Tko je to junior Zagreba?
Mene je iznenadilo to da je Borac u Makljenovcu dobio samo 3-0. Ocekivao sam barem pola od onog naseg. U nedjelju gostuju na istom stadionu kod Gradine i imam neki osjecaj da ce opet kiksat. Gradina nije losa kao prosle sezone, nasim su stvorili probleme, mada mi kazu da Gradina nije imala nekih prilika i da se uglavnom branila, al kretanje rezultata mi govori da je moglo bit svega. Bit ce da nasi opet nisu zabili niz prilika
Mi igramo s Kosmosom i mislim da bi trebali upisat tri boda. Oni su kako vidim ove sezone gostovali samo u Sijama i tamo su izgubili 3-1. Igrali su cetiri utakmice na domacem terenu, upisali tri pobjede i mislim da tu lezi razlog njihove dobre pozicije na tabeli. Mogli bi oni na proljece bit taraba.
Nama ce igraci za tjedan-dva na fakultete i onu zaostalu utakmicu s Nemilom, ali mozda i sa Borcom cemo bit oslabljeni za veci broj igraca. Koliko ja znam otici ce Milicevic, Simunovic, Bakula, Tadic(Losa) i Vrbic. Za Simunovica, Tadica i Vrbica sam 100% siguran, a Milicevic i Bakula su sad zavrsili skolu i moja je pretpostavka da ce na faks. Kamo srece da ovaj Milicevic ostane, jer mi se cini bolje rjesenje od Hadzica na lijevom bocnom. Na proljece ih 100% nema. Nadam se da ce se barem ostatak kadra zadrzati, a uvijek mogu uskociti juniori.
I tek sad kad sam usao na stranicu da vidim spisak igraca vidim da igraci imaju statistike

Je*o Manchester