Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Bajram šerif mubarek olsun! 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vrlo vrlo vrlo vazna pobjeda. Bravoooo momciiiiiii 
Cestitke Vukovi..jako bitni bodovi.
Malo mi je zao Celika i sve ovo sto ih je zadesilo al ipak su u ovom trenutku bitni bodovi,izvuce se Celik nekako.
Malo mi je zao Celika i sve ovo sto ih je zadesilo al ipak su u ovom trenutku bitni bodovi,izvuce se Celik nekako.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ma zaboli me za celik bitno je da je Olimpic dosao sa tri boda i aBd poslije tekme sa Sirokim Brijegom da budemo vodeci na tabeli Aleeeeeeeeeeeeeeee
Još jednom bravo za ekipu i stručni štab na današnjoj pobjedi.:-)Još da lupus da izvještaj ako je bio na utakmici.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Bravo igracima i strucnom stabu na danasnjoj pobjedi!
Dvije hevte odmora sada, i onda Drinu kod kuce docekati u miru.
U medjuvremenu, Zeljo - Velez, Zrinjski - FKS
imam osjecaj da ce remizirati rivali, i tako nam pomoci mnogo. 
Dvije hevte odmora sada, i onda Drinu kod kuce docekati u miru.
U medjuvremenu, Zeljo - Velez, Zrinjski - FKS
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma ovo je too good to be true
Siroki izgubio, Zeljeznicar izgubio.
Pobjedili protiv Celika u ligi, u kupu raspolazemo sa sigurnih 4:0.
Poslije pauze Drina, Siroki u kupu protiv Zeljeznicara a odmah par dana poslije toga protiv nas na Otoci.
Sljedece kolo Zrinjski - Sarajevo nam godi kakav god im rezultat bio.
Jos da hoce Velez pobjediti protiv Zelje tog kola, ali je najvaznije da nasa ekipa radi kako treba, sve ovo ostalo oko nas spada na svom mjestu polahko.
Siroki izgubio, Zeljeznicar izgubio.
Pobjedili protiv Celika u ligi, u kupu raspolazemo sa sigurnih 4:0.
Poslije pauze Drina, Siroki u kupu protiv Zeljeznicara a odmah par dana poslije toga protiv nas na Otoci.
Sljedece kolo Zrinjski - Sarajevo nam godi kakav god im rezultat bio.
Jos da hoce Velez pobjediti protiv Zelje tog kola, ali je najvaznije da nasa ekipa radi kako treba, sve ovo ostalo oko nas spada na svom mjestu polahko.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Odlicno
Bas kao sto sam i najavljivao potencijalna mogucnost da ce utakmica Olimpica i Sirokog igrati se za poziciju br 1.
Da li se vec zna koji ce dan biti utakmica Olimpic-Siroki B? Postoji li ikako mogucnost da bude nedelja posto mi termin subotnjeg odigravanja nikako ne odgovara a dolazi mi se na Otoku da proslavim prvo mjesto
Bas kao sto sam i najavljivao potencijalna mogucnost da ce utakmica Olimpica i Sirokog igrati se za poziciju br 1.
Da li se vec zna koji ce dan biti utakmica Olimpic-Siroki B? Postoji li ikako mogucnost da bude nedelja posto mi termin subotnjeg odigravanja nikako ne odgovara a dolazi mi se na Otoku da proslavim prvo mjesto
Mozda lupus zna. Ima jos dosta do tog kola. Ali svaka cast za namjeru ipak. 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Velike zasluge za dobre rezultate svakako ima ovaj covjek

Naravno, Mirza zna svoj posao raditi pravo dobro.
Mislim da ce protiv Drine biti vazno dati rani gol k'o protiv Mladosti, i odatle ce vec sve biti "regularno" i lakse nasoj ekipi.
Drina je tvrda, borit ce se sve dok im se ne zavrti nada tako rano. Ako dodje kasnije gol onda ce se boriti svakako za bod i za izjednacujuci gol.
Mislim da ce protiv Drine biti vazno dati rani gol k'o protiv Mladosti, i odatle ce vec sve biti "regularno" i lakse nasoj ekipi.
Drina je tvrda, borit ce se sve dok im se ne zavrti nada tako rano. Ako dodje kasnije gol onda ce se boriti svakako za bod i za izjednacujuci gol.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nama je sada najpotrebniji mir i ocuvanje samopouzdanja.Izjave i prisutnost u medijima nece nam dati nikakvu prednost nego opterecenje.Kvalitet imamo i pokazujemo gdje i treba na terenu.Trenutno je servis loptica na nasoj strani i sve ovisi od nas samih.Ako budemo pravi ni jesenja titula nije daleko.Naucili smo na malu medijsku paznju i ona nam sada odgovara i treba to postivati.
Naravno da ste naučili na malu medijsku pažnju ( od kada postojite) zato što niste nikome zanimljivi i izgleda da vam se je to poklopilo u ovoj sezoni. Ali nadati se tituli Olimpica malo je reći smiješno, ali doći će kraj sezone kada će se ispostaviti da sam bio upravu.lupus je napisao/la:Nama je sada najpotrebniji mir i ocuvanje samopouzdanja.Izjave i prisutnost u medijima nece nam dati nikakvu prednost nego opterecenje.Kvalitet imamo i pokazujemo gdje i treba na terenu.Trenutno je servis loptica na nasoj strani i sve ovisi od nas samih.Ako budemo pravi ni jesenja titula nije daleko.Naucili smo na malu medijsku paznju i ona nam sada odgovara i treba to postivati.
SRETAN BROJ - 1725
Lupuse ignoriši smora i trola.
Nisam znao da je Olimpic igrao danas prijateljsku utakmicu.Dobro je što je Husović dao gol.
Bravo Husovicu 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nikad docekati nastavak lige
Kako se obican narod osjeca dok je reprezentativna pauza:

Kako se ja osjecam dok je reprezentativna pauza:

Kako se obican narod osjeca dok je reprezentativna pauza:

Kako se ja osjecam dok je reprezentativna pauza:

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dobar clanak o poslu direktora
treba dati podrsku nasoj Biseri, u pravu je, to je sigurno naporan posao
Svaka ti cast direktorice za trud i rad
Svaka ti cast direktorice za trud i rad
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
" onclick="window.open(this.href);return false;
Najava subotnje utakmice.
Najava subotnje utakmice.

Jedva cekam!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.