dzeko stigao prije 21h, ceka se jos pjanic (igrao jucer kasno tekmu, **** ga bajram je otisao kod rodbinebordobijeli je napisao/la:i stigose li ova trojica![]()

dzeko stigao prije 21h, ceka se jos pjanic (igrao jucer kasno tekmu, **** ga bajram je otisao kod rodbinebordobijeli je napisao/la:i stigose li ova trojica![]()
Jaka je ta Poljska Liga, Alen Melunovic u "najboljoj" formi je otisao tamo.rishaaa je napisao/la:A ovdje danima lijepio golove iz Poljske liga,Semira Štilića,sad odjednom nema kvalitete u poljskoj ligi,jer idol neće da zove ŠtilićaVirtu4l je napisao/la: Samo mi nemoj nabrajati ove iz Poljske, Češke i slično,jer oni nemaju kvalitet. Napadača ne zoveš da ga isprobaš, njegova uloga je jasna, samo je bitno da li ima kvalitet ili ga nema. Bolji su Višća ili Hajrović kao krilni napadači, nego neki napadač iz Teplica.![]()
Koji trollolllloooo
Avdija nije sam mogao doci? Boze ova nasa repka cirkus zivi.emir79 je napisao/la:Spaha morao iz Dubrovnika za Split po Avdiju, pa su skracenicom na putu preko Donjeg Vakufa, bio je zastoj oko 3 sata na magistrali, tako da jos nisu stigli. Ocekuju se u Zenici oko 23 h
sad za sad on i pjanic nisu stigli.....Goalgetter je napisao/la:Svi su stigli osim Spahica.
I Pjanic je stigao, pise Klix.eldo je napisao/la:sad za sad on i pjanic nisu stigli.....Goalgetter je napisao/la:Svi su stigli osim Spahica.
Ja na Facebooku procitah da je Pjanic stigo kad i Dzekoeldo je napisao/la:sad za sad on i pjanic nisu stigli.....Goalgetter je napisao/la:Svi su stigli osim Spahica.
soccerfan je napisao/la:Avdija nije sam mogao doci? Boze ova nasa repka cirkus zivi.emir79 je napisao/la:Spaha morao iz Dubrovnika za Split po Avdiju, pa su skracenicom na putu preko Donjeg Vakufa, bio je zastoj oko 3 sata na magistrali, tako da jos nisu stigli. Ocekuju se u Zenici oko 23 h![]()
Meni do duse fakat ne smeta sto kasne samo neka se pojave veceras. Svakako ce svi koji su dosli pravo na spavanje i tek sutra trening. al ove price su fakat smijesne za citati.
mozda u sarajevo sletio, vrlo moguce, ali hoces da se kladimo da jos u kamp nije stigao.....Goalgetter je napisao/la:I Pjanic je stigao, pise Klix.eldo je napisao/la:sad za sad on i pjanic nisu stigli.....Goalgetter je napisao/la:Svi su stigli osim Spahica.
Pa nisam ja sad u Ze,bile bi da jesamGoalgetter je napisao/la:@rishaa zivi odmah preko puta centra. Gdje su slike? Zakazao si danas.
Zaboravih da si ti internacionalan covjekrishaaa je napisao/la:Pa nisam ja sad u Ze,bile bi da jesamGoalgetter je napisao/la:@rishaa zivi odmah preko puta centra. Gdje su slike? Zakazao si danas.Proš'o odmor,jbg
Dao bi ih sve za Emira.Goalgetter je napisao/la:Svi su stigli osim Spahica.
BIHfan je napisao/la:Pape na aparatima, nema Gazije Kapitena da ga izvuce, kako ce jadnik ako otkaz dobije pa on ima porodicu u Francuskoj.
U tome jeste cakaCartman je napisao/la:Dao bi ih sve za Emira.Goalgetter je napisao/la:Svi su stigli osim Spahica.![]()
Stoperski par Vranjes-Sunjic, umjesto da bude Spahic-Zukanovic. Hvala ti Safete majmune.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.