FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 05 okt 2014, 23:29

Ljudi nam se nudili da im damo go nakon toga nas molili EO MOLIMO VAS DAJTE NAM GO...mi retardirani nismo to uradili i nek smo izgubili nismo vise ni zasluztili danas. Tomic sto se mene tice je zasluzio klupu do kraja poluszene, 2 boda u foci, zadnji derbi na grb, zrinjski, ovo danas i ostale blijede partije haj ti pasa na klupu malo. Bogdanovic je zasluzio nogu iz kluba vec danas, al et nek sacekaju do januara ako vec ne moze sad. Ostali izuzev varee i borbenosti Turkovica takno,blijedo mlako....
=\_1921_/=

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 okt 2014, 23:31

za tomića se ne mogu nikako složiti, svaka normalna akcija koju smo imali danas je išla od njega. a bogdanović je panj - panj. izbije kad mu ide pravo na glavu i to je otprilike i to. vidjećemo hoće li zadržati tog asanovića, gori vrlo teško može biti.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 05 okt 2014, 23:33

Ništa oni nisu napravili cijelu tekmu samo je stvar u našoj indolenciji u defanzivi. Gledao sam zadnjih 15 minuta prvog poluvremena i odmah sam vidio da je isto sra.nj.e ko u širokom što se tiče defanzive samo što je Borac duplo lošiji od Širokog, ali i to je bilo dovoljno da nam daju go. Radnik nam je u Bijeljini napravio više problema nego ovi. Naravno, opet zbog indolencije.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 okt 2014, 23:38

ChWilla je napisao/la:za tomića se ne mogu nikako složiti, svaka normalna akcija koju smo imali danas je išla od njega. a bogdanović je panj - panj. izbije kad mu ide pravo na glavu i to je otprilike i to. vidjećemo hoće li zadržati tog asanovića, gori vrlo teško može biti.
Fulio je 5 sansi ove sezone koje ne mozes fulit, fulio je jos bar 7-8 strasno dobrih. U dugom pol danas izgubio je ja sam izbrojo 10 lopti, i jos je usro ono kad je proso 1na1 nabi loptu nedje sto je najgore htio je centrirat , fraer je van forme totalno ,ne forme nego van ikakvog dodira sa igrom zadnjih dva mjeseca...nek posjeti psihologa, a dotad klupa
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 okt 2014, 23:46

Da jos dodam samo i Benju Colica za ove sto nogu trebaju dobit samo sto je on trebo jos na polusezoni prosle godine...
=\_1921_/=

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 05 okt 2014, 23:47

Uvijek isti komentari posle poraza, kao da nikad nismo izgubili.Gotovo je vec, ne treba puno zaliti nego odradit ovu pauzu max radno i organizovano.

Sve pohvale za momke koji su bili u BL, svaka cast.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 05 okt 2014, 23:48

ChWilla je napisao/la:
Adviser je napisao/la:Svaku utakmicu gol primimo ... mi ako ne popravimo defanzivu Evropu očima vidjet´ nećemo, možda na televiziji! Ne znam kakva je njihova računica al´, ne možemo gubiti sve utakmice od konkurencije (timova iz vrha tabele) i nadati se mjestu u vrhu tabele. Nisam gledao utakmicu, tako da ne mogu ništa govoriti. Čekam snimak, je.. ih snimak u pola 0:25 (BHT1) ili u 1:00 (arenasport1). Ja sam lično prestao kritikovat´ Adžema jer trener se može kritikovat´ kad´ ima kvalitetne igrače, tim ... mi to nemamo tako da njega ne možemo kritikovat´! Ni meni ne gode pojedine izmjene al´, politika kluba je takva da moraju igrati pojedini mladi igrači, zbog toga su neke izmjene u najmanju ruku čudne al´, tako je kako je, moramo se pomiriti sa tim.
računica je jednostavna, mladi igrači možda donesu lovu, a svraka i jamak sigurno neće.

dal' nešto trpimo zbog toga? ja mislim da ne trpimo. trpili bismo da smo mogli dovesti bolje igrače, a ovako ne trpimo. prošle godine smo nakon 10 kola imali 5 bodova manje. zbog bogdanovića i hasanovića mi trpimo, a ne zbog ovih najmlađih.
Slazems e sa tobom mi trpimo zbog hasanovica i panja bogdanovica...po meni bi trebali benju colica gurnuti na zadnjeg veznog ili memiju ...al puno nas kostaju hasanovic i bogdanovic ,ne volim da blatim nase igrace al fkt ovaj dvojac je za kritike...ako nemas kvaliteta pa mozes ga nadomjestiti borbom,trkom,zalaganjem al et...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 okt 2014, 23:51

InatSilanBosanski je napisao/la:Uvijek isti komentari posle poraza, kao da nikad nismo izgubili.Gotovo je vec, ne treba puno zaliti nego odradit ovu pauzu max radno i organizovano.

Sve pohvale za momke koji su bili u BL, svaka cast.
Ne zalim brate , ja kazem da smo trebali dobit al smo se isfulali i nek smo izgubili kad sve ono fulis nisi ni zasluzio da dobijes, ali Bogdanovic je toliko gresaka napravio golova i opasnih situacija nama skrivio da ja ovo pisem ima mjesec, colica ne bih ni komentarasio samo budala moze rec nesto pozitivno o njegovoj igri unazad godinu dana...Tomic je ispo iz zivota ne iz igre... Ostalo sam manje vise zadovoljan prije svega zalaganjem pa i bodovima, cak sam se i za Nedu posu pepelom. Taraba je i dalje to stoij, ali pomaze itekako igri u napadu i bajicu , cak i zabija i asisitra :kafa:
=\_1921_/=

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 05 okt 2014, 23:57

Zna li neko ima li šalova u fanshopu i koji su u pitanju?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 06 okt 2014, 00:04

Danas najbolji od nasih na terenu su bili Nedo i Enis, a najgori Bogdanovic i Hasanovic. Vidjelo se danas da su falila 3-4 igraca. Borac nije bio nista bolji danas, mi smo trebali iskoristiti svoje sanse u prvom poluvremenu kad smo bili i bolji od borca, fino smo igrali. Pricajte za Tomica sta hocete, al on treba u ovoj ekipi, on je danas trcao gore-dole i za Hasanovica igra koji je napravio dosta gresaka danas. Pauza dolazi u pravo vrijeme. Sljedeca tekma se mora dobiti protiv Veleza, bice tesko.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 okt 2014, 00:07

Memija mora na zadnjeg veznog , Izmjene su stvarno cudne bile . Ovu tekmu je Adzem zijanio.
Igraci mehkani ko meme :yawn: nemaju kuveta , nemaju snage za 90 min I voZdra .
Ko god se bavi fizickom spremom igraca treba dobit otkaz ili kakav you tube video da vidi kako se to radi.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 okt 2014, 00:18

Vidim nervirate se nesto, niste mi jasni sekunde. Realniji su davno provalili koji su limiti ove ekipe i danas je od ove ekipe bilo nerealno ocekivati bilo sta.. Nije da nismo mogli do boda, nije da smo nadigrani, ali poraz u BL smo dozivljavali i kad smo bili PUNO bolji.. Sad unaprijed potpisujem minimalne poraze u Mostaru 2 puta, u Sirokom i na Kosevu... sa ostalima cemo se vec tuci za bodove, a protiv navedenih sacuvat obraz.. kuci se borit ne bi li se kako do Evrope doslo, ova ekipa vise ne moze. Niz je bio prividjenje, ovo danas je realnost i otrijezdnjenje. Laku noc
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 okt 2014, 00:25

FKZ1921 je napisao/la:Evo jedna vedrije.
Žerić će potpisati ugovor s prvim timom.
To je dogovoreno i zavrsice se zimus.
:clap: :clap:

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 06 okt 2014, 00:30

Počeo snimak (ako neko želi)
BHT1
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 06 okt 2014, 00:42

Realno, poraz mi nije toliko tesko pao. Mozemo mi pricat ovdje koliko god hocemo, stavljati Memiju i Colu na zadnjeg veznog,al ne moze. Memija ima pozrtvovanost,brzinu ali na zadnjem veznom mozda ne bi pokazivao partije kao na krilu/beku. Onda bi bilo Adzeme sta uradi od momka. Benjo takodjer. Da mogu vjerovatno bi Adzem probao to do sad. Losi stoperi utjecu na bekove i njihovu igru prema naprijed. Nesto kontam da bi nam mozda dobro legla formacija 5-2-2-1, sa tri stopera. U toj formaciji bi Stanic i Kvesic imali potpunu slobodu po stranama, sto mislim da nam u ovom trenutku fali. Tomo i Dado bi drzali vezni red uz pomoc JMV i Bajica,a u napadu Turkovic. Moram to predlozit Adzemu na facebooku, usluga za uslugu, stalno salje zahtjeve za igrice,a ja odobravam :D :D :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 06 okt 2014, 00:45

Moram to predlozit Adzemu na facebooku, usluga za uslugu, stalno salje zahtjeve za igrice,a ja odobravam :D :D :D

:lol: :lol: sve se vraca sve se placa
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 06 okt 2014, 01:10

Svjesni smo mi limita ove ekipe i ja nisam skoro rijeci rekao za igru naprijed jer ne ocekujem u tom segment nista specijalno iz vise razloga, a jedan od njih je losa defanziva koja je bitan preduslov za laksu i bolju ofanzivu. Ne ocekujem nikakve ekstra akcije, niti poteze niti da ikom damo tri gola, a ne Borcu, niti neke ubjedljive pobjede. Ubi me sto ima stvari koje se daju popraviti, a mi ne micemo s mjesta po tom pitanju. Mi od Metalurga nismo nista promijenili u defanzivi i u odgovornosti prema istoj. Ko god nam je par puta svratio u 16, dao nam je gol osim Olimpica koji je fakat bio bezopsan. Igrali smo svi lopte i trudili se da doprinesemo i kad lopta nije kod nas i nase ekipe. Trcis da pokrijes bilo koga ko bi mogao potencijalno doci do lopte. Jok, u nas ljudi setaju po 16, namjestaju se na centarsut ko na treningu, iz auta primaju loptu medju trojicom nasih, sevaju nam igrace kao da su pioniri, najmanji koji ne bi smjeli da ocima vide loptu daju glavom golove itd.
Ko nema mozga lopte ne moze igrati. Znao sam ljudi koji su bukvalno mogli preci od gola do gola sviju, a zavrsili su na kraju u Sederniku jer nisu imali mozga odnosno igrali su ko djeca cijeli zivot. Ja ne znam da li igraci rade testove inteligencije (mada je tacno da ima vise tipova inteligencije i da neki od njih gotovo da nemaju veze sa (ne)kvalitetom igranja fudbala), ali neki specijalni prilagodjeni testovi bi se mogli uraditi. Bilo bi svega. Sjetim se cesto kad vidim neke gluposti na terenu kako mi je jaran koji imao priliku da na pripremama sa Zeljom provede po 10-15 dana govorio da ima igraca koji ne razumiju sta im Amar govori i sta od njih hoce. Tuzno. Kao posljedica svega toga imas igrace koji igra lopte samo kad mu je neko doda, nema sanse da protrci, uleti, pokrije ili imas igraca koji prave bezpotrebne faulove u zoni suta ili centarsuta, igrace koji imaju snage balvane da nosaju, ali ispadaju iz igre ko cunjevi, golmana kojima lopte sijevaju po petercu, a on nesto ceka, igraca koji uvaljuju suigrace, igraca koji komplikuju kad treba jednostavno nabiti gdje bilo ili panicare kad je smireno mogu propustiti ili dodati slobodnom igracu itd. itd. E ove gluposti mene nerviraju, ali se bojim da u ovome i jeste najveci vic. Kondicija i snaga se nabije, neka osnovna tehnika fudbala donekle i nauci ko je imalo talenat, ali ako nema u glavi mozes ga je.bati od njega nema igraca. Ove je mene limitiranosti strah kod nas kako u igraca tako i u strucnom stabu.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 okt 2014, 01:12

Mejtas sto se tice odbrane , samo pogledas Bogdanovica pa i zeljokvica u zadnje vrijeme i sve ti je jasno sto zasto kako...da jos dodam da osim olimpica svi su nam dali go
=\_1921_/=

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 06 okt 2014, 01:13

Mogli smo i bolje odigrati nažalost standarno po meni naivno primamo golove i kada se stvari pogledaju realno biće teško ove godine do europe. Pogotovo jer nam je obrambeni igrački kadar totalno limitiran da ne upotrjebim težu riječ. U kupu teško da možemo proći Široki pošto zaostajemo 2 gola. Probati u zimskom prelaznom roku dovesti barem jednog dobrog defanzivnog igrača i nadati se 4 mjestu jer po sveme prikazanom u ovih 10 kola mi smo slabi i od Sarajeva i od Širokog i od Zrinjskog tako da trebamo ciljati 4 mjesto sve više iznad toga bio bi ogroman uspjeh s ovom ekipom
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 okt 2014, 01:18

Mejtaš care bravo bas tako :clap:
Nema se sta dodati
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Firebase, Napaceni87, OzmoodPinglewood i 39 gostiju.