RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- RezervniGolman
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Bit ce oko 150 standardnih iz Mostara i jos ova RAja is Sarajeva plus Jablanica i Konjic. Ne sumnjam u finu brojku. Da smo dobili mvo i olimpic bilo bi pet puta vise ali yebaji ga
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
drakensang
- Kontakt:
Uvjeren sam u tu brojku. Postoji mnogo raje sto ce ic na Grbavicu, a nece na domacu da idu iza gola zbog yebene djece sto se skupljaju. POSLAT IH POD HITNO U PITSCHKU MATERINU !RezervniGolman je napisao/la:Bit ce oko 150 standardnih iz Mostara i jos ova RAja is Sarajeva plus Jablanica i Konjic. Ne sumnjam u finu brojku. Da smo dobili mvo i olimpic bilo bi pet puta vise ali yebaji ga
- pravnik1981
- Kontakt:
Cuj zbog djece nece da idu iza gola jel to im djeca smetaju da navijaju?? ..to bi trebalo zabranit djecii da idu iza gola?? Da nije te djece nebi ni bilo RA....spoj starijih i mladjih = uspijehdrakensang je napisao/la:Uvjeren sam u tu brojku. Postoji mnogo raje sto ce ic na Grbavicu, a nece na domacu da idu iza gola zbog yebene djece sto se skupljaju. POSLAT IH POD HITNO U PITSCHKU MATERINU !RezervniGolman je napisao/la:Bit ce oko 150 standardnih iz Mostara i jos ova RAja is Sarajeva plus Jablanica i Konjic. Ne sumnjam u finu brojku. Da smo dobili mvo i olimpic bilo bi pet puta vise ali yebaji ga
-
drakensang
- Kontakt:
Brate moj, ne kazem ja da ih treba sad stapovima ganjati da izadju, nego treba se malo reda na tribinu uvesti, treba ozbiljnosti dosta da bi starija raja dolazila na utakmice. evo rezultati su tu, jaci smo nego zadnjih 10 godina, a opet iza gola pustinja. sto ? Ja nemam nista protiv ove ekipe sto vodi RA, naprotiv, asamo bi volio kad bi malo animirali raju, potrudili se da navijanje bude na vrhunskom nivou, a ne doc pjan ko tena i vodit navijanje i slicno. kad bi oni malo ozbiljniji bili, dolazilo bi vise raje i ta "djeca" se ne bi ni primjetila. vako ispade oni vode grupu ..pravnik1981 je napisao/la:Cuj zbog djece nece da idu iza gola jel to im djeca smetaju da navijaju?? ..to bi trebalo zabranit djecii da idu iza gola?? Da nije te djece nebi ni bilo RA....spoj starijih i mladjih = uspijehdrakensang je napisao/la:Uvjeren sam u tu brojku. Postoji mnogo raje sto ce ic na Grbavicu, a nece na domacu da idu iza gola zbog yebene djece sto se skupljaju. POSLAT IH POD HITNO U PITSCHKU MATERINU !RezervniGolman je napisao/la:Bit ce oko 150 standardnih iz Mostara i jos ova RAja is Sarajeva plus Jablanica i Konjic. Ne sumnjam u finu brojku. Da smo dobili mvo i olimpic bilo bi pet puta vise ali yebaji ga
- pravnik1981
- Kontakt:
Pa dobro djelom si i upravu ali ima tu i starijie RAje koja ide iza gola...ako neko ima primjedbu na navijanje dodje u KNRA i kaze svoje misljenje i kaze sta mu smeta...Ne moze se nista postici pisanjem i pricanjem nego djelima..
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Znam dosta RAje koja bas zbog pijanaca neće da dolaze iza gola.Ono od juče je SRAMOTA.Ono se vise ne smije dešavati ako hocemo da budemo ozbiljna grupa.drakensang je napisao/la:Brate moj, ne kazem ja da ih treba sad stapovima ganjati da izadju, nego treba se malo reda na tribinu uvesti, treba ozbiljnosti dosta da bi starija raja dolazila na utakmice. evo rezultati su tu, jaci smo nego zadnjih 10 godina, a opet iza gola pustinja. sto ? Ja nemam nista protiv ove ekipe sto vodi RA, naprotiv, asamo bi volio kad bi malo animirali raju, potrudili se da navijanje bude na vrhunskom nivou, a ne doc pjan ko tena i vodit navijanje i slicno. kad bi oni malo ozbiljniji bili, dolazilo bi vise raje i ta "djeca" se ne bi ni primjetila. vako ispade oni vode grupu ..pravnik1981 je napisao/la:Cuj zbog djece nece da idu iza gola jel to im djeca smetaju da navijaju?? ..to bi trebalo zabranit djecii da idu iza gola?? Da nije te djece nebi ni bilo RA....spoj starijih i mladjih = uspijehdrakensang je napisao/la: Uvjeren sam u tu brojku. Postoji mnogo raje sto ce ic na Grbavicu, a nece na domacu da idu iza gola zbog yebene djece sto se skupljaju. POSLAT IH POD HITNO U PITSCHKU MATERINU !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
-
drakensang
- Kontakt:
Kao lafo ne navija im se , bilo je 150 ljudi u kopu, a navodno je razlog nenavijanja citiram: "mala zainteresovanost za male utakmice." Ocito je da se nekome "nije navijalo i galamilo" ...
Znaci nek bude navijanje na nivou protiv Radnika, nek ne bude pijanaca i nek se pripremi brate repertoar pjesama, a ne vrti se forza velez le po 25 minuta prvih. uspavanka, 1. treba nova pjesma , euforicna, gledo sam nedavno novu od delija, perspektiva nam je nikakva, adrenalin dize. i nama treba takvo nesto i nek navijanje bude bez bakljadi (to je dio koji je dobar, jer smo ove sezone zapalili vrlo malo baklji jer nije bilo ni prilike za to, a i korektni su momci ne unosi niko bez dozvole grupe) i da se odradi kvalitetno domaca utakmice i vidjet cemo da ce posjeta rasti. samo treba gurati naprijed.
SIRIMO NASU PRICU DALJE. FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA !
Znaci nek bude navijanje na nivou protiv Radnika, nek ne bude pijanaca i nek se pripremi brate repertoar pjesama, a ne vrti se forza velez le po 25 minuta prvih. uspavanka, 1. treba nova pjesma , euforicna, gledo sam nedavno novu od delija, perspektiva nam je nikakva, adrenalin dize. i nama treba takvo nesto i nek navijanje bude bez bakljadi (to je dio koji je dobar, jer smo ove sezone zapalili vrlo malo baklji jer nije bilo ni prilike za to, a i korektni su momci ne unosi niko bez dozvole grupe) i da se odradi kvalitetno domaca utakmice i vidjet cemo da ce posjeta rasti. samo treba gurati naprijed.
SIRIMO NASU PRICU DALJE. FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA !
cuo sam od neke mladje raje da se na RA tribini nekoliko momaka bahato ponasaju (sto je za svaku osudu)pa je i to uzrok sve manjeg broja na RA tribini.Volio bih cuti ima li istine u tome.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
[youtube][/youtube]
Tosre je napisao/la:[youtube][/youtube]
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- RezervniGolman
- Kontakt:
RIP MEHO DŽEGERTosre je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koji je to simbol grada bio. Nisi mogao proc a da njega ne sretnes. Bublu je pušio šleperima a alkohol pio cisternama. Nije propustao ni gostovanja kad je mogao hodat od ne razvaljenosti. hoMe nek ti je laka zemlja care
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Jedna od legendi Mostar koje ne umiru. Jedno od prvih gostovanja nas u Zenici Meho razvaljen kaze **** ih njihov grad nigdje ruševine da mi se potpisat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
drakensang
- Kontakt:
+1rodjak je napisao/la:cuo sam od neke mladje raje da se na RA tribini nekoliko momaka bahato ponasaju (sto je za svaku osudu)pa je i to uzrok sve manjeg broja na RA tribini.Volio bih cuti ima li istine u tome.![]()
FORZA VELEZ
Re: Odg: RSD Velež Mostar
Ove Fukareštine što se javljaju ovdje su prilično ku.rčevite za pripadnike navijačke grupe koja nije nikad u svojoj istoriji došla u goste Veležu u dvocifrenom broju. Mislim, o čemu mi ovdje da pričamo?
Rodjeni, da uzmete ove rahitikuse s Grbavice najmanje 2 razlike... sve ispod bi bilo razocarenje... 
Realno problem navijacke tribine i danasnjeg RA je smjena generacije koja u sustini to nikako i nije bila! Starija raja bojkotovala i nikad se poslje tog bojkota nije ni vratila na navijacku tribinu! Ovi mladici preuzeli praznu tribinu, nisu od koga imali ucit navijacku kulturu i posljedica je ovo danasnje stanje!
mikki21 je napisao/la:Realno problem navijacke tribine i danasnjeg RA je smjena generacije koja u sustini to nikako i nije bila! Starija raja bojkotovala i nikad se poslje tog bojkota nije ni vratila na navijacku tribinu! Ovi mladici preuzeli praznu tribinu, nisu od koga imali ucit navijacku kulturu i posljedica je ovo danasnje stanje!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Re: Odg: RSD Velež Mostar
Realno je da je sva ozbiljna priča o Red Armyu na ovom forumu urnebesno smiješna. Zna se kako se pomaže grupi i šta treba raditi.
- VigorMostarac
- Kontakt:
MOLIM NEKOGA DA SE NA VRIJEME OBJAVE NEKE STVARI O ORGANIZACIJI NA RA1981
NPR.KAKO JE PLANIRAN DOLAZAK NAVIJAČA I GDJE...?
IMALI NEKA SOLUCIJA DA SE IDE VOZOM PA U KORTEU SA ŽELJEZNIČKE DO STADIONA
U TOM SLUĆAJU SE TREBA NA VRIJEME NAPRAVITI NEKI INFO KAKO BI RAJA IZ SARAJEVA ČEKALA NA TOM MJESTU.
IMAJU I PP ZA PODJELU INFORMACIJA,SAMO ZNAM DA ĆE SIGURNO BITI RAJE IZ SA.

PROBUDI SE RED-ARMY ILIDŽA

NPR.KAKO JE PLANIRAN DOLAZAK NAVIJAČA I GDJE...?
IMALI NEKA SOLUCIJA DA SE IDE VOZOM PA U KORTEU SA ŽELJEZNIČKE DO STADIONA
U TOM SLUĆAJU SE TREBA NA VRIJEME NAPRAVITI NEKI INFO KAKO BI RAJA IZ SARAJEVA ČEKALA NA TOM MJESTU.
IMAJU I PP ZA PODJELU INFORMACIJA,SAMO ZNAM DA ĆE SIGURNO BITI RAJE IZ SA.

PROBUDI SE RED-ARMY ILIDŽA
VFC THE RELIGION
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Mene su napadali onda kad sam ja govorio protiv tog bojkota jer je bilo ocito da se nista nemoze promjeniti s tim a samo se moze upropastiti sve - i tada sam govorio da ce ovaj bojkot ukopat RA a tako se evo i desilo.emil02in je napisao/la:mikki21 je napisao/la:Realno problem navijacke tribine i danasnjeg RA je smjena generacije koja u sustini to nikako i nije bila! Starija raja bojkotovala i nikad se poslje tog bojkota nije ni vratila na navijacku tribinu! Ovi mladici preuzeli praznu tribinu, nisu od koga imali ucit navijacku kulturu i posljedica je ovo danasnje stanje!
Plus - ona tekma Zelji NIJE bila prodana - nego je Zeljo pobjedio Veleza posteno. Steta pa su raja ovce i lako ih je zedne preko vode prevest. Zna se kome ide u korist da se Velezove utakmice manje posjecuju.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.