Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
hajde bolan Adviseru ne peglaj vise oko Koseva.Trebam tebe citati dvije stranice.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
konacno netko pametan.da se prekine ova glupa rasprava.samo_lijevo je napisao/la:hajde bolan Adviseru ne peglaj vise oko Koseva.Trebam tebe citati dvije stranice.

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ono sto ja znam sto se tice lige da nas nisu dobili od 2000. godine za prije ne znam.Zadnji gol na Grbavici postigli prije tri godine.Zadnji put bod uzeli 2006. godineSuki46 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Na Grbavici ce biti garantujem 5+ !Suki46 je napisao/la:Sljedece kolo cemo vidjeti 2 sarajevsko-mostarska derbija i te ce utakmice znacajno odrediti daljni pravac naše lige. Ocekujem u obje utakmice dosta golova , jer sve 4 ekipe igraju jako otvoreno za gol viseDuel dva velika rivala
Kakav je omjer vas komsija i Veleza na Grbavici (ako imas podatke ).Nadam se da ce ove 2 utakmice biti u razlicitim terminima

Zeljeznicar Velez 1 : 2
Zrinjski Sarajevo 1 : 3

Evo jedan dobar članak o strancima u nasim ligama

- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Dzanelemi je napisao/la:Zeljeznicar Velez 1 : 2
![]()

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
- ManijakUSA
- Kontakt:
Poznato bilo i ostlao Travnik filijala Širokog a vjerujmi brate prijebi oni pustili Široki nego vas isto ko što su oni dnas pustili Travniku i to je to.hilmo je napisao/la:Nikad veceg slavlje na temama FKS i FKZNeutral je napisao/la:Travnik pobijedio Širokog, te je tako učinio utrku za prvaka mnogo zanimljivijom.![]()
![]()
![]()
A na pocetku sezone govorili da hoce Travnik ispasti![]()
![]()
![]()
Neka nama naseg Travnika![]()
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih
O snovi pust snoviCrvena1981Armija je napisao/la:Dzanelemi je napisao/la:Zeljeznicar Velez 1 : 2
![]()
iz tvojih usta u božije uši

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Sljedeće kolo dvije 'kritične' utakmice.
Željezničar-Velež
zrinski-Sarajevo
Iskreno,mislim da će obadvije proteći u fer i sportskom ambijentu ali isto tako bih zamolio administraciju da drži pod kontrolom divlje pojedince koji kvare dojam foruma i mijenjaju mu formu.10-ak ljudi tu konstantno kvari formu foruma sa nekim glupim forama i frustracijama.Boli me neka stvar što nas u Tuzli ne vole,boli me neka stvar što u toj istoj Tuzli ne vole Sarajevo kao grad,boli me neka stvar što dio manijaka nas mrzi jer smo ih(gle čuda)dobili prošle sezone i 'oteli' im titulu.Boli me briga što u Vitezu(razlog samo njima poznat)ne vole Velež i daju si za pravo da svojim spamanjem uništavaju sve teme gdje se spominje Velež.
Jednostavno,boli me briga za njih.
Ima tu ljudi koji bi malo o sportu vodili polemike a ne o malograđanskim sukobima.
Za te stvari imate 'specijalizirane' forume,da ih ne nabrajam,gdje imate dosta istomišljenika.
Željezničar-Velež
zrinski-Sarajevo
Iskreno,mislim da će obadvije proteći u fer i sportskom ambijentu ali isto tako bih zamolio administraciju da drži pod kontrolom divlje pojedince koji kvare dojam foruma i mijenjaju mu formu.10-ak ljudi tu konstantno kvari formu foruma sa nekim glupim forama i frustracijama.Boli me neka stvar što nas u Tuzli ne vole,boli me neka stvar što u toj istoj Tuzli ne vole Sarajevo kao grad,boli me neka stvar što dio manijaka nas mrzi jer smo ih(gle čuda)dobili prošle sezone i 'oteli' im titulu.Boli me briga što u Vitezu(razlog samo njima poznat)ne vole Velež i daju si za pravo da svojim spamanjem uništavaju sve teme gdje se spominje Velež.
Ima tu ljudi koji bi malo o sportu vodili polemike a ne o malograđanskim sukobima.
Za te stvari imate 'specijalizirane' forume,da ih ne nabrajam,gdje imate dosta istomišljenika.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- invincible1921
- Kontakt:
tepsija je napisao/la:Sljedeće kolo dvije 'kritične' utakmice.
Željezničar-Velež
zrinski-Sarajevo

Međutim sto se tuzle tice ja nisa vidio nijedna normalan post od strane naviaca slobode pred tekmu sa zeljom.... cak sam i probo da pisem cisto sportski al napadnut sam odma momentalno...
=\_1921_/=
- tepsija
- Kontakt:
Nije istina burazeru.Ima strašno dobrih forumaša iz Tuzle ali jednostavno ne dolaze do izražaja od silnog spamanja negativaca.Ima i među 'tvojima' morona i dječurlije,ima i među 'mojima' definitivno ali valjalo bi da to rješavamo preko pp-a a ne da syebajemo svaku temu.Da ne lažem sebe ni druge,ja ne volim zrinski ali mi nikad neće pasti na pamet da idem na njihovu temu i da ih dušim...ima tamo dobrih momaka koji nisu dužni čitati moje gluparije.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 06 okt 2014, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- invincible1921
- Kontakt:
ma sto jes jes, uvijek dodje neko na temu tipa zelje i izvali glupost neku koja nema veze sa mozgom i onda mi odgovoramo i u toku rasprave i mi iznervirani i izrevoltilani napisemo nesto sto nema veze s vezom onda dodje normala raja kojoj to zasmeta i ode sve u tri lijepe....tepsija je napisao/la:Nije istina burazeru.Ima strašno dobrih forumaša iz Tuzle ali jednostavno ne dolaze do izržaja od silnog spamanja negativaca.Ima i među 'tvojima' morona i dječurlije,ima i među 'mojima' definitivno ali valjalo bi da to rješavamo preko pp-a a ne da syebajemo svaku temu.Da ne lažem sebe ni druge,ja ne volim zrinski ali mi nikad neće pasti na pamet da idem na njihovu temu i da ih dušim...ima tamo dobrih momaka koji nisu dužni čitati moje gluparije.
=\_1921_/=
Uvijek ce bit normalnih forumasa koji zele da normalno diskutuju o Premijer ligi, al isto tako uvijek ce biti i provokacija iz Zenice, Sarajeva, Mostara i Tuzle, tu ima najvise budala 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- tepsija
- Kontakt:
I to je to.I ja prvi,neću se pravdati,pišem sranja jer se ne mogu kontrolirati kada neko neumjesno vrijeđa Velež,Mostar,Hercegovinu.invincible1921 je napisao/la:ma sto jes jes, uvijek dodje neko na temu tipa zelje i izvali glupost neku koja nema veze sa mozgom i onda mi odgovoramo i u toku rasprave i mi iznervirani i izrevoltilani napisemo nesto sto nema veze s vezom onda dodje normala raja kojoj to zasmeta i ode sve u tri lijepe....tepsija je napisao/la:Nije istina burazeru.Ima strašno dobrih forumaša iz Tuzle ali jednostavno ne dolaze do izržaja od silnog spamanja negativaca.Ima i među 'tvojima' morona i dječurlije,ima i među 'mojima' definitivno ali valjalo bi da to rješavamo preko pp-a a ne da syebajemo svaku temu.Da ne lažem sebe ni druge,ja ne volim zrinski ali mi nikad neće pasti na pamet da idem na njihovu temu i da ih dušim...ima tamo dobrih momaka koji nisu dužni čitati moje gluparije.
Šugavica,šlagirani,Vehlež,periferija,ledina,ubice...to iole normalan čovjek neće potencirati.
Nažalost,biće sad kuhanja između Veleža i Želje,i ja ću sigurno opet planuti i napisati ono što mi nije ni na kraj pameti ali nikad neću otići na vaš pdf kao seljak i početi sa nekim vrijeđanjem.Nikad.Uvijek ću odgovoriti,nikad početi.
Ovo je sportski forum.Ne tifo,ne nacionalni,ne politički.I toga se treba što više držati.
Hajmo malo o taktici

Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Boli nas **** za velez iz vrapcica vratit cemo vam milo za drago
- tepsija
- Kontakt:
Ok.zeljo1974 je napisao/la:Boli nas **** za velez iz vrapcica vratit cemo vam milo za drago
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Evo prvog. Cisto iz dosade ti se posra. Po meni ovde na forumu najveci spameri su upravo navijaci Zeljeznicara. Ima tu njih i par dobrih, ali vecina su djeca.
*since 29 sep 2008, 13:05
Travnik-Š.brijeg komotno u rubriku vjerovali ili ne,po svim segmentima,od rezultata pa do tiska!!jbt tko je ovdje lud.....
Godine prolaze jubav ostaje...
- ultrassa1921
- Kontakt: