Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la milanist » 06 okt 2014, 00:09

@milanist sta je tu cudno ? kako bi ti komentarisao tekme inter-milan, ili kako bih ja juventusove ?
vidis ne znam u kojem tonu si ovo mislio, ali moze puno da znaci.
po tebi znaci treba biti nerealan i prikrivati ono sto je bilo samo zbog toga sto si simpatizer Juventusa pa ces vuci na njihovu stranu.
drugo, zelis da kazes da bi ja na derbiju Milana i Intera uvijek vukao na stranu Milana cak i kada bi morao da govorim lazi, a da bi druge koji bi mislili sporotno smatrao slijepim i nepisemnim?

vidis, osim sto smo kratkovidni i nepismeni, danas smo bili i kerovi, ali se to brzo sklonilo, dok se izgleda nije pocela voditi polemika i oko toga, a zna se od ciji navijaca je to doslo, pojedinih naravno.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 okt 2014, 00:11

Samo želim realnu i zasluženu pobjedu pa makar i Juve pobjedio bilo ko, a ne da su sva 3 gola diskutabilna od kojih su 2/3 neregularna. To nije hejtanje, nego traženje pravde.

Znam da te boli čitati ovo ali šta je tu je, navlačenje na Juve je očigledno i nemam problem s tim, sve dok ide na obraz onome kome ide.

Pošteno pa ko koga zayebe :cool:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 okt 2014, 00:13

@Italia ti si fakat slijep :D Licht ga zagrlio i obara ga na pod, te ga na podu drži za glavu i neda mu da ustane. Pa penal čist ko suza. A po tvome Totti njega gurao :urnebes: Šta Tottiju trebaju ruke bit svezane da bi ono bio čist penal ? Daj bolan budi malo realan ;) ;)

Totti :"Ovo je prava sramota posle dobre igre. Došli smo u Torino da igramo svoju igru, ali videli ste šta se dogodilo i šta je odlučilo meč. Godinama se iste stvari dešavaju. Ne znam da li su nas večeras pobedile sudije, ali Juventus svakako nije. Da, ljuti smo, ali smo svesni da smo veliki tim i moramo podići glave odmah. Ovo je bio meč do kojeg nam je zaista bilo stalo, ali Juventus treba da ima svoju ligu u kojoj bi uvek pobeđivao milom ili silom. Ni jedan od tri pogotka nije bio regularan. Kako je moguće da se ne vide takve stvari. Ostavljam vama, jer ako ja nastavim da govorim zaradiću suspenziju".

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 00:15

IlPrincipe je napisao/la:@Italia ti si fakat slijep :D Licht ga zagrlio i obara ga na pod, te ga na podu drži za glavu i neda mu da ustane. Pa penal čist ko suza. A po tvome Totti njega gurao :urnebes: Šta Tottiju trebaju ruke bit svezane da bi ono bio čist penal ? Daj bolan budi malo realan ;) ;)

Totti :"Ovo je prava sramota posle dobre igre. Došli smo u Torino da igramo svoju igru, ali videli ste šta se dogodilo i šta je odlučilo meč. Godinama se iste stvari dešavaju. Ne znam da li su nas večeras pobedile sudije, ali Juventus svakako nije. Da, ljuti smo, ali smo svesni da smo veliki tim i moramo podići glave odmah. Ovo je bio meč do kojeg nam je zaista bilo stalo, ali Juventus treba da ima svoju ligu u kojoj bi uvek pobeđivao milom ili silom. Ni jedan od tri pogotka nije bio regularan. Kako je moguće da se ne vide takve stvari. Ostavljam vama, jer ako ja nastavim da govorim zaradiću suspenziju".
:facepalm:

Njih dvojica uopste nisu aktivno u igri nakon centarsuta,jer isti ne ide direktno na njih, sto vise daleko je od njih, tu se najvise moze svirat indirekt, al hajd ti znas i cijeli svijet a strucnjaci uz tv analizu nemaju pojma. :kafa:

p.s. a Totti je obični sore loser, nikad nije prestao da priča nakon poraza, dok drugi za to dobijaju kazne kad se bune, loš gubitnik zato skoro nista sa Romom nije osvojio.
Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 06 okt 2014, 00:18, ukupno mijenjano 2 puta.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 okt 2014, 00:15

milanist je napisao/la:
@milanist sta je tu cudno ? kako bi ti komentarisao tekme inter-milan, ili kako bih ja juventusove ?
vidis ne znam u kojem tonu si ovo mislio, ali moze puno da znaci.
po tebi znaci treba biti nerealan i prikrivati ono sto je bilo samo zbog toga sto si simpatizer Juventusa pa ces vuci na njihovu stranu.
drugo, zelis da kazes da bi ja na derbiju Milana i Intera uvijek vukao na stranu Milana cak i kada bi morao da govorim lazi, a da bi druge koji bi mislili sporotno smatrao slijepim i nepisemnim?

vidis, osim sto smo kratkovidni i nepismeni, danas smo bili i kerovi, ali se to brzo sklonilo, dok se izgleda nije pocela voditi polemika i oko toga, a zna se od ciji navijaca je to doslo, pojedinih naravno.
navijao i lagao ne, ali ne bi bio/bili objektivan to ti garantujem.. sva 3 penala su bila sumnjiva i komentator zapocinje drugo poluvrijeme "2 sumnjiva penala za juve i penal nad tottijem kojeg je hrvacki oborio licht".. a i tonalitet prilikom golova, medjutim, tema je potpuno nebitna.. nadovezao sam se na komentatora prema koji jako cesto formiraju svoja misljenja..

a u taj drugi dio nemoj mene stavljati, jer sam i ja antijuventino, kvazijuventino na ovom forumu jer, nazalost, "ne volim" mezimca, lijepog macica Llorentea..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 okt 2014, 00:18

Nisam na tebe ni mislio, zato sam i napisao ''pojedini'' prepoznat ce se se oni, ne beri brigu ;)
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 06 okt 2014, 00:18

Pa kad si toliko pravedan sto nisi proslo kolo dosao i rekao da je penal za Cesenu smjesan? Naravno da neces jer te to ne zanima, ocito je da ti smeta Juve .pozz
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 okt 2014, 00:20

Sissoko je napisao/la: Njih dvojica uopste nisu aktivno u igri nakon centarsuta,jer isti ne ide direktno na njih, sto vise daleko je od njih, tu se najvise moze svirat indirekt, al hajd ti znas i cijeli svijet a strucnjaci uz tv analizu nemaju pojma. :kafa:
Ovaj post treba u Hall of fame

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 okt 2014, 00:22

Juventino1995 je napisao/la:Pa kad si toliko pravedan sto nisi proslo kolo dosao i rekao da je penal za Cesenu smjesan? Naravno da neces jer te to ne zanima, ocito je da ti smeta Juve .pozz
ne smeta meni Juve momcino, vec govorim o greskama sudije koje su pogurale juventus, to je malo drugacije. i da nemam bas 'toliko' slobodnog vremena da gledam sve utakmice calcia, pogledam prvenstveno meceve Milana i ostale koje mogu i stignem, a o mecevima koje nisam gledao ne zelim da raspravljam.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 00:22

IlPrincipe je napisao/la:
Sissoko je napisao/la: Njih dvojica uopste nisu aktivno u igri nakon centarsuta,jer isti ne ide direktno na njih, sto vise daleko je od njih, tu se najvise moze svirat indirekt, al hajd ti znas i cijeli svijet a strucnjaci uz tv analizu nemaju pojma. :kafa:
Ovaj post treba u Hall of fame
Da, jer je po pravilima. :thumbup: Guranje obojice van aktivne igre, tu sudac samo prekine igru i rastavi ih ko milion puta kod kornera ili slicno a u najvise moze dosudit indirekt jer nema jasnog udarca, jasnog direktnog faula izmedju njih dvojice, nego se guraju i naguravaju.Kako rekoh, to strucnjaci tvrde al ti " i citav svijet" drugacije. :kafa:

p.s. obrati se gazzetti i sky-u za detaljnije :zviz:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 okt 2014, 00:24

Halo bolan, lopta u zraku, ovaj obara na pod Tottija, lopta došla do šesnesterca Licht sjedi na Tottiju o čemu ti bolan pričaš ?? Šta van igre ..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 okt 2014, 00:26

yebiga druze principe, nije Toti sudjelovao u igri, on je onako dosao u 16-erac ko fol da ga narod vidi :D mogo je komotno i kospe prodavat.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 okt 2014, 00:29

a zasto se toliko cudite penalima Juventusa, ako vam je ovaj "ocigledan" ?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 06 okt 2014, 00:30

@Milanist
izvini kralju al nije se na tebe odnosilo ;)
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 06 okt 2014, 00:30

Uvelikom derbiju dviju vodecih momcadi talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je u Torinu pobijedio Romu 3-2.

"Bio je to pravi talijanski derbi,s pet pogodaka,tri kaznena udarca,
dva crvena i sedam zutih kartona,te puno grubosti.Poveo je
Juventus pogotkom Carlosa Teveza(27-11m),a gosti iz Rima su preokrenuli pogodcima Franceska Totija(32-11m) i Juana Manuela Iturbea(44).U trecoj minuti suceve nadoknade prvog dijela Tevez je jos jednom bio precizan sa
bjele tacke.Pobjedu Juventusu donio je Leonardo Bonucci u 86. minuti krasnim volejem
sa 18 metara.Zbog medjusobnog naguravanja u 89-oj minuti "pocrvenili" su Alvaro Morata (Juve) i
Konstatinos Manolas (Roma)"
:cool:
Zadnja izmjena: berardi25, dana/u 06 okt 2014, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 00:32

IlPrincipe je napisao/la:Halo bolan, lopta u zraku, ovaj obara na pod Tottija, lopta došla do šesnesterca Licht sjedi na Tottiju o čemu ti bolan pričaš ?? Šta van igre ..
Što si ti bukvalista, lopta ne ide direktno na njih, nisu direktno na lopti, ne utiču na gol odmah jer lopta ide na Caceresa, nisu bukvalno van igre.Kako rekoh obrati se gazzetti i sky-u da ti objasne članovima pravilnika kojeg su primjenili, ja ne posjedujem isti nego prenosim zaključke. :think:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 okt 2014, 00:35

Sissoko je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Halo bolan, lopta u zraku, ovaj obara na pod Tottija, lopta došla do šesnesterca Licht sjedi na Tottiju o čemu ti bolan pričaš ?? Šta van igre ..
Što si ti bukvalista, lopta ne ide direktno na njih, nisu direktno na lopti, ne utiču na gol odmah jer lopta ide na Caceresa, nisu bukvalno van igre.Kako rekoh obrati se gazzetti i sky-u da ti objasne članovima pravilnika kojeg su primjenili, ja ne posjedujem isti nego prenosim zaključke. :think:
Pa kakve veze ima ako ne ide direktno na njih ? Šta svako na koga ne ide lopta može da se pobije s nekim nema penala. Koja logika yebote :urnebes: Šta ti znaš gdje se lopta može odbiti a tu da se Totti nađe i pospremi je u gol. Nemoj bolan .. Budi realan, penal nad Tottijem je neupitan ;)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 okt 2014, 00:36

Juventino1995 je napisao/la:@Milanist
izvini kralju al nije se na tebe odnosilo ;)
Mislio sam da je bilo meni upuceno, nista sve uredno, samo laganini ;)

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 okt 2014, 00:36

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 00:39

IlPrincipe je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:
Pa kakve veze ima ako ne ide direktno na njih ? Šta svako na koga ne ide lopta može da se pobije s nekim nema penala. Koja logika yebote :urnebes: Šta ti znaš gdje se lopta može odbiti a tu da se Totti nađe i pospremi je u gol. Nemoj bolan .. Budi realan, penal nad Tottijem je neupitan ;)
:facepalm: Pa u tome i jest fazon, oni se nisu pobili, niko nikog direktno nije udario, nego su se zagrlili i gurali, kako ti rekoh situacija kod mnogih kornera gdje sudija samo prekine igru.
Ponavljam opet obrati se ljudima koji su taj zakljucak donijeli na osnovu pravilnika.Ja prenosim zakljucke.
I na kraju, ne vidim vise svrhu da ja tebe u nesto uvjeravam jer nemam koristi od toga, kako god okrenem Juve je osvojio nova 3 boda, ostalo je "bezpredmetna" rasprava. :think:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.