ako su ti brojevi na sim kartici, onda samo uradi factory resetOtelo je napisao/la:Jel moze kako da obrisem sve aplikacije sa mobitela tj. da mi bude kao "nov" ali da mi ne odu brojevi ?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Jel zna neko kako vratiti sistem sa 4.4.2 na njegov fabricki na LG Optimus l9 II ?
Slucajno sam ga update i ima previse bug-ova :/
Mostar u srcu, Velez do groba!
- thekoplegend
- Kontakt:
Koji je najbolji sistem za galaxy s3 lte ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da bi "photo lock password" mogao biti rjesenje za tebe. Moze se samo jedan album/folder zastititi.Marsal je napisao/la:Imam S3. Zanima me moze li se i ako moze kako staviti password na Galeriju slika ili jos bolje moze li to na samo jedan folder u Galeriji?
Odes na google play i ukucaj u pretragu aplikacija: photo lock password
Ali ima jos aplikacija, Keep Safe, Gallery Lock.... Probaj.
Ima li mozda kakva aplikacija screen saver u obliku sata sto je bilo prije nekad na telefonima, ono kad je zakljucan telefon crn ekran i prikazuje samo sat? Nesto sam nasao ali bude upaljeno i svjetlo pa crpi bateriju.
Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uradi hard reset tj vrati telefon na fabricke postavkecakso123 je napisao/la:Jel zna neko kako vratiti sistem sa 4.4.2 na njegov fabricki na LG Optimus l9 II ?
to je inace pozeljno nakon veceg updatea
Vratio sam telefon na fabricke nakon update naraavno, ali opet je ostao 4.4.2..QUARESMA 18<<< je napisao/la:uradi hard reset tj vrati telefon na fabricke postavkecakso123 je napisao/la:Jel zna neko kako vratiti sistem sa 4.4.2 na njegov fabricki na LG Optimus l9 II ?
Mislim mogu ja njega odnijeti na servis, ali zijanit ce mi nesto samo da opet dodjem kao sto to inace i biva :/
Mostar u srcu, Velez do groba!
Galaxy S5- steka mi youtube?? Zna li ko u cemu je kvaka?
Koji telefoni su bolji po vašem iskustvu Sony ili Huawei
To si upravu za servis to niposto ne radi, inace ako zeslis da se vratis na neki stariji andorid sistem to se radi manuelno, otvori na google pa procitaj ali ne radi nista sam ako ne znas.cakso123 je napisao/la:Vratio sam telefon na fabricke nakon update naraavno, ali opet je ostao 4.4.2..QUARESMA 18<<< je napisao/la:uradi hard reset tj vrati telefon na fabricke postavkecakso123 je napisao/la:Jel zna neko kako vratiti sistem sa 4.4.2 na njegov fabricki na LG Optimus l9 II ?
Mislim mogu ja njega odnijeti na servis, ali zijanit ce mi nesto samo da opet dodjem kao sto to inace i biva :/
Ili pokusaj da ponovo instaliras 4.4.2 preko LG programa za update niposto ne radi MANUELNO i na svoju ruku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
mobitel mi se gasi iako je baterija npr 100%, otvorio sam ga i vidio sam da se baterija ko napuhala.
zna li neko gdje mogu u sarajevu kupiti bateriju za samsung?
zna li neko gdje mogu u sarajevu kupiti bateriju za samsung?
Dobio sam obavjest na mobitel da je izasao update za moj sistem na mobitelu (Xperia M2) i pise da to mogu jedino uraditi kad spojim mobitel sa pc preko usb kabla i spojim sve i preko onog programa pc companiona mi nece da ocita telefon nikako jer taj program trazi da bi uradio update sistema MTP pohranu da podesim na mobitelu i ja podesim i hocu da instaliram na pc i izbacuje mi onda ovo tokom instalacije http://pokit.org/get/img/3ec378d8e5bcd2 ... f1a6c0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; a kad promjenim na mobitelu u ono masovna pohrana normalno ga instalira na kompjuter,ali kad je to namjesteno masovna pohrana ne moze se instalirati novi update sta da radim ?
neko?arelinho je napisao/la:Dobio sam obavjest na mobitel da je izasao update za moj sistem na mobitelu (Xperia M2) i pise da to mogu jedino uraditi kad spojim mobitel sa pc preko usb kabla i spojim sve i preko onog programa pc companiona mi nece da ocita telefon nikako jer taj program trazi da bi uradio update sistema MTP pohranu da podesim na mobitelu i ja podesim i hocu da instaliram na pc i izbacuje mi onda ovo tokom instalacije http://pokit.org/get/img/3ec378d8e5bcd2 ... f1a6c0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; a kad promjenim na mobitelu u ono masovna pohrana normalno ga instalira na kompjuter,ali kad je to namjesteno masovna pohrana ne moze se instalirati novi update sta da radim ?
- thekoplegend
- Kontakt:
Je li neko imao iskustva sa LTE verzijama telefona posto neko govori da oni vise trose bateriju nego obicni?? Ako neko zna nek odgovori
preporuke: do 400KM, nov, osim xperia i lumia ?
Nexus 4, S3 Neo.mirzatele je napisao/la:preporuke: do 400KM, nov, osim xperia i lumia ?
Ja bi recimo uštedio još stoju i uzeo si Ajfon peticu
Allegri je gospodin!
gdje ima iphone za 500 ?Carli je napisao/la:Nexus 4, S3 Neo.mirzatele je napisao/la:preporuke: do 400KM, nov, osim xperia i lumia ?
Na pikumirzatele je napisao/la:gdje ima iphone za 500 ?Carli je napisao/la:Nexus 4, S3 Neo.mirzatele je napisao/la:preporuke: do 400KM, nov, osim xperia i lumia ?
Allegri je gospodin!
Sta je 3g i kako to koristiti?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Internet preko kredita tj. mobilnog operatera, ukljucis ga ko i Wi-Fi al troši kredit (zavisno od paketa gdje imas broj/pretplatu druge su cijene kod nekih i djabe)filip13 je napisao/la:Sta je 3g i kako to koristiti?