NK Zvijezda Gradačac

redwhite

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la redwhite » 05 okt 2014, 21:16

Uhvatili ste se za jedno,i ne pustate.jeste li glupi(pitanje je retoricko,odgovor je jasan),pa da samo krivite jednog covjeka za sve sto se trenutno desava klubu? kod vecine je svaki drugi post Doro ovo Doro ono.Mnogo vam je bitan.Izvadite glupe glave iz pijeska,pa sagledajte situaciju.Ko to trenutno odlucuje u klubu.Vecina njih je vec radila u klubu i tada je najvise stete napravljeno.Sad su ponovno tu,ali ovaj puta manje ofirno,ne isticu se,ali i dalje stete nepopravljivo ovom klubu.dodju vremena kad ne ide,ali ono po cemu su nas svi prepoznavali i hvalili nestaje.Sluzimo se stvarima na koje smo se grozili,stvarima koje smo prebacivali Tuzlacima,Travnicanima itd.
Najlakse jeste biti glup,ali ima raje koje konta,samo nije dovoljno upucena,spletom okolnosti.Ne treba biti u klubu da se bitne stvari povezu,samo gledati ko s kim,kada i gdje i molo ukljuciti mozak i to je to.
Toliko smo puta istrosili,ublatili i popljuvali nase domace sportske radinike i sportiste,da me je strah vremena kad vise ne bude interesa za "dosljake" i trebadne neko da ocuva ime kluba pa makar to bilo i u 2. ligi Sjever

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 05 okt 2014, 21:40

redwhite je napisao/la:Uhvatili ste se za jedno,i ne pustate.jeste li glupi(pitanje je retoricko,odgovor je jasan),pa da samo krivite jednog covjeka za sve sto se trenutno desava klubu? kod vecine je svaki drugi post Doro ovo Doro ono.Mnogo vam je bitan.Izvadite glupe glave iz pijeska,pa sagledajte situaciju.Ko to trenutno odlucuje u klubu.Vecina njih je vec radila u klubu i tada je najvise stete napravljeno.Sad su ponovno tu,ali ovaj puta manje ofirno,ne isticu se,ali i dalje stete nepopravljivo ovom klubu.dodju vremena kad ne ide,ali ono po cemu su nas svi prepoznavali i hvalili nestaje.Sluzimo se stvarima na koje smo se grozili,stvarima koje smo prebacivali Tuzlacima,Travnicanima itd.
Najlakse jeste biti glup,ali ima raje koje konta,samo nije dovoljno upucena,spletom okolnosti.Ne treba biti u klubu da se bitne stvari povezu,samo gledati ko s kim,kada i gdje i molo ukljuciti mozak i to je to.
Toliko smo puta istrosili,ublatili i popljuvali nase domace sportske radinike i sportiste,da me je strah vremena kad vise ne bude interesa za "dosljake" i trebadne neko da ocuva ime kluba pa makar to bilo i u 2. ligi Sjever
ma za ovo je kriva unutarnja politika kluba i mi naavijaci koji smo tjerali i pljuvali nurdu. sad imamo prave ljude u klubu nema sta,za 10...sve licni interesi. bolje da nam je Sadan presjednik kako neko rece koji radi za platu,nego nurdu koji je dao i donio u klub drugim putem para i para. a svi smo govorili ovo je nas klub,gradjanski treba nurdu hebat,mi cemo upravljat klubom i te iste kad sretnes u gradu i pitas hoces na utakmicu i dati 5 km za kartu kazu "ma **** im mater vidis da nemaju pojma" eto takvi su ljudi otjerali nurdu,sad zbog takvih dodje 200 300 ljudi na tekmu...SRAMOTA

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 05 okt 2014, 21:56

pisam ja i nurdu i sadan i sve te sto spominjete jel ova uprava napravila ovolika dugovanja, jel ova uprava potpisivala ugovore koje ne moze ostvari, jel ova uprava ispraznila stadion, jel ova uprava navukla "seljatluk" u klub i na teren da nas tako zovu??? jedini te isti se poslje svake utakmice javljaju i spominju iste ljude koji vam je qurac vise ba gdje su te silne pare o kojima svi pricate?

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 05 okt 2014, 21:58

pokerman je napisao/la:
redwhite je napisao/la:Uhvatili ste se za jedno,i ne pustate.jeste li glupi(pitanje je retoricko,odgovor je jasan),pa da samo krivite jednog covjeka za sve sto se trenutno desava klubu? kod vecine je svaki drugi post Doro ovo Doro ono.Mnogo vam je bitan.Izvadite glupe glave iz pijeska,pa sagledajte situaciju.Ko to trenutno odlucuje u klubu.Vecina njih je vec radila u klubu i tada je najvise stete napravljeno.Sad su ponovno tu,ali ovaj puta manje ofirno,ne isticu se,ali i dalje stete nepopravljivo ovom klubu.dodju vremena kad ne ide,ali ono po cemu su nas svi prepoznavali i hvalili nestaje.Sluzimo se stvarima na koje smo se grozili,stvarima koje smo prebacivali Tuzlacima,Travnicanima itd.
ma za ovo je kriva unutarnja politika kluba i mi naavijaci koji smo tjerali i pljuvali nurdu. sad imamo prave ljude u klubu nema sta,za 10...sve licni interesi. bolje da nam je Sadan presjednik kako neko rece koji radi za platu,nego nurdu koji je dao i donio u klub drugim putem para i para. a svi smo govorili ovo je nas klub,gradjanski treba nurdu hebat,mi cemo upravljat klubom i te iste kad sretnes u gradu i pitas hoces na utakmicu i dati 5 km za kartu kazu "ma **** im mater vidis da nemaju pojma" eto takvi su ljudi otjerali nurdu,sad zbog takvih dodje 200 300 ljudi na tekmu...SRAMOTA
dok je taj doticni bio kojeg spominjes hoces rec da je bilo vise ljudi na stadionu? jest malo sutra isto nam je bilo gola borba za opstanak, kad dodje prelazni rok svi igraci odlaze, dolaze drugi i tako sve u kurg stvarno vise ste i bogu dopizdili s tim nurdom nije Bog da se bez njega ne moze

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 05 okt 2014, 22:28

email22 je napisao/la:pisam ja i nurdu i sadan i sve te sto spominjete jel ova uprava napravila ovolika dugovanja, jel ova uprava potpisivala ugovore koje ne moze ostvari, jel ova uprava ispraznila stadion, jel ova uprava navukla "seljatluk" u klub i na teren da nas tako zovu??? jedini te isti se poslje svake utakmice javljaju i spominju iste ljude koji vam je qurac vise ba gdje su te silne pare o kojima svi pricate?
para drug ima,koliko treba,,danas vezni red nula,a glavni je trener,covjek se drzi za glavu,koga on trenira,gadzo nema snage za 30 min,demicu papire odmah i sretno,jovanovic,se trudi,al nezna dijete,nije za pl.doljancic,nista nije uradio osim onog suta,covic dossta bolji od onog dedica,jakovljevic nije ni 30 % od onog igraca koji je bio kod nas prije,colic se trudi,al zakazao je danas bas kao i uros,trudi se al nece i nema skime,isanovic usao u 2 pol.al nista nije pokazao,al me brkic iznenadio pravo...bit ce izgleda nessto od njega
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 05 okt 2014, 22:29

Opusteno ba.Nikom nije lahko biti ravnodusan na igru i rezultate,ali sto prije shvatimo da nemamo ekipu za PL.lakse će nam biti.Do kraja realno nemamo sta napravitu,mozda domaći bod ili pobjedu protiv Mladosti u zadnjem kolu i to je to.U drugom dijelu nam treba para i para da se pojačamo sa pola tima iskusnih i dobrih igrača te da kupimo na strani,ali Bogami i kod kuće koju tekmu.Jer objektivno je nemoguće pobijediti Zrinjski,Sarajevo,Siroki,Želju pa i Borac kod kuće.Minimalno će nam trebati u drugom dijelu sedam pobjeda za opstanak.Radnik sigurno ispada jer im igrači od prosle sezone platu nisu dobili,provjereno,a ipak su nam dokazali da su bolji od nas i bez plata.Radnik i ko jos?????Kažem sedam pobjeda minimalno jer primjera radi Modriča je ispala iz Pl.sa 31.bodom prije par sezona,a u prvom dijelu je čak 26.bodova imala.Paralelno, Laktaši su u drugom dijelu sve redom derali,ali nedovoljno da bi opstali zbog bodovnog zaostatka iz prvog dijela.Sve ovo govori da je drugi dio puno tezi i da sa pola tima provjerenih igrača koje dovedes ne garantuje opstanak bez kupovanja utakmica.Posto para ne vidim, onda Radnik i Zvijezda su najsigurniji putnici za rang niže.

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 05 okt 2014, 22:49

crvenobijeli je napisao/la:
email22 je napisao/la:pisam ja i nurdu i sadan i sve te sto spominjete jel ova uprava napravila ovolika dugovanja, jel ova uprava potpisivala ugovore koje ne moze ostvari, jel ova uprava ispraznila stadion, jel ova uprava navukla "seljatluk" u klub i na teren da nas tako zovu??? jedini te isti se poslje svake utakmice javljaju i spominju iste ljude koji vam je qurac vise ba gdje su te silne pare o kojima svi pricate?
para drug ima,koliko treba,,danas vezni red nula,a glavni je trener,covjek se drzi za glavu,koga on trenira,gadzo nema snage za 30 min,demicu papire odmah i sretno,jovanovic,se trudi,al nezna dijete,nije za pl.doljancic,nista nije uradio osim onog suta,covic dossta bolji od onog dedica,jakovljevic nije ni 30 % od onog igraca koji je bio kod nas prije,colic se trudi,al zakazao je danas bas kao i uros,trudi se al nece i nema skime,isanovic usao u 2 pol.al nista nije pokazao,al me brkic iznenadio pravo...bit ce izgleda nessto od njega

ja o tome cijelo vrijeme pricam ali neki jedva docekaju kiks a hvala Bogu sad im zato i ne treba puno i odmah lete na forum da pricaju o nurdi,sadanu, dori itd... pricaju o tim nekim silnim parama pa gdje su te pare da je to tako davno bi mi evropu igrali, a ne bi sad vracali ovolike dugove...hvataju se zato ne igraju nasa djeca vraga ne igraju ciju su omladinsku skolu prosli Bijelic, Facic, Jasarevic, Dedic -Mesanovic, Isanovic eto ima i Brkic ohladite vise s tim sta stalno ponavljate jedno te isto ko papagaji i ne govorim to za sve forumase vec za ovih par sto se javljaju konstantno sa istom pricom i pominju ove gore

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 05 okt 2014, 22:52

vatreni je napisao/la:Opusteno ba.Nikom nije lahko biti ravnodusan na igru i rezultate,ali sto prije shvatimo da nemamo ekipu za PL.lakse će nam biti.Do kraja realno nemamo sta napravitu,mozda domaći bod ili pobjedu protiv Mladosti u zadnjem kolu i to je to.U drugom dijelu nam treba para i para da se pojačamo sa pola tima iskusnih i dobrih igrača te da kupimo na strani,ali Bogami i kod kuće koju tekmu.Jer objektivno je nemoguće pobijediti Zrinjski,Sarajevo,Siroki,Želju pa i Borac kod kuće.Minimalno će nam trebati u drugom dijelu sedam pobjeda za opstanak.Radnik sigurno ispada jer im igrači od prosle sezone platu nisu dobili,provjereno,a ipak su nam dokazali da su bolji od nas i bez plata.Radnik i ko jos?????Kažem sedam pobjeda minimalno jer primjera radi Modriča je ispala iz Pl.sa 31.bodom prije par sezona,a u prvom dijelu je čak 26.bodova imala.Paralelno, Laktaši su u drugom dijelu sve redom derali,ali nedovoljno da bi opstali zbog bodovnog zaostatka iz prvog dijela.Sve ovo govori da je drugi dio puno tezi i da sa pola tima provjerenih igrača koje dovedes ne garantuje opstanak bez kupovanja utakmica.Posto para ne vidim, onda Radnik i Zvijezda su najsigurniji putnici za rang niže.
pa nije bas da nemamo ekipu za Pl evo crvenobijeli je tu i tamo dobro po meni analizirao igrace, fali nama sreda najvise i par iskusnih igraca i mogli bi biti ekipa za respekta jer ko je gledao utakmicu na Grbavici jeste da Zeljo nije sto je nekad bio ali idalje su pri vrhu tabele vidjeli su da ova ekipa ima slifa ali fali nam u sredini i naprijed bolji igraci uz to jos i malo srece

klixonja
Kontakt:

Post Postao/la klixonja » 05 okt 2014, 22:55

Mrsko mi sad traziti i pisati, ali davno sam napisao da su navijaci grobari Zvijezde. Sad uzivajte. :clap: :clap:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 05 okt 2014, 23:53

Ja ne mogu skontati kako naši ne mogu dovesti spaćne,iskusne igrače da iskombinuju sa ovim nasi domaćim mladićima.Koliko samo ima dobrih igrača koji su bili nosioci igre u najboljim klubovima PL.Evo Leotar ispao zbog nedostatka para a uspjeli dovesti Semjona Miloševića,Beloševića.......sve su to igrači koji su skoro igrali za Sarajevo,a odu u jedan Leotar za nista igrati a mi dovedemo sve same invalide.Ili je povrijeđen,sklon povredama ili non stop im neki k.rac fali.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 05 okt 2014, 23:55

Ja ne mogu skontati kako naši ne mogu dovesti spaćne,iskusne igrače da iskombinuju sa ovim nasi domaćim mladićima.Koliko samo ima dobrih igrača koji su bili nosioci igre u najboljim klubovima PL.Evo Leotar ispao zbog nedostatka para a uspjeli dovesti Semjona Miloševića,Beloševića.......sve su to igrači koji su skoro igrali za Sarajevo,a odu u jedan Leotar za nista igrati a mi dovedemo sve same invalide.Ili je povrijeđen,sklon povredama ili non stop im neki k.rac fali.Milošević je bolji od bilo kojeg naseg stopera a Belošević sjajan vezista a to nam fali,jer kada nema Ordage mi smo druga ekipa.

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 06 okt 2014, 00:08

vatreni je napisao/la:Ja ne mogu skontati kako naši ne mogu dovesti spaćne,iskusne igrače da iskombinuju sa ovim nasi domaćim mladićima.Koliko samo ima dobrih igrača koji su bili nosioci igre u najboljim klubovima PL.Evo Leotar ispao zbog nedostatka para a uspjeli dovesti Semjona Miloševića,Beloševića.......sve su to igrači koji su skoro igrali za Sarajevo,a odu u jedan Leotar za nista igrati a mi dovedemo sve same invalide.Ili je povrijeđen,sklon povredama ili non stop im neki k.rac fali.Milošević je bolji od bilo kojeg naseg stopera a Belošević sjajan vezista a to nam fali,jer kada nema Ordage mi smo druga ekipa.
ima tu dosta istine, al opet kontam da ima tu dosta i do trenera jer on kaze sta mu treba i gdje se treba pojacat ko je zadovoljio, a ko ne...dobro je sto su nam i glavni konkurenti kiksali i sto men nikako ne izlazi iz glave mora da je ovaj put sreca upitanju jer u 10. kola imamo samo 5 bodova, a idalje smo tu sa bodovima i nezaostajemo puno...nadam se da ce trener iskoristit ovu mini pauzu i pripremit igrace za ovih 5 kola sto je ostalo...znali neko kada ce se Ordagic oporavit jer kao sto kazes sa njim smo totalno druga ekipa

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 okt 2014, 01:21

email22 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Ja ne mogu skontati kako naši ne mogu dovesti spaćne,iskusne igrače da iskombinuju sa ovim nasi domaćim mladićima.Koliko samo ima dobrih igrača koji su bili nosioci igre u najboljim klubovima PL.Evo Leotar ispao zbog nedostatka para a uspjeli dovesti Semjona Miloševića,Beloševića.......sve su to igrači koji su skoro igrali za Sarajevo,a odu u jedan Leotar za nista igrati a mi dovedemo sve same invalide.Ili je povrijeđen,sklon povredama ili non stop im neki k.rac fali.Milošević je bolji od bilo kojeg naseg stopera a Belošević sjajan vezista a to nam fali,jer kada nema Ordage mi smo druga ekipa.
ima tu dosta istine, al opet kontam da ima tu dosta i do trenera jer on kaze sta mu treba i gdje se treba pojacat ko je zadovoljio, a ko ne...dobro je sto su nam i glavni konkurenti kiksali i sto men nikako ne izlazi iz glave mora da je ovaj put sreca upitanju jer u 10. kola imamo samo 5 bodova, a idalje smo tu sa bodovima i nezaostajemo puno...nadam se da ce trener iskoristit ovu mini pauzu i pripremit igrace za ovih 5 kola sto je ostalo...znali neko kada ce se Ordagic oporavit jer kao sto kazes sa njim smo totalno druga ekipa
Amer se davno oporavio, da je npr Doro trener, Amer bi vjerovatno danas poceo, Zeljeznicar i Kakanj je propustio jer je bio bolestan, cak je bio i na infuziji, ali ozdravio je i danas je bio spreman da igra, ali brko ga nije stavio ni među 18, nije odradio dovoljno treninga sa ekipom, da brko procijeni jel dovoljno dobar da igra, ali valjda izbori klupu do slobode :mrgreen:

Sto se tice Semojna, gotivim ga, nema navijaca Sarajeva koji ne gotivi Semjona :mrgreen: ali od njega je bolji svaki stoper Zvijezde, ostario je i on...a nisam znao da je Beli u Leotaru, njegova ljevica vrijedi mnogo, iako sigurno nije ni on ni blizu onog sto je bio prije 2 godine...

Koliko se sjecam ovdje su mnogi bili prezadovoljni sa igracima koji su dovedeni, i dovedeni su iskusni igraci, ali prije svega previse problema sa povredama je dovelo do ovog:
.............brkic
colic....covic...islamagic(puljic)...jakovljevic
.........adam......demic
diata.......ordagic.......gadzo
.............stojanov

ovo je najjace sto Zvijezda ima trenutno, ali koliko su oni odigrali utakmica zajedno ?...nije mi jasno kako je moguce da Adam kod brke nema mjesta ni među 18 :roll: ...demic je dobar igrac, barem nekad bio :) ali sigurno nije zaboravio igrati lopte, i kad se vrati amer i on bi trebao igrati daleko bolje, jer imati ce s kim igrati ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

redwhite

Post Postao/la redwhite » 06 okt 2014, 08:09

koja gomila supljoglavaca

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 06 okt 2014, 09:10

koliko nas ima kada Zvijezda kiksa samo bezveze pisete kako mozete blatiti svoj klub i svoj grad sramite se :oops:

bosanskepiramide

Post Postao/la bosanskepiramide » 06 okt 2014, 10:20

ADO FAZLIĆ za sportskog direktora :thumbup: :thumbup: :thumbup:
"Navijam za psg i schalke,a od većih klubova za ZVIJEZDU"
"Zivot je onakav,kakve su ti misli"
"Ako na prijateljskoj usluzi misliš na zahvalnost, onda nisi darovao,već prodao"
"Takođe,vjerujem u petak 13"

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 06 okt 2014, 11:18

YNWA je napisao/la:
email22 je napisao/la:
Amer se davno oporavio, da je npr Doro trener, Amer bi vjerovatno danas poceo, Zeljeznicar i Kakanj je propustio jer je bio bolestan, cak je bio i na infuziji, ali ozdravio je i danas je bio spreman da igra, ali brko ga nije stavio ni među 18, nije odradio dovoljno treninga sa ekipom, da brko procijeni jel dovoljno dobar da igra, ali valjda izbori klupu do slobode :mrgreen:

Sto se tice Semojna, gotivim ga, nema navijaca Sarajeva koji ne gotivi Semjona :mrgreen: ali od njega je bolji svaki stoper Zvijezde, ostario je i on...a nisam znao da je Beli u Leotaru, njegova ljevica vrijedi mnogo, iako sigurno nije ni on ni blizu onog sto je bio prije 2 godine...

Koliko se sjecam ovdje su mnogi bili prezadovoljni sa igracima koji su dovedeni, i dovedeni su iskusni igraci, ali prije svega previse problema sa povredama je dovelo do ovog:
.............brkic
colic....covic...islamagic(puljic)...jakovljevic
.........adam......demic
diata.......ordagic.......gadzo
.............stojanov

ovo je najjace sto Zvijezda ima trenutno, ali koliko su oni odigrali utakmica zajedno ?...nije mi jasno kako je moguce da Adam kod brke nema mjesta ni među 18 :roll: ...demic je dobar igrac, barem nekad bio :) ali sigurno nije zaboravio igrati lopte, i kad se vrati amer i on bi trebao igrati daleko bolje, jer imati ce s kim igrati ;)
Brko je pravo zaje.ban ako se ne pokazes na treningu neces ni igrati...vjeruj jaruga da Adam nije neki igrac, takodjer ni Demic ne znam sta je s njega ali nista on kod nas nije pokazao, a sto se tice ovog gore sastava tu je to samo Demic, Adam, Diata stvarno ne znam sta je njima pogotovo Demicu i Diati...Diata na jednoj utakmici mislim da je bilo protiv Radnika zadnjih 20-30 min covjek ne moze dihat ne moze nista uraditi pa ga je mozda brko zbog toga i ostavio na klupi...Amera sto se tice bolje da je odmarao jos nego da je igro i opet se povrijedio na duzi period

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 06 okt 2014, 13:52

ma izgleda da je kod naših igrača problem u glavi,do postignutog gola igra da Bog sakloni i sačuvaj,nakon postignutog gola i pas igra se popravlja.Ima tu i do loše fizičke spreme i do lošeg odabira igrača,pojedinci bježe od lopte boje se reakcije publike(Isanović)kako bi nam ova tri boda dobro došla ako ništa onda zbog samopouzdanja,ovako sada bojim se da se nećemo izvući.Daj Bože da i ovi ostali koji su pri dnu tabele nastave sa lošim igrama da ne zaostanemo bodovno previše pa na polusezoni dovesti kakva pojačanja..
Zadnja izmjena: zmaj348, dana/u 06 okt 2014, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.

bosanskepiramide

Post Postao/la bosanskepiramide » 06 okt 2014, 13:57

Email22 posto si ti kao upuceniji majke ti reci brki da se mi borimo za opstanak
"Navijam za psg i schalke,a od većih klubova za ZVIJEZDU"
"Zivot je onakav,kakve su ti misli"
"Ako na prijateljskoj usluzi misliš na zahvalnost, onda nisi darovao,već prodao"
"Takođe,vjerujem u petak 13"

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 06 okt 2014, 14:34

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.