Liga Zeničko-Dobojskog Kantona

Signore
Kontakt:

Re: Liga Zeničko-Dobojskog Kantona

Post Postao/la Signore » 27 sep 2014, 16:39

Sutra peto kolo

Kosmos - Gradina
Zepce - Vis
Borac - Napredak
Nemila - Proleter

Sutra bi domacini trebali upisati sve cetiri pobjede. Kosmos je do sad pokazao vise od Gradine i pobjeda od 1-2 razlike bila bi realna. Zepce bi trebalo dobiti Visa. Sigurno nece biti lako, jer Vis nije losa ekipa. Prosle sezone smo ih dole dobili 1-0 i ovdje 3-1 uz dosta muke. Ocekujem pobjedu, ali ne bas ubjedljivu. Borac bi trebao dobiti Napretka, ali ako kolega kaze da im fale tri standardna onda se nadam da ce tu biti neka podjela bodova. Ocekujem da do 12:45h znamo rezultat :mrgreen: Nemila bi mogla biti ubjedljiva. Ocekujem nekih 3-0.

Fabregas444
Kontakt:

Post Postao/la Fabregas444 » 27 sep 2014, 17:55

Utakmica se igra u 15 i 30 tako da rezultat sigurno nece stici oko 12 i 45 :D Navodno su igraci Borca negodovali zbog , u najmanju ruku smijesnog termina odigravanja njihovih domacih utakmica pa je uprava bila primorana da isti mijenja :D .. Sada se igraci mogu naspavati poslije burnih subotnjih izlazaka haha , a vala i navijaci :P P.S Ovaj Kosmos u opste nije losa ekipa.. Mnogima ce oni pomrsit racune ove sezone :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 sep 2014, 19:22

Fabregas444 je napisao/la:Utakmica se igra u 15 i 30 tako da rezultat sigurno nece stici oko 12 i 45 :D Navodno su igraci Borca negodovali zbog , u najmanju ruku smijesnog termina odigravanja njihovih domacih utakmica pa je uprava bila primorana da isti mijenja :D .. Sada se igraci mogu naspavati poslije burnih subotnjih izlazaka haha , a vala i navijaci :P P.S Ovaj Kosmos u opste nije losa ekipa.. Mnogima ce oni pomrsit racune ove sezone :D
Znam da ste igrali u 11:00 pa da se do 12:45 moglo znat rezultat. Nadam se da ce vam promjena termina poremetit ritam :mrgreen: Ja se nadam da cemo mi odigrat s Nemilom cim prije i da sa vama u zadnjem kolu u Tetovu igramo za titulu jesenjeg prvaka :mrgreen:

Ma Kosmos mi se ne cini los, al ni nesto dobar. Vi ste ih dobili gore, a oni nama dolaze ovu jesen ako me pamcenje sluzi, mrsko mi trazit raspored.

I nemojte se ovog Napretka prepast. Nisu nama centra presli. I onaj gol sto su dali je bio sa njihove polovice :lol: :lol:

Fabregas444
Kontakt:

Post Postao/la Fabregas444 » 28 sep 2014, 00:36

Proslu sezonu smo citavu igrali oko pola 4.. Niko ne zna zbog cega su se ove sezone ponovo vratili na ovaj debilni termin :D Sto se tice Kosmosa vjeruj da su dobra ekipa , samo dosta neiskusna pa ih je to i kostalo poraza protiv nas.. E sad sto se tice Napretka , ne bojimo se mi njih , ali su nam tradicionalno neugodan protivnik .. Lopta je okrugla , sve se moze desit pa da i oni uzmu bodove u Tetovu :D .. Mislim da je ipak nemoguce da primimo go sa njihove polovice jer odgovorno tvrdim da imamo najboljeg golmana u ligi i da se njemu to ne moze desiti.. Neki ga zovu munja jer lik stvarno ima reflekse brzine same munje hahaha .. Salu na stranu , momak je stvarno dobar i stvarno ulijeva sigurnost nasim odbrambenim igracima .. Vidi se da je ponikao na Dzehennem Parku :P Ali da ne idem daleko .. O igracima Borca cu nekom drugom prilikom :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 sep 2014, 10:23

Fabregas444 je napisao/la:Proslu sezonu smo citavu igrali oko pola 4.. Niko ne zna zbog cega su se ove sezone ponovo vratili na ovaj debilni termin :D Sto se tice Kosmosa vjeruj da su dobra ekipa , samo dosta neiskusna pa ih je to i kostalo poraza protiv nas.. E sad sto se tice Napretka , ne bojimo se mi njih , ali su nam tradicionalno neugodan protivnik .. Lopta je okrugla , sve se moze desit pa da i oni uzmu bodove u Tetovu :D .. Mislim da je ipak nemoguce da primimo go sa njihove polovice jer odgovorno tvrdim da imamo najboljeg golmana u ligi i da se njemu to ne moze desiti.. Neki ga zovu munja jer lik stvarno ima reflekse brzine same munje hahaha .. Salu na stranu , momak je stvarno dobar i stvarno ulijeva sigurnost nasim odbrambenim igracima .. Vidi se da je ponikao na Dzehennem Parku :P Ali da ne idem daleko .. O igracima Borca cu nekom drugom prilikom :D
I kod nas je golman odlican i taj gol s njihove polovice nije na njegovu dusu. Jednostavno se desilo. Napredak imao jedan jedini izlet u nasu polovicu, izbore korner i netko od nasih izbije loptu, a njihov stoper se zaleti, uhvati volej, valjda je htio da izbije loptu sto dalje od svog gola i zabije :lol: Nas golman bio na vrhu 16m, nitko nije ni a protiv njega. Cijeli stadion zapljeskao i to je to :mrgreen: Aj da je lopta letila pola sata, nego je isla bas brzo, covjek stao ko ukopan, Casillas ju skinuo nebi :lol:

Fabregas444
Kontakt:

Post Postao/la Fabregas444 » 28 sep 2014, 18:40

Borac - Napredak 2 - 2 .. Nazalost obistinilo se ono o cemu sam pricao .. Napredak je uzeo bod u Tetovu .. Nasi su imali vise od igre , sanse su se redale , ali do pobjede nisu stigli .. Gosti su poveli nakon nesporazuma u zadnjoj liniji Borca .. Par minuta kasnije Samir Skomorac izjednacuje rezultat .. U drugom poluvremenu nasi stvaraju sanse i konacno stizu do vodstva nevjerovatnim golom El Fenomena Samira Skomorca .. Primio je loptu na rubu sesnaesterca i skaricama matirao gostujuceg golmana .. I onda kada su nasi trebali da stanu na loptu i mirno privedu utakmicu kraju , kontra gostiju u 86-toj minuti iz koje su izjednacili rezultat .. Nasim momcima se nema sta prigovorit .. Zalaganje je bilo na nivou , ali danas nazalost nisu upisana tri boda .. Nadam se da ce se brzo zaboraviti ovaj gubitak bodova i da ce vec u sljedecoj utakmici Borac odnijeti puni plijen iz Makljenovca .. Naprijed crveni djavoli :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 sep 2014, 11:55

Kosmos - Gradina 3-0
Zepce - Vis 3-1
Borac - Napredak 2-2
Nemila - Proleter 1-1

Kosmos ocekivano, mada nisam ocekivao 3-0. Nasi zabili gol iz prvog napada i poslije je sve islo lako. Jest se malo osjetio mamurluk, al pobjeda je pobjeda. Vise nego zasluzena. Borac kiksao, nisam se dzabe nadao :mrgreen: Ovaj Napredak bi se izgleda mogao ravnopravno boriti za vrh, mada u Zepcu nisu pokazali doslovno nista. Ne znam kakav je Borac, ali vidjet cu za dva tjedna u medjusobnom ogledu. Nemila razocarala. Mislio sam da ce se poigrat s Proleterom, ali to ocito nije ona ekipa od prosle sezone. One nepogode su ostavile veliki trag na klub i oni ce jako tesko nekome s vrha stvoriti probleme.

Sad je Borac prvi sa 13 bodova, mi imamo 10 i utakmicu manje. Napredak i Kosmos imaju po 9. Vis ima 5, Gradina 3, Nemila 2 i Proleter 1.

Mozda se i Kosmos ukljuci u borbu za vrh, al ne ocekujem to od njih, jer su na svom terenu izgubili od Borca. Mada, imaju popravni za tjedan dana u Zepcu.

Fabregas444
Kontakt:

Post Postao/la Fabregas444 » 01 okt 2014, 20:33

Maloprije citam na stranici Zepca da je Signore vec upisao tri boda u Tetovu za Zepce .. :D Mislim da to ipak nije realno .. Zepcaci me u opste nisu impresionirali u prvih 5 kola .. Imali su dosta laksi raspored od Borca i realno u sljedecoj polusezoni ocekujem da se par puta poskliznu .. Borac ce gostovati samo u Sijama kod Napretka i u Zepcu ( ocekujem da ce nasi momci i prije utakmice sa Zepcem proslaviti titulu :P ) .. Zepcaci ce gostovati Nemili , Visu , Kosmosu , Napretku .. I da se opet vratim na ovu utakmicu sto se igra za dvije sedmice .. Navodno su se vec rasprodale sve ulaznice .. Dzehennem Park u Tetovu kapaciteta 35 000 sjedecih mjesta ce biti ispunjen do posljednjeg mjesta :D Ocekuje se i dolazak 3 000 gostujucih navijaca .. U svakom slucaju ceka nas spektakl u Tetovu haha .. FORZA BORAC !!!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 okt 2014, 11:51

Ma nasi igraju kako im dodje. Vecina njih subotom uvecer odradi jaci trening pa se sutradan bas i ne moze :lol: S Proleterom se poigrali i vjerojatno mislili da ce tako biti i u ostatku sezone. Zato se i desio kiks protiv Napretka. Doduse, ne je*e njih igra koliko je problem realizacija. Stvarno nam nema tko zabiti gol. Igrali smo Kup FBiH i protiv nekih iz Posavine stvorili minimalno 20 prilika od kojih se svaka trebala realizirati, ali je bilo 0-0 i ispali na penale. Dovoljno je da ti kazem da su ovi slavili kad je sudac svirao kraj. Protiv Gradine sam ocekivao laksu pobjedu i da se ne prime dva gola, al oni ocito nisu toliko losi kao prosle sezone. Sad protiv Visa mi se cini da su opet neki mamurni dosli, al raduje cinjenica i da takvi mamurni pobijede :mrgreen: Vidjet cemo za dva tjedna pravo stanje snaga, al ako nam se otvori sansa da zavrsimo drugi na tabeli, ja sam uvjeren da ce ju nasa uprava objerucke prihvatiti.

I ne zaboravi da je ova ekipa ljetos u Kupu ZDK dobila tri federalna drugoligasa. Prvo Pobjedu iz Tesanjke 4-0. I to sa juniorima i igracima koji su uglavnom sjedili na klupi. Poslije TOSK Tesanj 3-2 koji je trenutno prvi u ligi i protiv kojeg je opet falilo pola ekipe. Onda u finalu izgubili 2-1 u Jelahu i dobili uzvrat 3-1 u Zepcu s tim da su prije te prve finalne utakmice imali jedan jedini trening dok je Borac vec mjesec dana bio u pogonu.

Jednostavno mislim da nasi mogu kad zele i ne podcjenjuju protivnika.

Kontakt:

Post Postao/la avatar » 02 okt 2014, 13:49

Evo i mene opet nisam dugo pisao, ali citajuci vase komentare malo da se ukljucim, sto se tice ove utrke za prvaka ne znam tko bi mogao zepcu parirat cast ekipama poput Borca, Napredka :D ali Zepce je ipak grad ima infastrukturu, od stadiona, pa svlacionica(koje se ne koriste) samog prilaza stadionu mislim da zasluzuju veci rang i mislim da su zbog toga trebali uc u ovu ligu iznad i prosle sezone jer u gradu je nogomet sport broj 1. Kvalitetom zasluzuju sigurno Prvu ligu Federacije i to ce vam potvrditi svaki poznavatelj nogometa. Najveci problem je tu finaciije jer igraci ne treniraju redovno zbog raznih obaveza(fax, posao). Citajuci ove postove vidim da je Signore spominjao problem realizacije a posto pratim dosta nogomet i gledao sam par utakmica, msm da je osnovni problem manjak treninga jer su sve to mahom mladi igraci kojim treba treninga da se to sve ustima, a gledajuci ovamo na stranici(PRITOM SVAKA CAST TKO VODI STRANICU NK ZEPCE, MOGU VAM POZAVIDITI I BROJNI PREMIJER LIGASI NA VODJENJU ISTE, MOJ OSOBNI NAKLON) i citajuci cesto komentare upada mi u oko i prosle sezone da imate tog napadaca Tadic momak stvarno daje golove i svaka cast za ovu statiskiku iz nje vidim tko tu igra, da je dao skoro u svakoj utakmici gol i ove i prosle sezone citajuci u postovima, ali svakom se desi ta neka utakmica u kojoj ne ide i tu msm da nemate prave zamjene koja bi kada ne ide prvog napadaca da ga zamjeni. Msm govorim prvog jer vidim tu da je on stalno u igri al gledajuci utakmicu u zenici sa rudarom prosle sezone i ove sa gradinom vidio sam da igra vanjskog sto je onda jos veci uspjeh.
Da ne duljim ova ekipa Zepca zasluzuje ddva ranga vise sigurno.
Borac ako je to ekipa od prosle sezone sigurno nece pravit probleme

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 okt 2014, 14:13

U Zepcu uopce nema cistog napadaca. Taj Tadic je u omladincima igrao stopera, znaci stopera. Prosle sezone je prvu polusezonu igrao krilo, a kada su otisli Dizdarevic i Duspara postao je jedini napadac i igrao je cistog spica. Ove sezone nekad igra krilo, nekad spica, kako kad. Mislim da je ucinkovitiji na krilu, brz je i u ovoj ligi moze svasta napraviti na strani, ali u sredini nema tko zabiti. Imamo onog malog Vrbica. Momak trci sto na sat, zabio je u 3 od 4 utakmice ako se ne varam, ali on je takodjer klasicno krilo i nije golgeter. Nama kad je najpotrebnije nitko ne zabije. Ta Mladost u Kupu FBiH, a onda i Napredak. Milijun sansi se promasilo. Kada bi imali klasicnog spica bilo bi sve puno lakse. Napdaca igra i Rasic koji je takodjer u omladincima igrao stopera. Dakle nema nitko za koga bi mogli reci da je pravi napadac i da je u omladincima razvio taj instikt za gol.

Gledao sam juniore 2 puta ove sezone i imaju nekog malog, nema metar i sezdeset, ali je :tokralju: Nebi imao nista protiv da ga ubace u prvu ekipu. Prosle sezone je u kadetima valjda zabio 20-30 golova, al ne pamtim ga, imam obicaj prespavat utakmicu kadeta i samo juniore pogledat :lol:

I za stranicu sto spominjes. Da je nema vjerojatno nitko nebi znao kad su uopce utakmice, a kamol nesto drugo. Koliko sam primjetio, po gradu nema plakata, a ako me pamcenje sluzi prosle sezone je uvijek bilo.

Kontakt:

Post Postao/la avatar » 02 okt 2014, 20:13

Sve u svemu ekipa nije lose, i gledajuci tih par utakmica msm da je glavni problem to sto se ne trenira redovno jer nije to to kad nemas 22-23 igraca da moze postavu uigart i iz tog dolaze ti promasaji, a msm da je i problem 'zvijezda u ekipi mozda...realno je da udje Zepce sve ostalo bi bilo iznenadjenje...a ovo sto ti govoris za igranje stopera to je sve ne strucan kadar u mladjim uzrastima pionira predpionira pa i kadeta gdje se igrac oblikuje i gdje ima dosta promasaja sigurno ;)

Fabregas444
Kontakt:

Post Postao/la Fabregas444 » 02 okt 2014, 23:41

Ocigledno je da je Avatar veliki navijac Zepca , a mozda cak i igrac. NIsta nije iskljuceno :D Ne mozes donositi zakljucke na osnovu prosle sezone. Ja garantujem da je Borac u odnosu na proslu sezonu bar 5 puta jaci. Vratila su se dva kljucna igraca koji su prosle sezone bili standardni u TOSK-u. Stiglo je i par mladih , kvalitetnih momaka i svakako da ovi rezultati nisu slucajnost. Ja i dalje vjerujem da je Borac kvalitetnija ekipa od Zepca , ali sve cemo vidjeti ubrzo :D

Kontakt:

Post Postao/la avatar » 03 okt 2014, 10:36

Heheh, ma navijac nisam bio duze vrijeme tu pa sam sad opet pa sam stigao i koju tekmu pogledat nazalost necu moc u Tetovo doc gledam gotov godisnji..Ja samo pricam u odnosu na proslu sezonu nemoj se uvrijedit hehe, sto se tice Zepca imamo i mi par pojacanja tu je igrac koji nam je dosao iz austrije doduse iz 4 lige al je dobro, imamo bivseg juniora Sarajeva i juniora Zagreba ali problem je sto nam ti igraci vj nece bit tu zbog fakultetskih obaveza. Ne znam kakvo je sad stanje u Borcu ali realno ako si bio na stadionu u Zepcu sto se infrastrukture tice mi smo malo u prednosti. a sto se tice ekipa drago mi je sto se pojacao i borac, prosle sezone bilo je pravo uzivanje gledat bar meni utakmice rudara i zepca takticki i igracki tom utakmicom su me odusevili i zasluzili oboji rang vise. Nadam se da ce bez puno sudackog utjecaja bit odigrana dobra utakmica jer tko bude bolji u dvije utakmice neka ide u veci rang bio to borac ili zepce nebitno bitno je da nogomet pobjedi a ne sudacko navlacenje i jednim i drugim bilo u Zepcu ili Tetovu ljep pozz :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 okt 2014, 11:22

Tko je to junior Zagreba? :mrgreen:

Mene je iznenadilo to da je Borac u Makljenovcu dobio samo 3-0. Ocekivao sam barem pola od onog naseg. U nedjelju gostuju na istom stadionu kod Gradine i imam neki osjecaj da ce opet kiksat. Gradina nije losa kao prosle sezone, nasim su stvorili probleme, mada mi kazu da Gradina nije imala nekih prilika i da se uglavnom branila, al kretanje rezultata mi govori da je moglo bit svega. Bit ce da nasi opet nisu zabili niz prilika :mrgreen:

Mi igramo s Kosmosom i mislim da bi trebali upisat tri boda. Oni su kako vidim ove sezone gostovali samo u Sijama i tamo su izgubili 3-1. Igrali su cetiri utakmice na domacem terenu, upisali tri pobjede i mislim da tu lezi razlog njihove dobre pozicije na tabeli. Mogli bi oni na proljece bit taraba.

Nama ce igraci za tjedan-dva na fakultete i onu zaostalu utakmicu s Nemilom, ali mozda i sa Borcom cemo bit oslabljeni za veci broj igraca. Koliko ja znam otici ce Milicevic, Simunovic, Bakula, Tadic(Losa) i Vrbic. Za Simunovica, Tadica i Vrbica sam 100% siguran, a Milicevic i Bakula su sad zavrsili skolu i moja je pretpostavka da ce na faks. Kamo srece da ovaj Milicevic ostane, jer mi se cini bolje rjesenje od Hadzica na lijevom bocnom. Na proljece ih 100% nema. Nadam se da ce se barem ostatak kadra zadrzati, a uvijek mogu uskociti juniori.

I tek sad kad sam usao na stranicu da vidim spisak igraca vidim da igraci imaju statistike :mrgreen: Je*o Manchester :lol:

Kontakt:

Post Postao/la avatar » 03 okt 2014, 16:07

Simounovic je bio u kadetima Zagreba i msm pola ili sezeonu u juniorima do ozljede koljena onda se vratio ovamo...Kad pogledam dosta igraca ima iskustva u drugim ligama i klubovima van nase zemlje...Ivesic i Hadzicu da ne pricamo, Lucic bio u Svici, Novalji i Croaciji Sl Brod, Rasic i Jukic u Napredku iz Matica, Tadic u Krivaji, A.Tadic u juniorima Osjeka, Graficaru Os, Simic Austrija i ova dvojica vec navedeni da ih bi utrenirat fina ekipa bi se mogla za 1 Federacije sastavit. MAda je i ovo sad dobro

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 okt 2014, 17:59

Zepce - Kosmos 1-0

Ne bas najbolja predstava, ali vise nego zasluzena pobjeda.

Znal itko kako su Gradina i Borac igrali?

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 05 okt 2014, 19:00

http://www.sportzdk.ba/borac-osvojio-gr ... -napretka/" onclick="window.open(this.href);return false;
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Fabregas444
Kontakt:

Post Postao/la Fabregas444 » 05 okt 2014, 20:07

Gradina - Borac 2-4. Nevjerovatna pobjeda nasih momaka :D Domaci su poveli u 3-oj minuti , a udvostrucili su prednost u 12-toj. Nakon toga prava opsada gola Gradine , ali lopta jednostavno nije htjela uci u gol. Treba spomenuti da u finisu prvog dijela nije dosudjen cist jedanaesterac za goste. U drugom poluvremenu ista slika. Nasi napadaju , prilike se redaju , ali golman Gradine sve skida. I onda za 14 minuta prava rapsodija Borca. Samir Skomorac u 71-oj minuti pogadja za 2-1. U 76-toj minuti Borac izjednacuje nakon autogola odbrambenog igraca Gradine. U 80 minuti Amel Nemeljakovic pogadja za 2-3 i veliko slavlje nasih momaka. U 85-toj minuti Samir Skomorac pogadja za konacnih 2-4. Nevjerovatan povratak nakon loseg pocetka. Momci nisu gubili glavu i na kraju su i uspjeli da pokore Makljenovac :D Bravo momci !! :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 okt 2014, 09:11

Kakva je to stela u Makljenovcu? :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.