Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
@Fordinjo, u kojoj kladionici ima to ? 

Ja igram na Unibetu a i William Hill ima isto ja mislim ,ne znam prosaraj malo nacices garant ...johnnyyK je napisao/la:@Fordinjo, u kojoj kladionici ima to ?
2-3zgmiky je napisao/la:Jokerit-Medveščak X2 3.25, 2 7.00
Medvjedi su promjenili trenera i očekujem pozitivan šok, fincima je ovo prva sezona u KHL-u i mislim da se isplati probati na neki srednji ulog sa x2 i 2
Barry Brust

Nanterre-Paris 1.pol. 2 2.65, 2 2.60
dvojka i jedno 7-8 razlike za goste
šalu na stranu dvojka je ovdje i ide na srednji ulog
zanimljivo da je pobjednik uvijek prebacivao 76.5 koševa koliko je granica na goste a kako očekujem pobjedu gosta onda bi mogao biti i over 76.5 na Paris
dvojka i jedno 7-8 razlike za goste

zanimljivo da je pobjednik uvijek prebacivao 76.5 koševa koliko je granica na goste a kako očekujem pobjedu gosta onda bi mogao biti i over 76.5 na Paris
na obje ekipe je u velikom padu kvota, Lugano 2 je pao sa 2.70 na 2.20 a na Brest je pao sa 2.05 na 1.75harry_90 je napisao/la:Brest - Tours 2/1
Will - Lugano 1/2

moguća oba prelaza, švicarci su počeli no ako ostane na pol 1 onda idemo po 2 live a brest ide 2/1 na 2.5 markice jbg škrt sam

- SylvesterStallone
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:Nanterre-Paris 1.pol. 2 2.65, 2 2.60
dvojka i jedno 7-8 razlike za gostešalu na stranu dvojka je ovdje i ide na srednji ulog

Svaka čast majstore.zgmiky je napisao/la:2-3zgmiky je napisao/la:Jokerit-Medveščak X2 3.25, 2 7.00
Medvjedi su promjenili trenera i očekujem pozitivan šok, fincima je ovo prva sezona u KHL-u i mislim da se isplati probati na neki srednji ulog sa x2 i 2
Barry Brust![]()

hvala Willy kralju...a najjače mi je što mi danas na poslu i pola Zagreba govori nema šanse ovi imaju najboljeg trenera koji je osvojio sve i imaju kakti veći teren ovo ono, aliWilly je napisao/la:Svaka čast majstore.zgmiky je napisao/la:2-3zgmiky je napisao/la:Jokerit-Medveščak X2 3.25, 2 7.00
Barry Brust![]()

no dobro ajde nabo sam

@syilvestrić misliš da ne ide paris? ajde vidjet ćemo, samo opleti na Nanterre onda pa neko će dobiti
- SylvesterStallone
- Kontakt:
@syilvestrić misliš da ne ide paris? ajde vidjet ćemo, samo opleti na Nanterre onda pa neko će dobiti[/quote]
@zgmikiću
kp1 i to jutros opleo
@zgmikiću

Zadnja izmjena: SylvesterStallone, dana/u 06 okt 2014, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Evo malo i darta za kasnije ,dubl ....
Painter, K - Hamilton, Andy 2 @1.73
Mansell, M - White, Ian 2 @1.30
@2.38
Painter, K - Hamilton, Andy 2 @1.73
Mansell, M - White, Ian 2 @1.30
@2.38
SylvesterStallone je napisao/la:@syilvestrić misliš da ne ide paris? ajde vidjet ćemo, samo opleti na Nanterre onda pa neko će dobiti
@zgmikiću

dobro sretno nam samo da ne bude kp2 jer ja nemam X

i over 76.5 paris se traži

Willy je napisao/la:zgmiky je napisao/la:2-3zgmiky je napisao/la:Jokerit-Medveščak X2 3.25, 2 7.00
Barry Brust![]()
![]()
Svaka čast majstore.

Jako [email protected]
srednje konacan pobjednik [email protected],
sitno [email protected]
Fordinjo je napisao/la:17:30 St. Petersburg - Slovan Bratislava / Over 1.5 gol domacina u zadnjoj trecini @2.23
Pratim ovaj St.Petersburg svako kolo ,ljudi deru u svakom susretu , prosjek davanih golova na svim utakmicama do sad im je nesto oko 5 golova po tekmi , primjetio sam da u zadnjoj trecini igraju sa najboljom postavom i daju redovno 2 do tri gola , tako da sam uzeo ovo u singl danas za malo jaci ulog ....

Ovdje sam igrao ukupno vise od 1.5 @1.7 na live. problem je sto i kod mene nema ponude za trecu cetvrtinu
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
pametno deckozgmiky je napisao/la:na obje ekipe je u velikom padu kvota, Lugano 2 je pao sa 2.70 na 2.20 a na Brest je pao sa 2.05 na 1.75harry_90 je napisao/la:Brest - Tours 2/1
Will - Lugano 1/2![]()
moguća oba prelaza, švicarci su počeli no ako ostane na pol 1 onda idemo po 2 live a brest ide 2/1 na 2.5 markice jbg škrt sam

A sto se tice ove francuske kosarke i ja sam igrao na goste,jer u zadnjih 5 meceva sve su gosti dobili ..zadnji put Pars slavio u gostima proslu sezonu,odigrao sam dvicu zbog toga,al ne bi me cudilo da slavi domacin

Ja tek sad vidio da sam ovaj par iz danske lige Viborg - Vejle napisao 1/2 umjesto 2/1

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 06 okt 2014, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SylvesterStallone
- Kontakt:
valjda nece, sretno namzgmiky je napisao/la:SylvesterStallone je napisao/la:@syilvestrić misliš da ne ide paris? ajde vidjet ćemo, samo opleti na Nanterre onda pa neko će dobiti
@zgmikićukp1 i to jutros opleo
dobro sretno nam samo da ne bude kp2 jer ja nemam X![]()
![]()
i over 76.5 paris se traži

- fanatic1991
- Kontakt:
pogresno si napisao bio domacina goreharry_90 je napisao/la:pametno deckozgmiky je napisao/la:na obje ekipe je u velikom padu kvota, Lugano 2 je pao sa 2.70 na 2.20 a na Brest je pao sa 2.05 na 1.75harry_90 je napisao/la:Brest - Tours 2/1
Will - Lugano 1/2![]()
moguća oba prelaza, švicarci su počeli no ako ostane na pol 1 onda idemo po 2 live a brest ide 2/1 na 2.5 markice jbg škrt sam![]()
A sto se tice ove francuske kosarke i ja sam igrao na goste,jer u zadnjih 5 meceva sve su gosti dobili ..zadnji put Pars slavio u gostima proslu sezonu,odigrao sam dvicu zbog toga,al ne bi me cudilo da slavi domacin![]()
Ja tek sad vidio da sam ovaj par iz danske lige Viborg - Vejle napisao 1/2 umjesto 2/1imam ga u singlu 2/1,a ovdje obratno napisao..

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- SylvesterStallone
- Kontakt:
evo i jedne dartsa za veceras
Thornton, Robert - Pipe, Justin 1
Mansell, Michael - White, Ian 2
Painter, Kevin - Hamilton, Andy 2
Wade, James - Smith, Andy 1
Taylor, Phil - Beaton, Steve 1
Thornton, Robert - Pipe, Justin 1
Mansell, Michael - White, Ian 2
Painter, Kevin - Hamilton, Andy 2
Wade, James - Smith, Andy 1
Taylor, Phil - Beaton, Steve 1
Bryne-Tromso 2-1 69.min
sljedeći gol Tromso 2.40
ovaj Bryne bi prodao i sebe da može, probati na Tromso 2 live po 9.00
sljedeći gol Tromso 2.40
ovaj Bryne bi prodao i sebe da može, probati na Tromso 2 live po 9.00
Ovako imam pitanje,clan sam premier kladionice i nikakve cčanske kartice nisam dobio osim papira na kojem je moj clanski broj i osnovni podaci,imam skupljen odredjeni novac na racunu i danas sam slao brata da mi podigne pare medjutim nesto ne moze i ako sam isao u opciju "hocu isplatu" i napiso kod i iznos koji hocu,medjutim ova u kladionici kaze samo moram ja licno otici,da li moze sa licnom da se podigne novac ako nemam clanske kartice?
mozeado78 je napisao/la:Ovako imam pitanje,clan sam premier kladionice i nikakve cčanske kartice nisam dobio osim papira na kojem je moj clanski broj i osnovni podaci,imam skupljen odredjeni novac na racunu i danas sam slao brata da mi podigne pare medjutim nesto ne moze i ako sam isao u opciju "hocu isplatu" i napiso kod i iznos koji hocu,medjutim ova u kladionici kaze samo moram ja licno otici,da li moze sa licnom da se podigne novac ako nemam clanske kartice?
hoće li nas diči lajpcig sve redom? hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.