Ostavio je drugo tele da gleda.Kako rece rapsodiju protiv onih nesretnika.plavalokomotiva je napisao/la:Gleda li tele rapsodiju Reala protiv ovih nesretnika.
Zaustavljaj ovog Balea, klocu, kako znas i umijes
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Pa de nam reci sta si zapazioharishp je napisao/la:Ostavio je drugo tele da gleda.Kako rece rapsodiju protiv onih nesretnika.plavalokomotiva je napisao/la:Gleda li tele rapsodiju Reala protiv ovih nesretnika.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Tebe je poslao,zato si nas na vrijeme obavijestio.plavalokomotiva je napisao/la:Pa de nam reci sta si zapazioharishp je napisao/la:Ostavio je drugo tele da gleda.Kako rece rapsodiju protiv onih nesretnika.plavalokomotiva je napisao/la:Gleda li tele rapsodiju Reala protiv ovih nesretnika.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sta nam covjek uradi od jedine stvari u koju smo se kleli a potice iz ove Zemlje,kad se samo sjetim atmosfere koja je vladala nekad kad se nismo nikog bojali,a sad strahujemo od Welsa a cak ne znamo ni koji igraci su nam na raspolaganju.
Al sami smo krivi,jer sve sto covjek dopusti to je i zasluzio

Al sami smo krivi,jer sve sto covjek dopusti to je i zasluzio

Bude li Avdija igro Bel kad proleti kraj njega nas Avdo ce dobit upalu pluca zato sajo neuvodi ga u igru radi opasnosti po zdravlje.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Hvala lijepo. Fine rijeci legendarnog forumasa puno mi znace.Hendo je napisao/la:Prvi put da napišeš smislen i istinit post.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pape je puno bolji trener od Klopp-a, on ne grijesi nikad. Pape jedino izgubi kad mu igraci podbace.Tweeds_10 je napisao/la:“Kriv sam. Ja spremam utakmice, motivišem momke i kažem kako želim da igraju. Prihvatam punu odgovornost za ove rezultate”, otkrio je Klopp
Hoce li ikad sirovina izaci u javnost i ovako priznati greske...Pape>Klopp
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bez-bica ... iju/142212" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema veze, AVDIJA igra stopera
Nema veze, AVDIJA igra stopera
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
I ovaj Bickacic je cesto povrijedjen... 

- skyisthelimit
Jel kasno pozvati Zukanovica ( za kojeg vjerujem da nema ponovo mjesta ) ili bilo kojeg drugog igraca ?
Klub treba biti obavijesten ranije, ovako nijedan klub mislim da nije duzan pustiti igraca ako poziv nije na vrijeme upucen.
Ali, neka je i Bico zvani tweetmeiretweetyou otpao.
Kad je bal nek je maskenbal.
Klub treba biti obavijesten ranije, ovako nijedan klub mislim da nije duzan pustiti igraca ako poziv nije na vrijeme upucen.
Ali, neka je i Bico zvani tweetmeiretweetyou otpao.
Kad je bal nek je maskenbal.
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 06 okt 2014, 08:42, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Ne brinem se sve dok je tu Ogi Pribram i polivalentni Hadzic za nas nema zime.
Ne može Zuku zvati,nije standardan
A uvijek imamo Hadžića,ne brinem se ja! U ove 2 utakmice nećemo gola primit 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- Nerminovic
- Kontakt:
Frizura nije los u klubu, ali za nas jos nista nije pokazao.
Nema veze, zato imamo Hadzica koji ima najjaci sut.
Rezultat ce biti 0-1, strijelac Hadzic s slobodnjaka.

Nema veze, zato imamo Hadzica koji ima najjaci sut.

Rezultat ce biti 0-1, strijelac Hadzic s slobodnjaka.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Mi imamo tri dobra stopera, a i Hadzic moze odigrati veoma dobro na poziciji stopera ako zatreba, nisam ga gledao, ali cuo sam od nekih osoba to. Razmisljam da li bi bilo bolje da krene Vrsajevic ili Mujdza posto Mujdza nije standardan u Njemackoj
Vjerovatno cemo primiti gol protiv Walesa, ali mi imamo napad jak i mozemo im dati 2,3 gola.

DD
- Nerminovic
- Kontakt:
Burundi je napisao/la:Mi imamo tri dobra stopera, a i Hadzic moze odigrati veoma dobro na poziciji stopera ako zatreba, nisam ga gledao, ali cuo sam od nekih osoba to. Razmisljam da li bi bilo bolje da krene Vrsajevic ili Mujdza posto Mujdza nije standardan u NjemackojVjerovatno cemo primiti gol protiv Walesa, ali mi imamo napad jak i mozemo im dati 2,3 gola.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Eh sad ako Spaha ne dođe,ostajemo na 2 stopera,i to s bosanskim mentalnim sklopom!!! Što znači da možeš primit 0 golova od Walesa,a isto tako može se desiti da primiš 3 i više komada !
Safet Susic: Nece mi Spahic sastavljat ekipu!
Evo nece Safete izgleda. Nisam zelio pisati o ovoj mogucnosti i iskreno nisam ni vjerovao da Emir nece doci. Ako odluci da ne dodje to kod mene nece promjeniti misljenje o Spahi. Zasto bi blentu spasavao guzicu kad ce ga u prvoj sljedecoj prilici opet po.rat u novinama. Hadzic susicu nego sta, ti si ga i doveo i covjek je po tebi malo igrao.Neka igra
Ipak zao mi je repke a ova konjina je ovo i zasluzila. Nije ni svjestan svoje nesvjesti. Ipak nadam se da ce Emir doci jer cemo inace proci pravu kalvariju.
Vrsajevic Hadzic Sunjic Vranjes
Nasa nova odbrana, misija SS uspjesno zavrsena. Germanija na djelu a kravata na vratu naseg postenog selekrora.
Evo nece Safete izgleda. Nisam zelio pisati o ovoj mogucnosti i iskreno nisam ni vjerovao da Emir nece doci. Ako odluci da ne dodje to kod mene nece promjeniti misljenje o Spahi. Zasto bi blentu spasavao guzicu kad ce ga u prvoj sljedecoj prilici opet po.rat u novinama. Hadzic susicu nego sta, ti si ga i doveo i covjek je po tebi malo igrao.Neka igra
Ipak zao mi je repke a ova konjina je ovo i zasluzila. Nije ni svjestan svoje nesvjesti. Ipak nadam se da ce Emir doci jer cemo inace proci pravu kalvariju.
Vrsajevic Hadzic Sunjic Vranjes
Nasa nova odbrana, misija SS uspjesno zavrsena. Germanija na djelu a kravata na vratu naseg postenog selekrora.
Sve sam Safete, ti znas sve o ovom poslu, tako nas ubjedjuju tvoji advokati i pristalice po forumu. 

DD
- Principatus
- Kontakt:
Nekad mi je tesko povjerovati, ali ovaj covjek stvarno ujedinjuje u sebi sve osobine koje duboko prezirem.
Bravo Safete, samo dalje.
Bravo Safete, samo dalje.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sušić: Oslobodio sam Bičakčića, nikoga više neću pozivati 

Nema razloga za brigu Tino moze sasvim kvalitetno odigrati i na mjestu stopera u tandemu sa Hadžićem, on se tu jako dobro snalazi jer je riječ o polivalentnom igraču. Čak štoviše Tino moze pokrivati i mjesta defanzivnog i ofanzivnog veznjaka, tako da nam u tom slučaju ne trebaju ni Besić ni Pjanić, Tino sve to moze nadomjestiti. Probali smo igru bez bekova, sad cemo malo da vidimo kako to izgleda bez stopera.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.