Jos gore od toga je, da je dobra svota tog novca otisla debilu Susicu u ruke za buduci nerad.tuzlak1987 je napisao/la:Dosla bi vam nova teletina ili neko ko Barbarez sto nema pojma voditi ekipu..
Dobili ljudi 8 miliona za Svjetsko, a nemaju za stranog trenera. Koji moroni
Safet Sušić - Pape
- Principatus
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Istina ali u buducnosti stvarno treba uzeti onaj faktor "da dobar igrac, ne mora biti dobar trener" i dovesti nekog sa dobrom trenerskom historijom..Principatus je napisao/la:Jos gore od toga je, da je dobra svota tog novca otisla debilu Susicu u ruke za buduci nerad.tuzlak1987 je napisao/la:Dosla bi vam nova teletina ili neko ko Barbarez sto nema pojma voditi ekipu..
Argentina sa Maradonom, Srbija sa Mihajlovicem..dosta primjera. Srbija je sada dovela Advocata, za pola godine ce opet biti najjaca EX YU reprezentacija..
-
- Kontakt:
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Pa Safet je strani trener, doduse vise strani nego trener.tuzlak1987 je napisao/la:Dosla bi vam nova teletina ili neko ko Barbarez sto nema pojma voditi ekipu..
Citam maloprije intervju sa Osimom, stvarno je lik posenilio skroz, pukotina zestoka.
Po njemu je Savez u dobrim rukama, a Susica trebamo svi podrzati kako bi ovaj bolje radio..haha, e svasta..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jesi li ustao kad si spomenuo Ivicu Osima?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I trebamo popadat na koljena i prihvatiti to kad Osim kaze da je Safet Susic dobro rijesenje za reprezentaciju? Ne znaci da je sve istina sto on kaze.
DD
u naredne dvije utakmice mi necemo osvojiti vise od boda... kola su vec poodavno krenula nizbrdo... poslije kipra su duboko u go.nima i nema sanse da ih safet s bilo kojom postavkom i igracima izvuce odatle... u kasnim vecernjim satima 13.10. bh repka ce biti i nominalno bez selektora, a ova tema ce biti negdje u rubrici 'ostalo'...
ivica osim je slagiran covjek... ovo branjenje selektora je samo manifestacija toga...Burundi je napisao/la:I trebamo popadat na koljena i prihvatiti to kad Osim kaze da je Safet Susic dobro rijesenje za reprezentaciju? Ne znaci da je sve istina sto on kaze.
nAci ljudi neeeeeeemojtee priiiiiiiicatMinjore je napisao/la:Pape ovo, Pape ono,Pape ovo, Pape ovom amidza, Pape onom amidja,halo ljudi vi ste svi ljubomorne duse,nemojte pricati okolo,javite se Papetu i kazete ti si vakav ti si nakav,al nemojte okolo pricat. Eto nedavno je Zukanovica uhvatio kako prica,mogo ga ubit ispred Saveza![]()
![]()

Ja se ne brinem zbog ovih povreda,mi smo polivalentna reprezentacija sa polivalentnim lokacijama za pripreme,imamo polivalentne igrace i rezultati su nam polivalentni

U pravu je Safet bio kad je rek'o da je treb'o više igrat
Novi trener Leeds Uniteda, Slovenac Darko Milanič ne odustaje od bh.reprezentativca Anela Hadžića kojeg je trenirao u Sturmu.
Prema pisanju engleskog The Suna problem je što Hadžić nema dovoljan broj reprezentativnih utakmica što je predstavljalo i problem Avdiji Vršajeviću, zbog čega je propao njegov transfer u Middlesbrough.

Novi trener Leeds Uniteda, Slovenac Darko Milanič ne odustaje od bh.reprezentativca Anela Hadžića kojeg je trenirao u Sturmu.
Prema pisanju engleskog The Suna problem je što Hadžić nema dovoljan broj reprezentativnih utakmica što je predstavljalo i problem Avdiji Vršajeviću, zbog čega je propao njegov transfer u Middlesbrough.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ma rijesit ce to Pape kao i sa Avdijom. Već nas je pripremio sa izjavama da moze igrati i stopera i beka,sad cekamo njegov nastup od prve minute,Vels ili Belgija,vidjecemo
Joj što bubetaju ovi novinari
Čovjek kad pročita rek'o bi u Zenici sve pomrlo
Velike količine prašine u zraku otežavaju pripreme Zmajeva?
Ono što treba zabrinuti osoblje naše reprezentacije je itekako loš kvalitet zraka u Zenici. U proteklih 48 sati zabilježen je nagli porast prašine u zraku.
Treba naglasiti kako fina prašina između jednog i pet mikrona prolazi kroz pluća i ulazi u krvotok čovjeka izazivajući najčešće maligna oboljenja ili leukemiju.

Ono što treba zabrinuti osoblje naše reprezentacije je itekako loš kvalitet zraka u Zenici. U proteklih 48 sati zabilježen je nagli porast prašine u zraku.
Treba naglasiti kako fina prašina između jednog i pet mikrona prolazi kroz pluća i ulazi u krvotok čovjeka izazivajući najčešće maligna oboljenja ili leukemiju.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Sad s posla i u gradu je prašina 50. Znači ništa strašno. Temperatura 20 stupnjeva. SO2 35. Sunčano. Oblaka na vidiku nema. Perfektno vrijeme za pripreme. Ali moraju tražiti alibi Sušiću.rishaaa je napisao/la:Joj što bubetaju ovi novinariČovjek kad pročita rek'o bi u Zenici sve pomrlo
![]()

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Eno rugaju se na klitu cijeloj naciji,otvoreno i bez srama.
Kazu Anel Hadzic prelazi u drugu Englesku ali da bi se to ostvarilo mora igrati u reprezentaciji

Kazu Anel Hadzic prelazi u drugu Englesku ali da bi se to ostvarilo mora igrati u reprezentaciji

- hogarstrasni
Dje se rugaju ?Rusilac je napisao/la:Eno rugaju se na klitu cijeloj naciji,otvoreno i bez srama.
Kazu Anel Hadzic prelazi u drugu Englesku ali da bi se to ostvarilo mora igrati u reprezentaciji![]()
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Na jednom portalu slicnog imena,evo tek sad vidim da se Anel odjednom spominje i u havazuhogarstrasni je napisao/la:Dje se rugaju ?Rusilac je napisao/la:Eno rugaju se na klitu cijeloj naciji,otvoreno i bez srama.
Kazu Anel Hadzic prelazi u drugu Englesku ali da bi se to ostvarilo mora igrati u reprezentaciji![]()

Dakle,priprema se teren da raja proguta kako je Anel kvalitet i kako zasluzuje igrati u prvih 11.
Oni tale igrace(oni su organizovana kriminalna grupa koju sam vec vise puta spominjao),to su htjeli,to su i dobili,ostalo ih ne zanima.
Safet Susic je najveca stetocina koja se pojavila u BIH nogometu u zadnjih 10 godina i najveci nesposobnjakovic i antitalenat koji je ikad u povijesti sjeo ne klupu jedne reprezentacije. Sama njegova pojava djeluje destruktivno a kad pocne izlagati svoje taktike i nogometnu filozofiju potice igrace i ljude oko sebe da bjeze glavom bez obzira. Ovaj lik je olicenje svega losega sto nasu domovinu unistava zadnjih 20 godina. Nevidjeno zlo koje nas je snaslo i kog se ne mozemo osloboditi. Nadam se da ce igraci napokon rijesiti ovu personu i spasiti nasu repku i neke buduce klubove od bljeskova intelekta ove neznalice. Izgleda da je pocelo izmisljenom povredom igraca kojeg je ova persona bez casti optuzivala za sve i svasta. Emir nije ozlijedjen radi Susica nego za bolju buducnost repke. Nadam se da ce takav i ostati i potpisati otkaz ovom nesposobnjakovicu.
Mi ako ove dvije utakmice izgubimo, kvalfikacije su za nas zavrsene.
Onda neka dođe novi selektor i ostale utakmice odigra reda radi ili pokusa izboriti trece mjesto za baraz. Ko kod da dođe ostaju isti igraci uz blage promjene.
Onda neka dođe novi selektor i ostale utakmice odigra reda radi ili pokusa izboriti trece mjesto za baraz. Ko kod da dođe ostaju isti igraci uz blage promjene.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- hogarstrasni
A, sa njegovim bratom Sejadom... Da li Vam je on menadžer? -
-Te priče nemaju nikakve veze sa istinom. Ja sa Sejadom nikad nisam popio kafu. I sada kad bih ga sreo ne znam da li bih prepoznao da je on. Neugodno mi je, koliko što se moje ime povlači, toliko i zbog Sejada i samog selektora – kaže Hadžić čiji kompletan intervju možete pročitati u novom broju ;;;;;;;
Pitanje Anelu Hadzicu.
Nije nikada kafu popio sa Seadom, a je li mu kupio kravatu?
http://www.germania-sportagentur.com/players/34" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.germania-sportagentur.com/contact" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja lazova ,ovi papci , gastarbajteri, misle da mi nemamo internet u BiH !
-Te priče nemaju nikakve veze sa istinom. Ja sa Sejadom nikad nisam popio kafu. I sada kad bih ga sreo ne znam da li bih prepoznao da je on. Neugodno mi je, koliko što se moje ime povlači, toliko i zbog Sejada i samog selektora – kaže Hadžić čiji kompletan intervju možete pročitati u novom broju ;;;;;;;
Pitanje Anelu Hadzicu.

Nije nikada kafu popio sa Seadom, a je li mu kupio kravatu?

http://www.germania-sportagentur.com/players/34" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.germania-sportagentur.com/contact" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja lazova ,ovi papci , gastarbajteri, misle da mi nemamo internet u BiH !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Mi smo vec izgubili i to katastrofalno. Momenat kad se najavljuje i planira kompletna obrana nase repke iz notorne Germanije je gori poraz nego onaj protiv Cipra. Nema tu vise casti niti sporta. Samo poraz i to nevidjeni. Porazeni smo od nepismene seljacine koju smo sami nazivali legendom. I ja medju ostalima. Bosnjaci su sebi najveci neprijatelji i ne treba to niko izvanka raditi. Kad nasi kradu i unistavaju temeljitijih nema na cijelom bijelom svijetu. Mrs Susici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.