Safet Sušić - Pape

eldo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la eldo » 06 okt 2014, 23:08

zvanicno, svi su igraci stigli ukljucujuci i spahica......

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 06 okt 2014, 23:14

Greivis je napisao/la:Upravo. Sigurno je i Medunjanin bio povrijedjen pa je igrao Tinki.
Covjek dobio priliku protiv izrazito "slabijeg"protivnika!
Prvi put na domacem terenu od kako je u Reprezentaciji!
U ostalom jos dugo ce te slusat ovo prezime,ako ne na klupi,onda na terenu!!!!! ;)

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 06 okt 2014, 23:39

Šta bi dao Pape da ima onaj sastav koji je igrao 15.08.2012.u Welsu i glatko pobijedio 2:0 a uz malo pameti i mudrosti mogao je imati i sad gotovo identičan tim,ali i puno manje glavobolje,a uvako........ :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 okt 2014, 00:02

Povratak Spahića u repku će biti downfall za Sušića. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 okt 2014, 00:20

Ziko je napisao/la:Šta bi dao Pape da ima onaj sastav koji je igrao 15.08.2012.u Welsu i glatko pobijedio 2:0 a uz malo pameti i mudrosti mogao je imati i sad gotovo identičan tim,ali i puno manje glavobolje,a uvako........ :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Vels - BiH 0:2 (0:1)
Stadion: Scarlets Park u Llanelli. Gledalaca: 5.000. Sudija: Marko Borg (Malta). Strijelci: 0:1 – Ibišević (21), 0:2 – Stevanović (54). Žuti karton: Pandža (BiH).
VELS: Myhill, Gunter (od 69. Ricketts), Blake (od 78. Lynch), Williams, Taylor, Bale (od 62. Robson-Kanu), Ramsey, Allen, Crofts (od 88. Earnshaw), Church (od 63. Bellamy), Vokes (od 69. Morison). Selektor: Chris Coleman.
BOSNA I HERCEGOVINA: Begović, Pandža (od 62. Šunjić), Spahić, Mujdža (od 87. Vranješ), Salihović, Pjanić (od 82. Sesar), Zahirović (od 87. Vrančić), Stevanović, Lulić (od 63. Bešić), Ibišević (od 76. Svraka), Džeko. Selektor: Safet Sušić.

Stevanovic je tada izdominirao ali danas je bez kluba, trenira sa Drinom kako sam cuo. Falio nam je Miske i tada, a od ostalih zalim sto nema Salihovica i sto je Zahirovic stagnirao..
I nije to bila bas tako glatka pobjeda, sjecam se da je Asmir napravio par strasnih odbrana.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 okt 2014, 01:29

Saurman je napisao/la:Povratak Spahića u repku će biti downfall za Sušića. :kafa:
Mos' mislit' :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 07 okt 2014, 02:00

Ovog Isanovica sam uzimao za relevantnog sportskog novinara, ali momak je krampetina kao i ostatak mu kolega. Edine dragi, nije problem Zukanovic, problem je sto najbolje igrace boli **** za reprezenatacijom. U tom kurcenju ste im najvise pomogli vi "novinari", kao i naravno retardirani bosnjacki, krezavi i nepismeni napaceni narod, srozavajuci selektorov autoritet i danas imamo ovo sto imamo. Od prvog sesira cemo se srozati u cetvrti u sljedecim kvalifikacijama i tu nam je i mjesto kad smo prokleti. Ne moze napaceni Bosnjak podnijeti da ima ista uspjesno i dobro, daj odma da se sjebe i sroza na njegov jadni nivo.
Morao sam citirati ovaj komentar sa jednog drugog portala, sve je direktno u sridu.
Prosjecni bosnjo bi trebao ovo procitati svaki put pred spavanje.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 okt 2014, 03:20

:tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 07 okt 2014, 03:59

Odradi jos ove dvije utakmice i bjezi iz svetinje ubleho

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 okt 2014, 05:25

Uništio je zlatnu generacija koja je mogla mnogo toga uraditi na SP-u. Sada uništaje kvalifikacije za Euro sa igračima koji nemaju kvalitet za prvih jedanaest, a opet igraju.

Čovjek koji zamuca dok laže je trener naše reprezentacije, kakva država takav trener.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 07 okt 2014, 06:11

Safete institucijo :!:

aparati na hejterima :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 okt 2014, 09:33

slika
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 07 okt 2014, 09:55

U koliko sati je trening?

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

eldo
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la eldo » 07 okt 2014, 10:04

Goalgetter je napisao/la:U koliko sati je trening?

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
upravo poceo....... :P :P :P

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 07 okt 2014, 10:20

harixs je napisao/la:
Ovog Isanovica sam uzimao za relevantnog sportskog novinara, ali momak je krampetina kao i ostatak mu kolega. Edine dragi, nije problem Zukanovic, problem je sto najbolje igrace boli **** za reprezenatacijom. U tom kurcenju ste im najvise pomogli vi "novinari", kao i naravno retardirani bosnjacki, krezavi i nepismeni napaceni narod, srozavajuci selektorov autoritet i danas imamo ovo sto imamo. Od prvog sesira cemo se srozati u cetvrti u sljedecim kvalifikacijama i tu nam je i mjesto kad smo prokleti. Ne moze napaceni Bosnjak podnijeti da ima ista uspjesno i dobro, daj odma da se sjebe i sroza na njegov jadni nivo.
Morao sam citirati ovaj komentar sa jednog drugog portala, sve je direktno u sridu.
Dakle krivi su svi ! Narod, navijaci, igraci , novinari - svi, samo ne covjek koji za vodjenje reprezentacije prima preko 50 000 maraka, a od nje je napravio nevidjen , korumpirani cirkus, i ljudi koji su ga zaposlili, a koji su , sudski potvrdjeno, kriminalna organizacija !?
Nesto tu ne stima ali nije prvi put da korumpirani, drustveno politicki lobiji, bezobzirno optuzuju narod, i sve oko sebe, za sopstvenu nesposobnost i kriminal!
Ovo sto je gore receno bi trebalo, valjda , zvucati pametno ,a u sustini je potvrda poremecenog sistema vrijednosti u ovoj, nesretnoj, drzavi ! ;)
Razmislite prije nego prihvatite da vas , notorni nitkovi, koji su ovu drzavu u svakom segmentu doveli do dna , optuze da ste vi krivi sto drzava ne valja !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 okt 2014, 10:48

harixs je napisao/la:
Koje preseravanje... :puke:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DzidziMidzi
Kontakt:

Post Postao/la DzidziMidzi » 07 okt 2014, 10:54

DzidziMidzi je napisao/la:Safet je ogranicen covjek. Ali dobar je kavih smo se nagledali.
"Rezultat iz ril. Bosna plej gud first half, Grcka plej gud sekond half"
Slab je (nikakav) stragteg - ali nesto vise od toga da drzi mir i dobru atmosferu u reprezentaciji se
ne moze ni ocekivati od covjeka njegovih kapaciteta.
Niti jedan od njegovih zamisljenih poteza se nije ispostavio kao pravi - otkad je dosao.
Ciro je bio lisac i daleko veci strucnjak od Herr Istanbulspor i nama treba covjek koji ce
motivirati reprezentaciju, a ne umrtviti. Pa da na bilo koje gostovanje odemo bez kalkulacija.
Uporedite gostovanje u Portugalu pod Cirom i Safetom i bit ce jasno o cemu govorim.
Zbilja, Ronaldo nije igrao u prvom barazu, no - pristup igri je bio mnogo drugaciji.
Cast za utakmicu u Francuskoj, gdje smo pokradeni. Sve u svemu, tanak je Safet, jako tanak.
Nekad mi se cini da je to djecak koji nikad nije odrastao. Kad vidis kao neprofesionalno i emotivno
reaguje. Trener treba da bude mozak - da izvuce maksimum iz svakog pojedinca, a ne da ih razbaca po pozicijama koje nisu navikli igrati. Uz svo postovanje za igracku karijeru - trener Safet ima samo M od mozga. I ako odemo na to prvenstvo, i ako budemo svjetski prvaci.. najmanje kredita za to cu dati Safetu jer sam se nagledao njegove (ne)sposobnosti.
"Aj tinks."
Onaj moment kad se nakon dvije godine vratis na forum i citiras samog sebe.
Koja je razlika izmedju Safeta i ovce?
Safet je musko.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 okt 2014, 10:55

Vrsajevic propustao trening, ne znam za vas al meni je ovo toliko pokvarilo dan da cu tacno nekom je8at mater a ne vjerujem ni da cu moci zaspati od muke..... :evil: :twisted: :plac:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 07 okt 2014, 11:02

harixs je napisao/la:
X :kafa:

Ali haj ti nepismenom i zatucanom bosnji objasni. Dok je ovaca bit ce i vune :kafa:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 okt 2014, 11:06

Batko je napisao/la:Vrsajevic propustao trening, ne znam za vas al meni je ovo toliko pokvarilo dan da cu tacno nekom je8at mater a ne vjerujem ni da cu moci zaspati od muke..... :evil: :twisted: :plac:
Meni sve suze niz ledja teku, da hoce propustit repku vise i zavrsiti karijeru.
Tacno imam osjecaj da stavis Amela Tuku i Vrsketa na fudbalski teren isto bi doprinjeli, trka bez kocnica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.