!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Pauza ce koristiti i nama radi Kataneca da dodje sebi a i radi zlatica..ima sanse sa odemo na Kupres 10 dana da u miru radimo ako vrijeme posluzi
Kakav Kupres sine u ovo vrijeme... Jedino da skije ponesemo
Medjugorje je opcija u kampu CI , jedan mini ciklus i to je to.
Medjugorje je opcija u kampu CI , jedan mini ciklus i to je to.
I have a dream
Nakon 1/3 prvenstva sto reci?!
10-o kolo je proslo i skor je 7 . 1. 2. ,jel moglo bolje,jeste da nije bilo nevjerovatne doze nesrece u ove tri utakmice u koje je pogodjeno ukupno 6 puta u okvir gola,2 puta protiv Slavije 0:0,Slobode 3 puta 1:0 za domacina i 1 put protiv Borca (1:0) takodjer za domacina,sto je za nepovjerovati,u utakimcama protiv Borca i SLobode imali smo od njih ukupno skupa 3 suta na gol u dvije utakmice!
Odbrana sa Graovcom i Katanecom se cini idealna,momcad je primila iz igre samo jedan gol svojom krivicom a ostala dva gola smo dobili gresko naseg reprezentativnog golmana Dujkovica!
Odbrani je lakse igrati jer imamo jak vezni red i dinamican u vidu radilica Radulovica i Muminovica koji su veliki trkaci a i znalci za bh prilike,bokovi u Stojkicu i povremeno Blaici i Zlaticu nista posebno u ovih 10 kola ali su bitni u odbrani jer u napadu ionako imamo Crnova i Nikolica koji su vecinu utakmica i rijesili sami,malo nam je Simeunovic ostao duzan ali jos kad i on udje u ritam koji zna ne pise se dobro protivnicima!
U 10 . kola primiti samo 3 gola je velika stvar i sto se odbrane tice u tom smo segmentu definitivno najbolji i bit ce zanimljivo gledati derbi protiv Sarajeva koji igra napadacki,ponekad malo nedisciplinirano sto govori broj primljenih golova mada ce to Kodro do nas posloziti jer ima malo vecu pauzu!
Pobjedom protiv Sarajeva najavili bi odbranu titule,ali ako se i ne pobjede ostaje nam borba za europu i to je sto je i zacrtano na pocetku sezone ,stoga momcima i strucnom stozeru velike cestitke na trenutno 2. mjestu premijer lige,kad se samo sjeti ere Vidacaka i klauna na klupi poput Bloudeka i Perica(dobar coek,los trener) dodje mi da placem,a bogme niti Musa se nesto u nas nije pokazao!
Karacic u ovom novom razgovoru za nas portal spominje brznog napadaca s kojim bi jos bili ubitacniji ,ali tesko je naci nekoga tko je kvalitetan,brz i sposoban a da bi igrao premijer ligu!
10-o kolo je proslo i skor je 7 . 1. 2. ,jel moglo bolje,jeste da nije bilo nevjerovatne doze nesrece u ove tri utakmice u koje je pogodjeno ukupno 6 puta u okvir gola,2 puta protiv Slavije 0:0,Slobode 3 puta 1:0 za domacina i 1 put protiv Borca (1:0) takodjer za domacina,sto je za nepovjerovati,u utakimcama protiv Borca i SLobode imali smo od njih ukupno skupa 3 suta na gol u dvije utakmice!
Odbrana sa Graovcom i Katanecom se cini idealna,momcad je primila iz igre samo jedan gol svojom krivicom a ostala dva gola smo dobili gresko naseg reprezentativnog golmana Dujkovica!
Odbrani je lakse igrati jer imamo jak vezni red i dinamican u vidu radilica Radulovica i Muminovica koji su veliki trkaci a i znalci za bh prilike,bokovi u Stojkicu i povremeno Blaici i Zlaticu nista posebno u ovih 10 kola ali su bitni u odbrani jer u napadu ionako imamo Crnova i Nikolica koji su vecinu utakmica i rijesili sami,malo nam je Simeunovic ostao duzan ali jos kad i on udje u ritam koji zna ne pise se dobro protivnicima!
U 10 . kola primiti samo 3 gola je velika stvar i sto se odbrane tice u tom smo segmentu definitivno najbolji i bit ce zanimljivo gledati derbi protiv Sarajeva koji igra napadacki,ponekad malo nedisciplinirano sto govori broj primljenih golova mada ce to Kodro do nas posloziti jer ima malo vecu pauzu!
Pobjedom protiv Sarajeva najavili bi odbranu titule,ali ako se i ne pobjede ostaje nam borba za europu i to je sto je i zacrtano na pocetku sezone ,stoga momcima i strucnom stozeru velike cestitke na trenutno 2. mjestu premijer lige,kad se samo sjeti ere Vidacaka i klauna na klupi poput Bloudeka i Perica(dobar coek,los trener) dodje mi da placem,a bogme niti Musa se nesto u nas nije pokazao!
Karacic u ovom novom razgovoru za nas portal spominje brznog napadaca s kojim bi jos bili ubitacniji ,ali tesko je naci nekoga tko je kvalitetan,brz i sposoban a da bi igrao premijer ligu!
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Ma mislio sam na medjugurje kralju ali u brzini mi ode na kupres
Fino se Mladost danas odradila i to bez zabranjene podrške Ultrasa:(
Sada se malo odmoriti,pa ufurane pitare razvaliti...
Sada se malo odmoriti,pa ufurane pitare razvaliti...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Kad Stevo treći zavali!

Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
-
marioo8888
- Kontakt:
Odlično poraz Širokog ostajemo na - 1 ,šteta što je pauza,ali nastavit ćemo mi u istom tempu nije to upitno,jedva čekam Pitare,nema nama zime sa ovakvom obranom 3 gola primljena samo od toga 2 golman direktno kriv,obrana je beton,vezni red savršeno igra također a što se tiče napadačkog trojca tu je suvišno trošit bilo kakve riječi,već su se počeli dizat nakon 2 pobjede ide im još jedno prizemljenje.
HOĆEMO TITULU !!!
HOĆEMO TITULU !!!
Treba pustiti pitare da napadaju ,Deni ce jednom pobjeci da ga jeb...marioo8888 je napisao/la:Odlično poraz Širokog ostajemo na - 1 ,šteta što je pauza,ali nastavit ćemo mi u istom tempu nije to upitno,jedva čekam Pitare,nema nama zime sa ovakvom obranom 3 gola primljena samo od toga 2 golman direktno kriv,obrana je beton,vezni red savršeno igra također a što se tiče napadačkog trojca tu je suvišno trošit bilo kakve riječi,već su se počeli dizat nakon 2 pobjede ide im još jedno prizemljenje.
HOĆEMO TITULU !!!
Pobjedimo li u derbiju ima da titula opet bude realnost,mada bit ce tesko jedva cekam tu utakmicu,pravi istinski derbi jos kad bi bio nocni termin!
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
- primasquadra
- Kontakt:
ako bude fino vrijeme posjeta bi mogla biti fantastičnacrnov je napisao/la:Treba pustiti pitare da napadaju ,Deni ce jednom pobjeci da ga jeb...marioo8888 je napisao/la:Odlično poraz Širokog ostajemo na - 1 ,šteta što je pauza,ali nastavit ćemo mi u istom tempu nije to upitno,jedva čekam Pitare,nema nama zime sa ovakvom obranom 3 gola primljena samo od toga 2 golman direktno kriv,obrana je beton,vezni red savršeno igra također a što se tiče napadačkog trojca tu je suvišno trošit bilo kakve riječi,već su se počeli dizat nakon 2 pobjede ide im još jedno prizemljenje.
HOĆEMO TITULU !!!![]()
Pobjedimo li u derbiju ima da titula opet bude realnost,mada bit ce tesko jedva cekam tu utakmicu,pravi istinski derbi jos kad bi bio nocni termin!
-
marioo8888
- Kontakt:
Ne znam šta da ti kažem,znat će Brana to postavit kako igrat protiv Pitara ne sumnjam u njega,povlačit se nećemo to je jedino sigurno,nema toga posebno ne kući,jedino ako povedemo na vrijeme pa se onda povući i čekati kontre a dobro znamo kakve brzance imamo naprijed,tako da bi to odlično bilo,ja imam osjećaj da bi Deni baš mogao odigrat utakmicu života ne znam ni sam zašto,također se nadam noćnom terminu,ako bude fino vrijeme trebalo bi bit između 8-10 milja,bit će teško nema priče,nije ni bod katastrofa,ali ne želim ni razmišljati o njemu moramo ih uzet,HOĆEMO POBJEDU,NEDAMO TITULUprimasquadra je napisao/la:ako bude fino vrijeme posjeta bi mogla biti fantastičnacrnov je napisao/la:Treba pustiti pitare da napadaju ,Deni ce jednom pobjeci da ga jeb...marioo8888 je napisao/la:Odlično poraz Širokog ostajemo na - 1 ,šteta što je pauza,ali nastavit ćemo mi u istom tempu nije to upitno,jedva čekam Pitare,nema nama zime sa ovakvom obranom 3 gola primljena samo od toga 2 golman direktno kriv,obrana je beton,vezni red savršeno igra također a što se tiče napadačkog trojca tu je suvišno trošit bilo kakve riječi,već su se počeli dizat nakon 2 pobjede ide im još jedno prizemljenje.
HOĆEMO TITULU !!!![]()
Tako ste samouvjereni jeste tako bili i za kup prosle godine ?
-
marioo8888
- Kontakt:
Ajde objasni po čemu smo samouvjereni,jesmo napisali negdje da ćemo vas dobit sto posto,ili pišemo da želimo i hoćemo pobjedu,pogledaj pojedince na vašoj stranici,kaže prvi lagan raspored,a imate nas,želju i slobodu vani,drugi govori osigurat ćete titulu par kola prije kraja samo laganoV87 je napisao/la:Tako ste samouvjereni jeste tako bili i za kup prosle godine ?
Jesu nesto pogrijesili ?marioo8888 je napisao/la:Ajde objasni po čemu smo samouvjereni,jesmo napisali negdje da ćemo vas dobit sto posto,ili pišemo da želimo i hoćemo pobjedu,pogledaj pojedince na vašoj stranici,kaže prvi lagan raspored,a imate nas,želju i slobodu vani,drugi govori osigurat ćete titulu par kola prije kraja samo laganoV87 je napisao/la:Tako ste samouvjereni jeste tako bili i za kup prosle godine ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.