Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Gottingen - Artland H2(-8,5) 1,85
-
- Kontakt:
Igrao sam jutros mec R. Haase-Garanganga 1, ali ga ne mogu nigdje naci u rezultatima. Moze li mi neko pomoci?
tie break prvi set 8:8Markolini991 je napisao/la:Igrao sam jutros mec R. Haase-Garanganga 1, ali ga ne mogu nigdje naci u rezultatima. Moze li mi neko pomoci?
Prvi set dobio 7:6 (11:9)
Zadnja izmjena: mancity, dana/u 06 okt 2014, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
-
- Kontakt:
http://www.sofascore.com/garanganga-haase/RvgswHt" onclick="window.open(this.href);return false;Markolini991 je napisao/la:Igrao sam jutros mec R. Haase-Garanganga 1, ali ga ne mogu nigdje naci u rezultatima. Moze li mi neko pomoci?
- SylvesterStallone
- Kontakt:
dobio prvi set imas u wwin livesubcoccinela je napisao/la:http://www.sofascore.com/garanganga-haase/RvgswHt" onclick="window.open(this.href);return false;Markolini991 je napisao/la:Igrao sam jutros mec R. Haase-Garanganga 1, ali ga ne mogu nigdje naci u rezultatima. Moze li mi neko pomoci?
-
- Kontakt:
Ricoh - Redbergslids (-48,5+) Z1 1,85
Graz UBSC - Swans Gmunden (-15,5) H2 1,85
Graz UBSC - Swans Gmunden (-15,5) H2 1,85
Zadnja izmjena: subcoccinela, dana/u 06 okt 2014, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
RB Leipzig-Heidenheim 1 1.95
trebala bi biti pobjeda domaćina, još u subotu je prodano 13 000 ulaznica a do utakmice će stadion biti rasprodan tako da očekujem spektakl sa golovima a možda bude i neki prelaz, 1 ko vrata po meni jer je RB odličan domaćin a Heidenheim je loš gost i oni su "slučajno" pri vrhu, Leipzig je tri klase jača momčad prepuna para i idem sa jačim ulogom
trebala bi biti pobjeda domaćina, još u subotu je prodano 13 000 ulaznica a do utakmice će stadion biti rasprodan tako da očekujem spektakl sa golovima a možda bude i neki prelaz, 1 ko vrata po meni jer je RB odličan domaćin a Heidenheim je loš gost i oni su "slučajno" pri vrhu, Leipzig je tri klase jača momčad prepuna para i idem sa jačim ulogom
Jokerit-Medveščak X2 3.25, 2 7.00
Medvjedi su promjenili trenera i očekujem pozitivan šok, fincima je ovo prva sezona u KHL-u i mislim da se isplati probati na neki srednji ulog sa x2 i 2
Medvjedi su promjenili trenera i očekujem pozitivan šok, fincima je ovo prva sezona u KHL-u i mislim da se isplati probati na neki srednji ulog sa x2 i 2
Za RB se slažem, dok Medveščak mislim da gubi i danas..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
17:30 St. Petersburg - Slovan Bratislava / Over 1.5 gol domacina u zadnjoj trecini @2.23
Pratim ovaj St.Petersburg svako kolo ,ljudi deru u svakom susretu , prosjek davanih golova na svim utakmicama do sad im je nesto oko 5 golova po tekmi , primjetio sam da u zadnjoj trecini igraju sa najboljom postavom i daju redovno 2 do tri gola , tako da sam uzeo ovo u singl danas za malo jaci ulog ....
Pratim ovaj St.Petersburg svako kolo ,ljudi deru u svakom susretu , prosjek davanih golova na svim utakmicama do sad im je nesto oko 5 golova po tekmi , primjetio sam da u zadnjoj trecini igraju sa najboljom postavom i daju redovno 2 do tri gola , tako da sam uzeo ovo u singl danas za malo jaci ulog ....
zgmiky je napisao/la:RB Leipzig-Heidenheim 1 1.95

@zgimky
Medvescak 2-0, majstore
Medvescak 2-0, majstore

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- fanatic1991
- Kontakt:
evo nesto samo da se igra ... nisam prezadovoljan ponudom 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Brest - Tours 2/1
Will - Lugano 1/2
Will - Lugano 1/2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mislim da vrijedi probat'
Chicago - Washington - 2
2.7
Chicago - Washington - 2
2.7
Toooooooo ljubim ti oko , treca trecina prosla 2 gola za St. Petersburg jos 10 minuta ..Fordinjo je napisao/la:17:30 St. Petersburg - Slovan Bratislava / Over 1.5 gol domacina u zadnjoj trecini @2.23

- fanatic1991
- Kontakt:
- SylvesterStallone
- Kontakt:
na jaci ulog
Zverev, Alexander - Sela, Dudi 1
Zverev, Alexander - Sela, Dudi 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.