Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Mozambik
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Mozambik » 06 okt 2014, 21:10

Kao da je kod tebe imao nekad plus.

Prvi si ga poceo pljuvati nakon Nigerije.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 okt 2014, 21:12

Edin je u Sarajevu (zipa Bakira u prozoru), tako da je ovo ociti protest. Otjeraj ga privremeni kapitenu!

slika
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 06 okt 2014, 21:12

Ova tema je bas sega. Vidite li ba da nasi novinari nemaju dovoljno tema za razgovor ovih dana pa su Dzeko, Spaha i Pjana odlucili da budu merhametli i dadnu im posla za narednih par sedmica dok se ne zavrse tekme pa da mogu onda opet po Safetu oplest? :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 06 okt 2014, 21:13

Dzeko je za plasman na SP dobio 200 milja maraka,za dvije godine,za cijeli kvalifikacijski ciklus.
Dzeko u klubu toliko para zaradi za tri i po dana.
Zato ja kazem da igra dzabe,on i ostali igraci koji zaradjuju ozbiljne novce.
Naravno da je Vrsku,Hadzicu,Tinkiju i bratiji i ta lova od reprezentativnih premija ozbiljna ali ne pricamo o njima nego o nasim najboljim igracima.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 06 okt 2014, 21:14

Cartman je napisao/la:Edin je u Sarajevu (zipa Bakira u prozoru), tako da je ovo ociti protest. Otjeraj ga privremeni kapitenu!

slika
Je li ovo danas ?
Delikatesna radnja :thumbup:
(Bake je Big brother)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 06 okt 2014, 21:15

hogarstrasni je napisao/la:[quote="Aragon
Je li Susic kriv i za rat 1992.?
Ni ja ga ne podrzavam, ali koliko vidim vama je Susic kriv apsulutno za sve negativno.
E pa vjeruj da nije tako. Nije Susic kriv sto predvodi bandu neprofesionalaca koji bance i dernece na pripremama, koji se opijaju po kafancinama sirom BiH prije SP-a, sto im familije rade sta zele tokom priprema i utakmica reprezentacije, sto igraju jarani od pojedinih i sto odredjeni biraju kad ce se pojaviti na pripreme.
Susic je kriv sto je pristao na te kompromise radi licnog intresa (citaj Tino i poboljsanje ugovora).
To je bagra koja ce unistiti nas fudbal.
Savez=Igraco (ne svi, cast pojedincima) = selektor
Sve zajedno kad se spoji dobijemo cirkus jedan veliki.

Sacekart dan, dva da vidimo sta je bilo i sta ce biti od svega ovoga. Ali kako se meni cini, trebalo bi se svima pojedinacno nahebati mame na utakmici protiv Belgije jer su svi oni zajedno napravili prciju od reprezentacije i bitni su im samo licni intresi i zajebancija. Previse sujete, previ neprofesionalizma.
Jesi ti svjestan sta pricas !!?? :shock:
Je li direktor jedne firme kriv ako mu radnici kasne na posao, piju na radnom mjestu, tuku se, vrijedjaju ga, ne rade dovoljno !?
Naravno da jeste, takav direktor se ili otpusta, ili sam daje otkaz !
E pa kod nas nema nema i otpustanja , ni povlacenja... uvijek su krivi drugi, samo ne oni koji su odgovorni :roll:
Usput,kaze Bakir- nije kriva SDA, kriv je narod sto nije pratio SDA ! :crazy:[/quote]

Ko je direktor firme?
Susic?
Haj razmisli jos jednom ;)

Direktori su u savezu i oni su ti koji Susicu nisu nikad dali da napravi rez, a zelio ga je uraditi poslije Ruminuje.
Ali nisu mu dali iz saveza. Naravno njima su pare jedini intres a tesko bi dosli do njih bez glavnih zvijezda.
Igraci svjesni svoje moci, rade sta zele i nikome ne odgovaraju za to.
Naravno, blecak kao ti ce to cak i podrzati, toboze imaju pravu i oni izlaziti, a Susic ce uvijek za sve kriv biti.
Susic u toj situaciji se poslije Rumunije povinuje i pristaje na uvjete ali i on se hvata u djavolje kolo i poziva svoje igrace. Zacarani krug. Olos svi, isti kao ovi iz SDA, SDP i ostalih stranki.

NASI IGRACI SU KAARINE A NE PATRIOTE.
PATRIOTE SU GRCI.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 okt 2014, 21:17

@Hogar: Danas je stavio na facebook, pretpostavljam da je danas ili jucer.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 okt 2014, 21:19

Da se prisjetimo..
slika
Apsolutno vjerujem nasem kapitenu, i njegovoj ljubavi prema dresu reprezentacije. Edine, dijamatnu. :bih:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 06 okt 2014, 21:19

Rusilac je napisao/la:Dzeko je za plasman na SP dobio 200 milja maraka,za dvije godine,za cijeli kvalifikacijski ciklus.
Naravno da je Vrsku,Hadzicu,Tinkiju i bratiji i ta lova od reprezentativnih premija ozbiljna ali ne pricamo o njima nego o nasim najboljim igracima.

Ako su mu te pare nebitne, zasto ih nije donirao?

I Messi i Ronaldo igraju za reprezentaciju pa se ponasao kao profesionalci a ne kao grandove zvezde.

Nije fudbal poceo niti ce zavrsiti sa Edinom Dzekom.

Ako nece biti isti profesionalac kad dodje ovdje kao sto je u Cityu, onda ne mora niti dolaziti.
Imamo mi Asmira, Vedada i ostale, ne treba nam umisljeni ****. Reprezentacija ce postojati i bez njega.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 okt 2014, 21:21

Aragon je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Dzeko je za plasman na SP dobio 200 milja maraka,za dvije godine,za cijeli kvalifikacijski ciklus.

I Messi i Ronaldo igraju za reprezentaciju pa se ponasao kao profesionalci a ne kao grandove zvezde.

Ako nece biti isti profesionalac kad dodje ovdje kao sto je u Cityu, onda ne mora niti dolaziti.
Imamo mi Asmira, Vedada i ostale, ne treba nam umisljeni ****. Reprezentacija ce postojati i bez njega.
Možda nije te pare donirao, ali je donirao bruku para u ovih zadnjih 5-6 godina...

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 06 okt 2014, 21:22

Aragon je napisao/la: Ko je direktor firme?
Susic?
Haj razmisli jos jednom ;)

Direktori su u savezu i oni su ti koji Susicu nisu nikad dali da napravi rez, a zelio ga je uraditi poslije Ruminuje.
Ali nisu mu dali iz saveza. Naravno njima su pare jedini intres a tesko bi dosli do njih bez glavnih zvijezda.
Igraci svjesni svoje moci, rade sta zele i nikome ne odgovaraju za to.
Naravno, blecak kao ti ce to cak i podrzati, toboze imaju pravu i oni izlaziti, a Susic ce uvijek za sve kriv biti.
Susic u toj situaciji se poslije Rumunije povinuje i pristaje na uvjete ali i on se hvata u djavolje kolo i poziva svoje igrace. Zacarani krug. Olos svi, isti kao ovi iz SDA, SDP i ostalih stranki.

NASI IGRACI SU KAARINE A NE PATRIOTE.
PATRIOTE SU GRCI.
Pa nije direktor ali je glavni menadzer, odgovoran za rezultate i produktivnost.
Smrad nije u stanju kvalitetom, principijelnoscu, strucnoscu...osigurati autoritet i postovanje, nego se bavi sitnim, zakulisnim, kurvanjskim radnjam , da sacuva fotelju i zgrne pare.
Je li ocekujes da ce neko takvog covjeka postovati...Igeraci nisu akademski profesori ali nisu ni budale, niko nece prihvatiti javasluk i bezobrazluk koji servira Susic i savez.
Njihovo ponasanje je ogledalo "firme za koju rade", a to je NFSBiH !
Sto se tice rijeci PATRIOTA, tu , u startu, osjetim mucninu i nagon na pšovracanje ...jer su, po nasim standardima bakir, Susic i sl tipovi, patriote.
Za mene je patriotizam reci NE javasluku i lopovluku, makar radi toga i izgubili bitku.
Usput, tata ti je blecak ;)
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 06 okt 2014, 21:36, ukupno mijenjano 2 puta.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 okt 2014, 21:22

Koliko bespotrebnih lupetanja... :roll: :puke:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 06 okt 2014, 21:22

Koliko utakmica i koliko treninga on prodje u klubu za to vrijeme!?
Nemoj poredit Reprezentaciju i Klub po tom pitanju!!!!
I nije Maraka.nego Eura!!!!!!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 06 okt 2014, 21:24

Aragon je napisao/la:

Ti ne znas je li ih donirao ili ne.Zasto bi ih poklonio nekim mafijasima koji ionako nezasluzeno zaradjuju i previse.
Vidis kako ti i tebi slicni postavljate glupa pitanja i mjenjate teze,zasto igraci ne bi uzeli ono sto su sami zaradili i zasto ne trazite od selektora i od svih u savezu da se odreknu premija?

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 06 okt 2014, 21:28

Uspjeli su pojedini igraci (spaha,dzeko) i selektor ono sto sam mislio da niko nikad nece,da mi zgade kvalifikacije.....Vise ne cekam sa nestrpljenjem repku da zaigra,vise nema onog grca u stomaku kada se iscekuje taj dan i taj sat da JEDNA I JEDINA istrci na teren. Mars u tri p.č.e materine,kuje bjelosvjetske . Za drzavu se igra i gine a ne politizira smradovi ljudski. Susicu smradu odlazi.......Dzeko smradu odlazi.......Spahicu smradu odlazi......

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 06 okt 2014, 21:34

neznalica je napisao/la:Uspjeli su pojedini igraci (spaha,dzeko) i selektor ono sto sam mislio da niko nikad nece,da mi zgade kvalifikacije.....Vise ne cekam sa nestrpljenjem repku da zaigra,vise nema onog grca u stomaku kada se iscekuje taj dan i taj sat da JEDNA I JEDINA istrci na teren. Mars u tri p.č.e materine,kuje bjelosvjetske . Za drzavu se igra i gine a ne politizira smradovi ljudski. Susicu smradu odlazi.......Dzeko smradu odlazi.......Spahicu smradu odlazi......
X :kafa:

bhf9292
Kontakt:

Post Postao/la bhf9292 » 06 okt 2014, 22:05

Stigao i Edin :) :bih:
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 06 okt 2014, 22:07

mashallah..nek bar njega :clap:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 okt 2014, 22:07

I ovoliku frku ste digli jer je kasnio 2 sata na okupljanje. :damn:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 okt 2014, 22:08

Aragon je napisao/la:
neznalica je napisao/la:Uspjeli su pojedini igraci (spaha,dzeko) i selektor ono sto sam mislio da niko nikad nece,da mi zgade kvalifikacije.....Vise ne cekam sa nestrpljenjem repku da zaigra,vise nema onog grca u stomaku kada se iscekuje taj dan i taj sat da JEDNA I JEDINA istrci na teren. Mars u tri p.č.e materine,kuje bjelosvjetske . Za drzavu se igra i gine a ne politizira smradovi ljudski. Susicu smradu odlazi.......Dzeko smradu odlazi.......Spahicu smradu odlazi......
X :kafa:
x :kafa:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.