Jao pa kakav je to punjac Danski gazijo, zar i kod tebe se nema para, kako bi ko nas Pape da si u Francuskoj, kasete ofo ono.Nerminovic je napisao/la: Joj..joj..joj..oca mi mig htio sam sad da napunim kad si mi rekao i evo sta je bilo nekako mi toliko bilo drago zbog kapitena i pokvario punjac.
![]()
![]()
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
FK DELFIN NEUM

Je li ovo za one koji su tvrdili da Safet nije zvao Spahu? Ili da je sa njim u sukobu? Ili da je Safet istjerao Spahica? Ili da je Safet bez da ga nazvao uputio poziv?Burundi je napisao/la:
Da bas za te i jeste samarcina.
SAFET DIJELI PLJUSKE!!!!!!!!
Kad Safet nazove moras doci na okupljanje, zvao se ti Spahic ili Papac
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa vidiš da više ne znaju u kojoj su pričiemir79 je napisao/la:Je li ovo za one koji su tvrdili da Safet nije zvao Spahu? Ili da je sa njim u sukobu? Ili da je Safet istjerao Spahica? Ili da je Safet bez da ga nazvao uputio poziv?
Da bas za te i jeste samarcina.
SAFET DIJELI PLJUSKE!!!!!!!!
Kad Safet nazove moras doci na okupljanje, zvao se ti Spahic ili Papac
Voli te tvoje Sarajevo.
A u Tuzli se ori "Boze Pravde".tuzlak1987 je napisao/la:Spektakl u dijaspori nakon dolaska kapitena, ori se MC Yanko Ti moje zlato
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Gle'aj ručke u Spahekrmpotich je napisao/la:Ekipa je na okupu, idemo lagano:
![]()
![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
a) 2
b) 3
c) 4
Cartman je napisao/la:A u Tuzli se ori "Boze Pravde".tuzlak1987 je napisao/la:Spektakl u dijaspori nakon dolaska kapitena, ori se MC Yanko Ti moje zlato
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- DonCorleone
- Kontakt:
phily je napisao/la:Cartman je napisao/la:A u Tuzli se ori "Boze Pravde".tuzlak1987 je napisao/la:Spektakl u dijaspori nakon dolaska kapitena, ori se MC Yanko Ti moje zlato
![]()
Što to Tuzlaci ne vole Emira?Chinaglia je napisao/la:koliko pasova će poslat' u noge fudbalerima Walesa?
a) 2
b) 3
c) 4
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Povratak Spahica je spas reprezentacije, spas kvalifikacije i sto je najvaznije za vas, spas vaseg selektora, kleknuo je pred Emira kada je vidio da mu se zadrmala stolica i da ne ide bez Spahe
Drzi se ti radije Lulica. Koji bi trebao vise da probija nego inace po tom krilu. I nabaci koju loptu na zicer Dzeki ili Vedi ako je to ikako moguce. Nije da se je bas proslavio zadnjih 5,6 utakmica ni po cemu.Chinaglia je napisao/la:koliko pasova će poslat' u noge fudbalerima Walesa?
a) 2
b) 3
c) 4
Voli te tvoje Sarajevo.
niste vi četnici, vi ste obične debilčine.Chinaglia je napisao/la:pa mi smo četnici iz Tuzle i mislim da sam time sve rekao
- tuzlak1987
- Kontakt:
Poznavajuci Spahica, on je spreman opet zrtvovat sve za repku i tako naljutit Bayer i vjerovatno se povrijedit na duze. Stavit ga protiv Velsa, skoro nemoguce da moze izdrzat dvije tekme. Ali daj ga protiv Velsa, tu moramo pobjedit.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Alipasino, Alucard, bhfanatic14, boki86, Bosanac90, BosnianRahatluk, CHR, COYGBiH, Daduli, DanijelTZ, darker10, denza, drakemayelover, EdinTz, enobarca, fukare987, galia95, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Hajdeee, HariTz, harko35, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, Jabroni, Jegres, Jet2Holiday, JimmyPage, kolezeljovac, kontra, Konzerva, lakilone, legendarnadruga, ljevak, lol89, Lynx, Maroon1946, MikiPirs, mosarajvosa83, MrPink, N3R3D, nerkolfc, PapakIzSa, Rauber33, rio_Ferdy88, s4mke, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, successminator, teamnorth1989, THEC, Toxin, travuljasSs, tuzlanskinacin, ubipara, ultrazonfa, UtdBiH21, Venom, VensanKasel, VolimBiH96, Wolffire, Yucca, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 514 gostiju.