Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

bhsport
Kontakt:

Re: AW: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la bhsport » 07 okt 2014, 10:20

Goalgetter je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Mozel' Lulic ikako kao vezni? Cini mi se da zadnje vrijeme igra kao vezni u klubu - slicno nesto kao sto je Di Marija proslu sezonu. :shhh:
A ko ce nam lijevo igrati onda? :D Kvesic ? :)

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Pa nema druge, Kvesic je jedini koji moze igrati beka.
Lulic moze igrati ako ima krilo ispred sebe koje se vraca.
Tako da je druga opcija Lulic bek a Visca krilo, buduci da nema Zakarica, to znaci da ce Visca i Izet morati igrati povucenije i obratiti paznju na defanzivu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

damirdamic72
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la damirdamic72 » 07 okt 2014, 10:25

da barem izgubimo obje da ona tekletina od gosn Susica napusti vise ekipu !!!!

realno 3 boda iz oba susreta maximum

47 % nas ovdje vjeruje da mozemo uzeti 0 ili samo 1 bod !!!!

hvala selektore sto si nam utjerao strah u kosti i kad igramo protiv Andore !!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 okt 2014, 10:26

Avdija haman povrijedjen, ima Boga. :pray:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 okt 2014, 10:31

BIHfan je napisao/la:Avdija haman povrijedjen, ima Boga. :pray:
Uh sad smo ga nadrljali, valja mu povrijedjen igrat :mrgreen:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 07 okt 2014, 10:35

Avdija mora zaigrati, to mu je, vjerovatno, posljednja sansa da odigra i sakupi jos taj jedan nastup, sto mu fali za transfer u 2. englesku ligu. imbecil ce ga sigurno staviti, makar kao zamjenu.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 07 okt 2014, 10:38

Totalni cirkus, ne zna covjek dali da se smije ili place. Smeka na 0 bodova u ove dvije tekme, ali koji smo mi baksuzi nebi me iznenadilo i da dobijemo svih 6 bodova. Uglavnom, nezdrava situacija
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 07 okt 2014, 10:39

nedirajte avdiju...on je nezamjenjiv...jedva cekam te prodore po desnoj strani,pokusaje od driblinga,pogled u prazno i njegovo nerviranje kada skonta da dribla sam sebe i da je zaboravio loptu...neprocjenjivo :mrgreen:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 07 okt 2014, 11:19

koja je sprdnja ovo s reprezentacijom, boze sacuvaj......pa svaki jeb*ni trening je dodavanje i sega.....pa ne kontam ove igrace nikako, ako imaju imalo mozga, zasto ne progovore? pa recite tim susicu da se mora drugacije trenirati.....aj sprdnje covjece boziji....

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 okt 2014, 11:35

damirdamic72 je napisao/la:da barem izgubimo obje da ona tekletina od gosn Susica napusti vise ekipu !!!!

hvala selektore sto si nam utjerao strah u kosti i kad igramo protiv Andore !!!!
Ovo je glupo razmisljanje... Ajmo zamislit' scenario gdje imamo 0 bodova nakon 3 kola i Susic dobije otkaz: ko ti garantuje plasman?! Neodlazak na Euro bi bio aposlutna KATAKLIZMA za nas fudbal... To je prioritet, yebes Susica.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 07 okt 2014, 11:38

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:koja je sprdnja ovo s reprezentacijom, boze sacuvaj......pa svaki jeb*ni trening je dodavanje i sega.....pa ne kontam ove igrace nikako, ako imaju imalo mozga, zasto ne progovore? pa recite tim susicu da se mora drugacije trenirati.....aj sprdnje covjece boziji....
Svjestan je Džekson da ga čeka klupa ukoliko se Pap(k)etu bilo šta prigovori. Automatski Avdijaga (ili neko drugi iz burazerove agencije - za koju on nikad čuo nije) uskače na njegovu poziciju ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 07 okt 2014, 11:51

evo tuzna vijest za sve navijace repke, avidija nije odradio prvi trening, avdaga povrijedjen! :o :o :twisted: :twisted: dabogda se neoporavio do poslje walesa i belgije! :twisted: samo tanka nam zadnja linija do bola! salihovic i bicakcic ostali kuci zbog povreda! spahic mozda bude igrao pod inekcijom i speed demon evo povrijedjen(mada ovo mozda nikom i nesmeta osim susicu)! znaci vrlo lako bi zadnja linija mogla izgledat ovako;

mujdza------vranjes-----sunjic------kvesic!!!!

tanko, pravo tanko! ako jos nadodamo da pape neodstupa od svoje igre 2-6-2, crno nam se pise! 4-2-3-1 MORA bit formacija za ove tekme i ibisevic se mora zrtvovat za tu formaciju!

nadam se da ce barem spahic igrat, u tom slucaju ovo bi bila moja postava i ja mislim jedina ispravna koju bi trebalo izvest na teren u ovom trenutku;

---------------------------begovic--------------------
mujdza----------sunjic--------spahic---------lulic
----------------------besic------pjanic---------------
hajrovic---------------medunjanin----------visca
------------------------dzeko------------------------

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 07 okt 2014, 11:54

Consigliere je napisao/la:
damirdamic72 je napisao/la:da barem izgubimo obje da ona tekletina od gosn Susica napusti vise ekipu !!!!

Ovo je glupo razmisljanje... Ajmo zamislit' scenario gdje imamo 0 bodova nakon 3 kola i Susic dobije otkaz: ko ti garantuje plasman?! Neodlazak na Euro bi bio aposlutna KATAKLIZMA za nas fudbal... To je prioritet, yebes Susica.
ajmo zamislit' scenario: imamo 3 boda nakon 3 kola, safet ostane selektor i izgubi u izraelu... ko nam garantuje plasman uopste... 6 bodova u naredne dvije utakmice nam ne garantuju nista osim nastavka neprofesionalnog i nedoslijednog vodjenja reprezentacije do kraja kvalifikacija.... safetov ostanak na klupi s plasmanom na EP kroz baraz je takodjer kataklizma sa malo dalekoseznijim posljedicama...

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 07 okt 2014, 12:01

mikki21 je napisao/la:evo tuzna vijest za sve navijace repke, avidija nije odradio prvi trening, avdaga povrijedjen! :o :o :twisted: :twisted: dabogda se neoporavio do poslje walesa i belgije! :twisted: samo tanka nam zadnja linija do bola! salihovic i bicakcic ostali kuci zbog povreda! spahic mozda bude igrao pod inekcijom i speed demon evo povrijedjen(mada ovo mozda nikom i nesmeta osim susicu)! znaci vrlo lako bi zadnja linija mogla izgledat ovako;

mujdza------vranjes-----sunjic------kvesic!!!!

tanko, pravo tanko! ako jos nadodamo da pape neodstupa od svoje igre 2-6-2, crno nam se pise! 4-2-3-1 MORA bit formacija za ove tekme i ibisevic se mora zrtvovat za tu formaciju!

nadam se da ce barem spahic igrat, u tom slucaju ovo bi bila moja postava i ja mislim jedina ispravna koju bi trebalo izvest na teren u ovom trenutku;

---------------------------begovic--------------------
mujdza----------sunjic--------spahic---------lulic
----------------------besic------pjanic---------------
hajrovic---------------medunjanin----------visca
------------------------dzeko------------------------
Izvini ali krajnje si neprofesionalan. Čuj Mujdža da mijenja Avdiju. Tu uskače TSS jer on može igrati u zadnjoj liniji. Pa zaboga, čovjek može mijenjati Bega ako treba. :D
A i Hadžić bi mogao umjesto Višće. :mrgreen:
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 okt 2014, 12:02

amho je napisao/la:
ajmo zamislit' scenario: imamo 3 boda nakon 3 kola, safet ostane selektor i izgubi u izraelu... ko nam garantuje plasman uopste... 6 bodova u naredne dvije utakmice nam ne garantuju nista osim nastavka neprofesionalnog i nedoslijednog vodjenja reprezentacije do kraja kvalifikacija.... safetov ostanak na klupi s plasmanom na EP kroz baraz je takodjer kataklizma sa malo dalekoseznijim posljedicama...
Mozemo mi zamisljati scenarije kakve hocemo, ali realnost je da gubljenje ove dvije utakmice po cijenu njegovog odlaska nije povoljna verzija. Safet moze otici i cak ako uzmemo Vels, a recimo dozivimo katastrofu protiv Belgije.... mozda bi tako i bilo najbolje. :oops:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 okt 2014, 12:16

Consigliere je napisao/la:

nije to nikakva kataklizma već potpuno moguća situacija. mi smo u sadašnjem stanju cca 50% kandidati za direktni plasman na EP, a moglo bi nam se desiti da i baraž dođe u pitanje ako par stvari krene naopako. nama je svima jasno da pape nije dobar trener, vjerovatno i igračima. samo ostaje pitanje kako će se oni postaviti i da li će izvući maksimum iz mogućeg ili ne!

ali realno, nije to sve daleko od onoga što je većina nas realista očekivala poslije izvlačenja grupa: belgija osvaja grupu a mi se borimo za 2-3 mjesto. na to će nakraju i izaći
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 07 okt 2014, 12:18, ukupno mijenjano 2 puta.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 07 okt 2014, 12:17

Ne moze Haris na 10,nikad...Bolje da Tino igra na toj poziciji..Hare ide uz Besica i to je to..Pajnic ispred i na strane Hajrovic,Visca ,Lulic itd..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 07 okt 2014, 12:20

Jos jednom ponavljam ako ce nam Kvesic igrat' beka, bolje da je pozvan Duljevic da igra na krilu, a Lulica onda staviti na beka, e moj Pape

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 07 okt 2014, 12:28

Da smo pametni kao sto nismo,mogli bi igrati na prekrsaje,jer imamo Dzeku kojem ce sudije sigurno svirati faul a imamo i dobre izvodjace istih.. :kafa: Al BiH i strategija ne idu u istu recenicu :thumbdown:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 okt 2014, 12:36

Samo me interesuje kako će izgledati lijeva strana na ove dvije utakmice, da li Kvesić-Lulić ili Lulić-Višća :hmmmmm:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 okt 2014, 12:47

Consigliere je napisao/la: Ovo je glupo razmisljanje... Ajmo zamislit' scenario gdje imamo 0 bodova nakon 3 kola i Susic dobije otkaz: ko ti garantuje plasman?! Neodlazak na Euro bi bio aposlutna KATAKLIZMA za nas fudbal... To je prioritet, yebes Susica.
:salut: :salut:
autogol je napisao/la:Da smo pametni kao sto nismo,mogli bi igrati na prekrsaje,jer imamo Dzeku kojem ce sudije sigurno svirati faul a imamo i dobre izvodjace istih.. :kafa: Al BiH i strategija ne idu u istu recenicu :thumbdown:
Tako je.
mirzatele je napisao/la:Jos jednom ponavljam ako ce nam Kvesic igrat' beka, bolje da je pozvan Duljevic da igra na krilu, a Lulica onda staviti na beka, e moj Pape
Duljevic bi trebao biti minimalno jedan od 30 igraca pa mozda i 23 samo sto nije mogao pozvati i njega i Zakarica. Mada sada kada se je Zakaric povrijedio bi mogao. Ali valjda je Pape gledao da budu igraci iz sva 4 najbolja kluba u državi da se niko ne naljuti :facepalm: :facepalm: :D :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.