Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Jel se ovo Juka skinuo ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Sad ce biti mrtvih i ranjenih 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sad people please just watch i uzivaj !!! come hereeee in ln -aaa JUKAAAAA

To Jusufeeeeeee
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Već jedan skok, trnci kao da sam ja na parketu, 
oj cigleeeeeeeeeee 
ima muda,odma se dole ugura,mozda je i faul odbrane bio..Samo ovakve pokusaje zaboravit
Al koliki je covjek. Mozes 3 od njega napraviti i jos ostane za par djece.
Ti ćeš nas prvi napustiti ove sezone zbog provokacija... Dan odmora...Freaza je napisao/la:oj cigleeeeeeeeeee
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Dobar pokusaj...mozda malo ciglast i brzoplet
1 skok
drugo poluvrjeme ne gledo, valjda skine junf, dosta i dva poena.
1 skok
drugo poluvrjeme ne gledo, valjda skine junf, dosta i dva poena.
Forsira, no nema veze, predsezona je u pitanju, mlad je i željan dokazivanja. Momku je tek 19 godina, sabura.
Sta im Juka radi pod kosem

takoo majstore
Igra oglicno !
Ja mislim da ima barem 5 skokova,4 ofanzivna mozda grijesim 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Trema jbg...da mu hoce namjestit jedan zicer.
Njegovo tijelo mnogo znaci u napadu, grtalica, otud par osiguranih drugih napada, a evo i asistencija
Njegovo tijelo mnogo znaci u napadu, grtalica, otud par osiguranih drugih napada, a evo i asistencija
Igra se s njima kao na terminu,
Šta će tek raditi u ovoj ligi za 2 - 3 sezone, uh, Bože zdravlja.
Šta će tek raditi u ovoj ligi za 2 - 3 sezone, uh, Bože zdravlja.
3 skoka 1 ast za 4 min 
Dosta je pod dojmom u napadu, brza previse. Ali zato odlicno se krece, gradi reket plus meni izgleda dosta dosta brzi i agilniji nego ikad.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.