NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Kako istrpit ovo Cutlera vise. Ne mogu vise, lik je uzas 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koliko samo neizvjesnih tekmi, čak su i Ramsi uspjeli da imaju priliku za pobjedu, i prokockali je, sa 34-7 na 34-28 
Evo sad i Brownsi
Evo sad i Brownsi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sta je pisac mislio napisati?alemsa je napisao/la:E **** ga, Bryant uze tekmu...
Nista, Colts
Sta kazes divizija ha? Jeste sa Fitzpatrickom 100%alemsa je napisao/la:E **** ga, Bryant uze tekmu...
Nista, Colts
I mi smo se malo zajebavali u napadu, odbrana popravljala
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Cak i solidan qb bi znao sta treba. Samo je za Kitlera to strana misao.SaltCityAttack je napisao/la:i sta ce cpovjek ovdje 4 igraca Panthersa na njega hahahaha..i kaz... nemojte me zajebavat mozes ga mrzit ali ova OLdanas je katastrofa katastrofaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kakva je to ubleha od qb-a. Strasno. Jos dobio 130$ miliona. Hahahaha. Pa na njega je i 50$ mil. bacanje para. Bolje da su izasli na ulicu i istresli te milione. Tako bi barem sevapa zaradili.
Is it a bird, is it a plane? ... Noooo it's Kunta Kintler. Seceraska super ubleha od QBa. Rex vrati se!!!
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 05 okt 2014, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.
Kakve utakmice u ovom terminu od 19 h po nasem vremenu...
Sve su bile rezultatski zanimljive.
Kicker Lionse kostao pobjede protiv Billsa koji ce po svemu sudeci pobjediti FG-om sto je po nas veoma lose.
Brownsi preokrenuli protiv Titansa kojima je ostalo nesta vise od jedne minute da dodju do pobjede.
Sve su bile rezultatski zanimljive.
Kicker Lionse kostao pobjede protiv Billsa koji ce po svemu sudeci pobjediti FG-om sto je po nas veoma lose.
Brownsi preokrenuli protiv Titansa kojima je ostalo nesta vise od jedne minute da dodju do pobjede.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Druze Cutleru mi ti se kunemo 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Carpenter
Billsi
Orton
Henery 0/3
Kakve tekme jbt
Henery 0/3
Kakve tekme jbt
Dez Bryant sa onim ludim catchom, citaj I ne tisraj, I ti me naso ****, napusim te drvetomBoxBox je napisao/la:Sta je pisac mislio napisati?alemsa je napisao/la:E **** ga, Bryant uze tekmu...
Nista, Colts
Pobjeda i Saintsa nakon TD-a u OT-u...
Velika steta za Bucse koji su pokazali odlicno zalaganje i borbenost na ovoj utakmici.
Velika steta za Bucse koji su pokazali odlicno zalaganje i borbenost na ovoj utakmici.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
sandiegochargers
- Kontakt:
Znaci ne mozes dobiti na kladionici da si Tito. Igram Carolina vs Chicago x2 i vode svo vrijeme i na kraju izgubise jer su Cutler i Forte dva debila.
A na drugoj strani Titans vs Browns x2 i likovi gube 28 - 3, dva puta ih zaustavise na 4.downu, i na kraju dobiju 29 - 28. Any fu.cking given sunday. Nemam rijeci.
A na drugoj strani Titans vs Browns x2 i likovi gube 28 - 3, dva puta ih zaustavise na 4.downu, i na kraju dobiju 29 - 28. Any fu.cking given sunday. Nemam rijeci.
Pa Carolina je bio zicer danas. Iskreno, samo me iznenadilo da su sa ovako malom razlikom dobili. 
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Colts?alemsa je napisao/la:Dez Bryant sa onim ludim catchom, citaj I ne tisraj, I ti me naso ****, napusim te drvetomBoxBox je napisao/la:Sta je pisac mislio napisati?alemsa je napisao/la:E **** ga, Bryant uze tekmu...
Nista, Colts
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mislio je na to da igraju iduću tekmu sa Coltsima, koliko teško je to skontati 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Mislio je na to da igraju iduću tekmu sa Coltsima, koliko teško je to skontati
VIdis ocio u ocitom, ko Sokrat nekad davno
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
500 - Najbolji svih vremena 
-
sandiegochargers
- Kontakt:
Ma gdje je zicer i oni karine, ne mogu trcanje zaustaviti, ali uvijek trebas racunati da ce Cutler debil sam sebe pobjediti. Samo je svoj debilizam prenio i na Fortea.work je napisao/la:Pa Carolina je bio zicer danas. Iskreno, samo me iznenadilo da su sa ovako malom razlikom dobili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.