NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Idemo po treću pobjedu. 
Ubiše Thomasi gotova utakmica
Fina pobjeda, bit će znimljivo kakav će omjer imati pošto je ovo jedan od najtežih rasporeda ikad.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jetsi nisu prešli na polovinu Boltsa čitavu tekmu, samo 5 prvih downova, čitavih 76 yardi 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tek sam sad vidio rezultat.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jetsi nisu prešli na polovinu Boltsa čitavu tekmu, samo 5 prvih downova, čitavih 76 yardi
- randy_moss
- Kontakt:
Pa, igramo sa vise srca nego u prve 4 utakmice skupa. Sto je dobra stvar.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Vrlo vjerovatno nakon ovog vikenda nećemo imati ne poraženu ekipu u NFL, ova sezona je dosta izjednačena, "svako svakog može dobiti".
Patriotsi odradili prvu četvrtinu na najbolji mogući način, 2TD prednosti i imaju drive na početku druge.
Patriotsi odradili prvu četvrtinu na najbolji mogući način, 2TD prednosti i imaju drive na početku druge.
- randy_moss
- Kontakt:
Da ne sudi ovaj bogalj Jerome Boger mogli smo rijesiti ovu utakmicu. 
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Izbjegose Patrioti metak. Ispusti TE macaka na tanjiru TD.
Dobro veli komentator, Bengals izgledaju usporeno. Kako u odbrani tako i u napadu. Pass rush bi bolje mi sa foruma za njih odradili veceras. Pa nisu ni blizu dosli Tomici.
Dobro veli komentator, Bengals izgledaju usporeno. Kako u odbrani tako i u napadu. Pass rush bi bolje mi sa foruma za njih odradili veceras. Pa nisu ni blizu dosli Tomici.
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nemas ti mene sta ovako zamisljat zbog Cutlera..jedino da mi sta o Slobodi lose govoris ..Cutlera branim cisto jer ste svi protiv njega, drugo jer nam je najbolji QB kojeg smo ikad imali, trece sto pored njega imamo jos jedno 30 gorih debila sto oko kluba , sto medju igracima ..zato stosmo ekipa koja se raspada od povreda i td i td ..kad buides imao priliku da nadjes boljeg ili drafta nekog ko ce nesto napravit i ja cu sa tobom mu ebat mater zajedno ..a sve do tad on ce biti moj QBkad_kako je napisao/la:Ljudi, nije Katler kriv sta vam je! Vjetar mu je zasmetao, pertla mu se odvezala, stitnik za muda mu ufatio stidnu dlaku, to je uticalo na njegove performanse, ali nijeee on krivvv!
Ovako ja Salta zamisljam kad pricamo o Kitleru:
[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
@Amere sta ima ljudino? Moze li se spavati?
ja, defanzivna ekipa sa luck-om, kako da neEdin TM87 je napisao/la:Sta kazes divizija ha? Jeste sa Fitzpatrickom 100%alemsa je napisao/la:E **** ga, Bryant uze tekmu...
Nista, ColtsSamo Fosteru svaka cast
![]()
I mi smo se malo zajebavali u napadu, odbrana popravljalaPrava smo defanzivna ekipa k'o Ravensi pod Paganom prije 4 godine
Idemo dalje...
a i ta divizija je za podvoz, to uzima luck lijevom.
imaju pratera na waiversima, sve drugo je missEdin TM87 je napisao/la:
Henery 0/3![]()
![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada gledam rezultate, stvarno mi nije jasno kako se Brownsi vratise u utakmicu i pobjedise 
najveci povratak u gostima u NFL ikada
najveci povratak u gostima u NFL ikada
Zasluzena pobjeda sinoc...
Konacno se odustalo od igranja tzv. zonske odbrane, a OL je sinoc izgledala fenomenalno i nadam se da je po tom pitanju BB konacno pronasao dobitnu kombinaciju.
Utakmica protiv Billsa ce pokazati je li ovo sinoc bio samo odgovor na kritike iz protekle sedmice, ili je BB konacno shvatio neke stvari.
@ randy
zar ti ne rece da neces gledati utakmicu ?
Ja sam i dalje skeptican i kao sto sam rekao naredna dva protivnika ce pokazati je li BB shvatio neke stvari.
Konacno se odustalo od igranja tzv. zonske odbrane, a OL je sinoc izgledala fenomenalno i nadam se da je po tom pitanju BB konacno pronasao dobitnu kombinaciju.
Utakmica protiv Billsa ce pokazati je li ovo sinoc bio samo odgovor na kritike iz protekle sedmice, ili je BB konacno shvatio neke stvari.
@ randy
zar ti ne rece da neces gledati utakmicu ?
Ja sam i dalje skeptican i kao sto sam rekao naredna dva protivnika ce pokazati je li BB shvatio neke stvari.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A ovo je već postalo tradicija, kad god ih počnu otpisivati nakon nekog lošeg izdanja, vrate se i začepe usta kritičarima.kad_kako je napisao/la:Vidi Patriota sto su ljuti.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bearsi su ispustili finu priliku..Mrtvi Lionsi su kiksali kuci ovo smo morali iskoristiti..ali uvjek je to kod nas nista novo..opet cemo biti preko 500 tim a necemo u playoff a standardno nemas dobar pick da biras nekog pouzdanog QB za buducnost..ili da jos ovu odbranu ojacamo ili barem sirinu joj ponudimo zbog svih nasih silnih povreda.
Ljudi ovako sutra idem na odmor 2 ili 3 hefte zavisno ako bude ovako pohladno u Chicagu znaci 3 hefte hahaha...znaci trebat ce mi linkovi da gledam Bearse pa me ispostujte nedeljom u te tri hefte
..mislio sam nakon jucerasnjeg poraza reko necu se nervirat ali sreca pa imamo Lionse u diviziji pa nam je uvjek sve moguce znaci jos uvjek je sve otvoreno u ovoj diviziji j bice neizvjesno do samog kraja..samo da ozdravimo , da OL bude malo bolja kako zbog Fortea tako i zbog Cutlera...Odbrana juce bila dosta dobra da su onako igrali sa Packersima uzeli bi ih sigurno..offense u drugom poluvremenu nista svi su zakazali kako OL, tako Cutler, Forte I ostali manje vise.
Svaka cast za Tomicu I Patriotse sinoc..pokazali su izgleda uzinat svima da mogu ..Vidjelo se odmah kako je Tomica usao u utakmicu ...Vjerujem da je on bio uzrujan zbog nepromisljenih poteza I nekih tradova ..izgubio je najboljeg covjeka u OL, a vec neko vrijeme IL kod Patriotsa nije na njvou..sinoc su svi odigrali odlicno
Ljudi ovako sutra idem na odmor 2 ili 3 hefte zavisno ako bude ovako pohladno u Chicagu znaci 3 hefte hahaha...znaci trebat ce mi linkovi da gledam Bearse pa me ispostujte nedeljom u te tri hefte
Svaka cast za Tomicu I Patriotse sinoc..pokazali su izgleda uzinat svima da mogu ..Vidjelo se odmah kako je Tomica usao u utakmicu ...Vjerujem da je on bio uzrujan zbog nepromisljenih poteza I nekih tradova ..izgubio je najboljeg covjeka u OL, a vec neko vrijeme IL kod Patriotsa nije na njvou..sinoc su svi odigrali odlicno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Što reče sad komentator a i ja sam primjetio to, Seahawksi se kod kickoffa trkaju do protivničke end zone bez obzira na touchback
Edit. krenuli su odlično, prvo pa Touchdown.
Dobra vijest za Giantse, RB Jennings neće morati na operaciju koljena ali će pauzirati par sedmica
Edit. krenuli su odlično, prvo pa Touchdown.
Dobra vijest za Giantse, RB Jennings neće morati na operaciju koljena ali će pauzirati par sedmica
- SaltCityAttack
- Kontakt:
OTAC TILLMAN i Houston su imali da kazu nesto navijacima ..imaju i pravo jer Bearsi uglavnom imaju takve navijace
http://www.csnchicago.com/bears/bears-c ... want-truth" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.csnchicago.com/bears/bears-c ... want-truth" onclick="window.open(this.href);return false;
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.