sudija je poslije dolazio do gola i provjeravao mrežu,ali baš je bila komična situacija niko na stadionu nije znao da li je bio gol ili ne,mislim da je i sudac bio nesiguran u svoju odluku..vedator je napisao/la:
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
bosanskepiramide nisam ja upuceni nego samo ne pricam gluposti ko neki promisle u glavi nesto i bum na forum napisu i hebu zivce odes na trening popricas s ljudima, a i trenerom niko ti to nece zabranit...sto se tice gola, gol jest bio al mene zanima nesto drugo sta je pomocni sudija provjeravao prije pocetka utakmice, a i na poluvremenu
Prema propisima takav sudija se za propust moze suspendovati od suđenja.email22 je napisao/la:bosanskepiramide nisam ja upuceni nego samo ne pricam gluposti ko neki promisle u glavi nesto i bum na forum napisu i hebu zivce odes na trening popricas s ljudima, a i trenerom niko ti to nece zabranit...sto se tice gola, gol jest bio al mene zanima nesto drugo sta je pomocni sudija provjeravao prije pocetka utakmice, a i na poluvremenu
upravo tako jer ovo nije propust organizatora utakmice vec sudije koji nije odradio svoj dio posla i u najmanju ruku trebao je ponoviti penal al nisam htjeo nista na to da pisem da ne bi bilo opet nam sudija kriv, nije nam sudija kriv al penal se je trebao ponovitvatreni je napisao/la:Prema propisima takav sudija se za propust moze suspendovati od suđenja.email22 je napisao/la:bosanskepiramide nisam ja upuceni nego samo ne pricam gluposti ko neki promisle u glavi nesto i bum na forum napisu i hebu zivce odes na trening popricas s ljudima, a i trenerom niko ti to nece zabranit...sto se tice gola, gol jest bio al mene zanima nesto drugo sta je pomocni sudija provjeravao prije pocetka utakmice, a i na poluvremenu
-
- Kontakt:
kad se malo bolje pogleda mreza se nije ni malo pomjerila,da je bio go mrdnula bi se makar malo,ovako mreza staji nemice se,po meni nije goemail22 je napisao/la:upravo tako jer ovo nije propust organizatora utakmice vec sudije koji nije odradio svoj dio posla i u najmanju ruku trebao je ponoviti penal al nisam htjeo nista na to da pisem da ne bi bilo opet nam sudija kriv, nije nam sudija kriv al penal se je trebao ponovitvatreni je napisao/la:Prema propisima takav sudija se za propust moze suspendovati od suđenja.email22 je napisao/la:bosanskepiramide nisam ja upuceni nego samo ne pricam gluposti ko neki promisle u glavi nesto i bum na forum napisu i hebu zivce odes na trening popricas s ljudima, a i trenerom niko ti to nece zabranit...sto se tice gola, gol jest bio al mene zanima nesto drugo sta je pomocni sudija provjeravao prije pocetka utakmice, a i na poluvremenu
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
O ovome ce kruziti teorije zavjere, al cudna situacija definitivno.

ovo je go sigurno ali je trebao ponoviti penal,a vidi se na 00:41 da se mreza pomjerila nakon prolaska lopte...
Pogledajte reakciju dječaka, spontano su reagovali radovali se znači mogućnost je da nije bio pogodak.
http://nkzvijezda.com/video-intervju-sa ... m-segrtom/" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka cast momcima na izdvojenom vremenu i treneru. To nam je odavno trebalo.homu je napisao/la:http://nkzvijezda.com/video-intervju-sa ... m-segrtom/
Trener je legenda lik, ali je losa atmosfera u cijelom gradu bezano za zvijezdu gdjegod sta pricas svako kaze jebote to ba ovo ono... suju na zvijezdu i tako, nema vise onog pozitivnog duha koji je haro prije par godina, a jedino nam je to ostalo da idemo na tekme i malo se veselimo... Neznam kako ljudima fudball i Zvijezda nisu bitni uopste, utakmice bi trebale bit nesto gdje se svi idemo veselit da provedemo malo slobodnog vremena i tako ali dzaba ba.
Nadam se da se to moze promijeniti ali ce biti jako tesko...
Nadam se da se to moze promijeniti ali ce biti jako tesko...
gol je bio mreža se pocijepala,Asim je provjeravao zajedno sa sucem,a sudac po pravilima ne treba da ponovi penal(ponavlja se samo u slučaju da igrači prije vremena uđu u šesnaesterac,nepravilna kretnja golmana prema lopti ili pojavljivanje određenih predmeta koji bi uticali na samo izvođenje kaznenog udarca)ovdje je grešku napravio samo pomoćni sudac.I da glavni sudac je imao ribanje od kontrolora oko penala za Vitez,jer ga nije trebao dosuditi..pokerman je napisao/la:ovo je go sigurno ali je trebao ponoviti penal,a vidi se na 00:41 da se mreza pomjerila nakon prolaska lopte...
Po meni nije bio gol
Pogledajte gdje se nalazi zatezač mreže (kako se već zove) skroz pa bar cca 15 cm lijevo od okvira gola

Pogledajte gdje se nalazi zatezač mreže (kako se već zove) skroz pa bar cca 15 cm lijevo od okvira gola

Ova slika je najbolji dokaz da je lopta prošla pored gola i udarila u banderu.

De ba ljudi gol cist o čemu vi pričate, nemoguće pogodit nosač s penala..u svakom slučaju bilo i proslo idemo dalje 

ma i ja gledam neznam sto svi portali prenose da nije gol.sa penala je nemoguce pogoditi onaj nosac trebao bi biti 3 metra od golaBrezovac je napisao/la:De ba ljudi gol cist o čemu vi pričate, nemoguće pogodit nosač s penala..u svakom slučaju bilo i proslo idemo dalje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Tik uz stativu pored gola je pucao. 

Jel razumijete da igrač koji je puco penal,da je profulo,ne bi se radovo,pa nije imo u glavi da će iscenirat i ubjedit ostale da je ustvari go ako profula.Druga stvar da sam na poziciji golmana i igrača zvijezde,da 100% nije go il bi ubjedio sudiju da ustvari i nije go ili bi ga nabio boskerom,ne bi se samo par sekundi preko kur.ca žalio
Dosta je više o tom,go je.
Nad tobom sunce najljepše sja
Kako onda objasnjavas radovanje sakupljaca loptih, to je spontana reakcija djeteta od 10tak godina. Pogledaj malo bolje klip, kada je promasio djecak je se radovao, kao i Brkic. Vise nije ni bitno i da nije bio gol nista se po tom pitanju nemoze uraditi.pinoglavi je napisao/la:Jel razumijete da igrač koji je puco penal,da je profulo,ne bi se radovo,pa nije imo u glavi da će iscenirat i ubjedit ostale da je ustvari go ako profula.Druga stvar da sam na poziciji golmana i igrača zvijezde,da 100% nije go il bi ubjedio sudiju da ustvari i nije go ili bi ga nabio boskerom,ne bi se samo par sekundi preko kur.ca žalio
Nego manimo se internet-a svi u Tuzlu i Zvornik i nadati je se cudu.

-
- Kontakt:
Mislim da je vrijeme da u gradu svi koji mogu pomoć sjedu za sto i pomognu.Treba prestati sa svađama u interesu kluba jer nas je to i dovelo gdje smo. Mislim da igračima treba podrška nisu oni loši igrači ali igraju u grču zato što nema pobjeda pritsak je veliki.
Možda navijači da pokrenu akciju svi na stadion jer ova u inat svima je bila super.
Pa da možda i zvijezda podijeli nekoliko ulaznica da se malo svi poradimo na poboljšanju atmosvere vezane za Zvijezdu.
Možda navijači da pokrenu akciju svi na stadion jer ova u inat svima je bila super.
Pa da možda i zvijezda podijeli nekoliko ulaznica da se malo svi poradimo na poboljšanju atmosvere vezane za Zvijezdu.

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.