Eto koliko mi se zgadio kad bi radije gleda glavatog na klupi.SiamoNoi je napisao/la: Ipak je Zoki Žica manadzer engleskog tipa![]()
Nevjerojatno koliko je Mazzarri usro ovu ekipu.U godinu i 3,4 mjeseca on nije gotovo ništa u igri napravio.A ono što je još gore je što je i više nego očito da niti neće ništa napraviti na bolje u budućnosti jer jednostavno nije kapacitet za Inter.Mazzarri barem za kraj ne budi pi*ka i ponudi ostavku da se ne mora isplaćivat masna odšteta koju nisi zaslužio.
Pisa sam onda kad je Strama dobio peticu od Udina da ga se mora mijenjati, ali samo ako cemo dovest pravu zamjenu za njega, ali ne, mi smo doveli manijaka koji forsira zastarjeli 3-5-2, kao da nam nije bilo dovoljno upozorenje kad je Gasperini to forsira. I eto sad smo potrosili 2 godine na ovog idiota, on nista zivo nije napravio, stovise momcad izgleda totalno istroseno i nezainteresirano za bilo sta.
Danas smo u situaciji da Strama zajedno sa Stankovicem vodi momcad di se svake sezone ulozi max 10 mil € i vec je sad uteka 5 bodova, a da je bilo srece (za njega) bilo bi 7 i igraju ok za razliku od nas a imali su 12x tezi raspored od nas.
Sta je najgore cak i da ovaj dobije nogu u guzicu neces nista dobro napravit ako dovedes trenera u pola sezone, zapravo ne postoji trener koji bi bio neki upgrade trenutno a da je slobodan.
Crno nam se pise.