http://www.transfermarkt.co.uk/bojan-go ... eler/37290" onclick="window.open(this.href);return false;
Danska liga...Dumic i Golubovic.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
ren_hz je napisao/la:Ta budala je kriva za sve i jednog igraca kojeg smo izgubili.
Sve je ucinio da ih svojim izjavama sto vise udalji od reprezentacije. To je provjerena cinjenica.
Pri tome nije zasluzan niti za jednog momka koji je zaigrao za nas : Kolasinca, Bicakcica, Hajrovica...
Od ovih vrijednih spomena, naravno, na stranu vedeta iz Splita.
P.S.
Eldin Hadzic zabio za Zaragozu.
Da ga sutra pitate ko je - sokirao bi se.
Zato je jako higijenski mjesecima javno kenjati na forumu.hogarstrasni je napisao/la:Ne diskutujem sa Susicevim lazovima, to nije higijenski !calcio je napisao/la:Ogare, sta je s tvojim pulenom Gudeljom, i on je takodje veliki patrijota kao i Tankovicsson. Al' ne daju im dusmani da zaigraju za BiH.

jeste jedva docekali da pljujete momka. momku je tek 21 godina. Normalno je da ima oscilacija u svojoj igri i da grijesi. Pa jedan Maicon evo u svega 5 dana skrivi 2 penala. O Spahi da ne govorim.Sabinho je napisao/la:"Nas najveci talenat" u novom izdanju "ukopaj ekipu". Ne gine mu klupa nazad.
Na 0:45 napravio penal, na 1:28 je nestaona 2:30 nastradao
[youtube][/youtube]
Zec nije ni minute odigrao kako je dosao u Rijeku,a Krstanovic ja mislim da se ni on sam ne sjeca kad je zabio gol,ako ne racunamo penale.amarosi je napisao/la:Ovo je nasih najboljih 23
BEGOVIC SEHIC BURIC
MUJDZA SPAHIC ZUKANOVIC BICAKCIC SUNJIC DILAVER KOLASINAC LULIC
BESIC PJANIC SUSIC HAJROVIC MEDUNJANIN SALIHOVIC PRCIC ZAKARIC
IBISEVIC DZEKO ZEC KRSTANOVIC
Ko ce nam sada biti treci-drugi napadac ?? A bilo je vremena i godina nije da nije. Hodzic nije odigrao ni minute za Dinamo a i kada se vrati veliko je pitanje dali ce biti starter.Goalgetter je napisao/la:Hugo Almeida potpisao za Cessenu. Steta za Djurica.
Nazalost, nikada nije imao sanse.Goalgetter je napisao/la:Hugo Almeida potpisao za Cessenu. Steta za Djurica.

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], klasik, LukavacBHF i 40 gostiju.