Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
haha crni rosario jos odigram na live na poluvrmenu rezultati 3:1, 3:2, 2:2 a vec imo 2:1 a ono zavrsi 1:2 hahaha
mirzatele je napisao/la:Mislim da vrijedi probat'
Chicago - Washington - 2
2.7
Ubode ga majstorski, nikad ne bih rekao. Kud od tebe ne prepisah.mirzatele je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Mislim da vrijedi probat'
Chicago - Washington - 2
2.7

@ city
sve tekme ispod bile
Amar Osim selektor BiH
@beppe zeznu nas Juka, ali se uzelo na singlovima tri prosla
kakve su granice veceras? ako su kao jucer bit ce ponovo ispod. Ima dosta rotiranja i rezultat nije vazan.

mancity je napisao/la:
1 Over 205.5 DEN Nuggets vs LA Lakers
2 Under 190.5 WAS Wizards @ CHI Bulls
3 Under 202.5 PHI 76ers @ BOS Celtics
4 Under 199.5 NO Pelicans @ ATL Hawks
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Hajde drago mi je bar nesto da se uzelo...Premier ne da opciju igranja na koseve, tako da nemam pojma, ne znam sta im je.Slazem se za ove predsezonske,ako su onakve granice, generalno idu ispod.mancity je napisao/la:@beppe zeznu nas Juka, ali se uzelo na singlovima tri proslakakve su granice veceras? ako su kao jucer bit ce ponovo ispod. Ima dosta rotiranja i rezultat nije vazan.
mancity je napisao/la:
Amar Osim selektor BiH
- Consigliere
- Kontakt:
Treba smisljati neku strategiju za ovaj NBA... Imam osjecaj da ce biti dosta pogodaka ove sezone 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ne daju zbog rotiranja, ne igraju pocetne postave nego se jos traze, tako da dobijaju minute i oni koji nece nikako ni igrati! Nego Netsi-Maccabi, ako ne bude veliki hendikep mogli bi Netsi pokriti. Maccabi nije onaj od prosle sezone.Beppe je napisao/la:Hajde drago mi je bar nesto da se uzelo...Premier ne da opciju igranja na koseve, tako da nemam pojma, ne znam sta im je.Slazem se za ove predsezonske,ako su onakve granice, generalno idu ispod.mancity je napisao/la:@beppe zeznu nas Juka, ali se uzelo na singlovima tri proslakakve su granice veceras? ako su kao jucer bit ce ponovo ispod. Ima dosta rotiranja i rezultat nije vazan.
mancity je napisao/la:
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Steta za ona dva prelaza Argentinske lige bio sam blizu,ali shebase na kraju sve..
Za sad samo uplaceno
Union - Cedevita 2
Roune - Pau 2
20 km
sad prelaze razradjujem..

Za sad samo uplaceno
Union - Cedevita 2
Roune - Pau 2
20 km
sad prelaze razradjujem..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
gdje je miki,sta je rec za engleze, rece da cemo uzimat pate dns 

Ako neko hoce neka uplati da ce kukushkin uzeti andersona 2:0,, gledam mec ovaj kukushkin igra odlicno, anderson nema rjesenje za igru kukushkina, kod svake razmjene udaraca kukushkin uzima poen,, anderson jedino poentira ako mu prodje prvi servis
Kvota je oko 2,00
Kvota je oko 2,00
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Valjda je neko uplatio,, kukushkin uzeo odmah break na pocetku 2.seta,, sad je kvota 1,30 tako da se vise neisplati igratigonzales je napisao/la:Ako neko hoce neka uplati da ce kukushkin uzeti andersona 2:0,, gledam mec ovaj kukushkin igra odlicno, anderson nema rjesenje za igru kukushkina, kod svake razmjene udaraca kukushkin uzima poen,, anderson jedino poentira ako mu prodje prvi servis
Kvota je oko 2,00

radimmirzatele je napisao/la:gdje je miki,sta je rec za engleze, rece da cemo uzimat pate dns

Olimpija - Cedevita X2 1,85
12.5/Nikolov H. (Olimpija) 1,70 MANJE
11.5/Lučić U. (MZT Skopje) 1,85 MANJE
8.5/Zirbes M. (C.Zvezda) - 1,70 MANJE
Evo nakon četri mjeseca pauze od kladionice da ponovno malo okušam sreću,polako počinju košarkaška prvenstva,a pošto je ABA liga počela prošli vikend moj vam je savjet da igrače koji su bljesnuli u zadnjem kolu ,a relativno su novi u ligi i klubu igrate ispod zadane margine,jer početak je sezone i biti će dosta oscilacija,
12.5/Nikolov H. (Olimpija) 1,70 MANJE
11.5/Lučić U. (MZT Skopje) 1,85 MANJE
8.5/Zirbes M. (C.Zvezda) - 1,70 MANJE
Evo nakon četri mjeseca pauze od kladionice da ponovno malo okušam sreću,polako počinju košarkaška prvenstva,a pošto je ABA liga počela prošli vikend moj vam je savjet da igrače koji su bljesnuli u zadnjem kolu ,a relativno su novi u ligi i klubu igrate ispod zadane margine,jer početak je sezone i biti će dosta oscilacija,
Nije bilo više 2:0 pa uzeo manje gemova, nadam se da neću sada ureći.gonzales je napisao/la:Valjda je neko uplatio,, kukushkin uzeo odmah break na pocetku 2.seta,, sad je kvota 1,30 tako da se vise neisplati igratigonzales je napisao/la:Ako neko hoce neka uplati da ce kukushkin uzeti andersona 2:0,, gledam mec ovaj kukushkin igra odlicno, anderson nema rjesenje za igru kukushkina, kod svake razmjene udaraca kukushkin uzima poen,, anderson jedino poentira ako mu prodje prvi servis
Kvota je oko 2,00

Zadnja izmjena: matija994, dana/u 07 okt 2014, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
da probamo sa ovim
Vityaz-Sochi 1.trećina 2 3.00
srednji ulog
2/1 13.50 manji ulog
2/X 13.00 manji ulog
Vityaz-Sochi 1.trećina 2 3.00
srednji ulog
2/1 13.50 manji ulog
2/X 13.00 manji ulog
Nakon pauze od para dana, idemo danas dici neke pare
Cibona - C.Zvezda (-6.5) 2 @ 1,85
Cibona je ljeto provela puno vise posvecena stvarim oko dugovanja nego sto su orjentisani na kosarku. Ostali su bez glavnog igrača Šarića, koji je bio alfa i omega ekipe i igrač preko kojeg je sve išlo. Također otišao je i Darko Planinić kojeg koliko god ja mrzio je bio klasa za sadašnje Cibonine centre. Jedina pojačanja su igrači iz nevjerovatne hrvatske generacije 1997 (Slavica, Žižić) i Devon Van Ostrum koji je došao nedavno, i protiv Olimpije se vidjelo da se još nije uklopio u igru. Sa druge strane imamo Zvezdu, koja je svemirski brod za sve ekipe u ABA ligi, u prvom kolu su pobjedili Levskog sa 30 razlike (jedine probleme su imali dok su Bugari pogadjali tricu, kada je Zvezda stisla odbranu sve je išlo lagano). Cibona je i u prvom kolu poražena od ništa bolje Olimpije, i danas sve osim pobjede Zvezde u hendikepu bi bilo ogromno iznenađenje.
J.Blasingame (13.5) OVER @ 1.85
Kod već pomenute Cibone Blasingame je i prošle godine bio glavna karika uz Šarića, a ove godine je definitvno postao glavna. Protiv Olimpije je ovu granicu pokrio sredinom trece cetvrtine kada je iskljucen (dobio dvije glupe tehnicke greske). Sa druge strane danas ce ga cuvati Markus Williams, najvece pojacanje Zvezde, ali covjek koji je kroz cijelu karijeru odličan napadač operisan od odbrane. Inače prošle sezone je Blasingame zadavao velike probleme puno boljem defanzivcu Nelsonu, pa bi sada trebalo biti jos i lakse. Danas ocekujem da ce 90 % napada zavrsiti u njegovim rukama (sa ocekivanih 35 minuta igre), iz kojih ce on vrtiti centralni pick&roll koji zavrsava ili asistencijom ili njegovim sutem,pa je to jos jedan razlog zbog kojeg ga ocekujem u overu.
Boban Marjanovic (12.5) OVER @ 1.85
Cibona i ove kao i prošle godine iz reketa ne moze odbraniti nista. Inace oni igraju sa samo tri prava visoka igraca (od kojih su dvojica juniora) i Boban ce imati veliku prednost u visini. Inače Blesingame i Lalic nikako ne mogu braniti pick&roll sto bi trebao koristiti Bobi da predje ovu solidnu granicu. Prosle godine je protiv Cibone jako dobro igrao, i ocekujem da kao i svi centri ove sezone natrpa Cibose.
Cibona - C.Zvezda (-6.5) 2 @ 1,85
Cibona je ljeto provela puno vise posvecena stvarim oko dugovanja nego sto su orjentisani na kosarku. Ostali su bez glavnog igrača Šarića, koji je bio alfa i omega ekipe i igrač preko kojeg je sve išlo. Također otišao je i Darko Planinić kojeg koliko god ja mrzio je bio klasa za sadašnje Cibonine centre. Jedina pojačanja su igrači iz nevjerovatne hrvatske generacije 1997 (Slavica, Žižić) i Devon Van Ostrum koji je došao nedavno, i protiv Olimpije se vidjelo da se još nije uklopio u igru. Sa druge strane imamo Zvezdu, koja je svemirski brod za sve ekipe u ABA ligi, u prvom kolu su pobjedili Levskog sa 30 razlike (jedine probleme su imali dok su Bugari pogadjali tricu, kada je Zvezda stisla odbranu sve je išlo lagano). Cibona je i u prvom kolu poražena od ništa bolje Olimpije, i danas sve osim pobjede Zvezde u hendikepu bi bilo ogromno iznenađenje.
J.Blasingame (13.5) OVER @ 1.85
Kod već pomenute Cibone Blasingame je i prošle godine bio glavna karika uz Šarića, a ove godine je definitvno postao glavna. Protiv Olimpije je ovu granicu pokrio sredinom trece cetvrtine kada je iskljucen (dobio dvije glupe tehnicke greske). Sa druge strane danas ce ga cuvati Markus Williams, najvece pojacanje Zvezde, ali covjek koji je kroz cijelu karijeru odličan napadač operisan od odbrane. Inače prošle sezone je Blasingame zadavao velike probleme puno boljem defanzivcu Nelsonu, pa bi sada trebalo biti jos i lakse. Danas ocekujem da ce 90 % napada zavrsiti u njegovim rukama (sa ocekivanih 35 minuta igre), iz kojih ce on vrtiti centralni pick&roll koji zavrsava ili asistencijom ili njegovim sutem,pa je to jos jedan razlog zbog kojeg ga ocekujem u overu.
Boban Marjanovic (12.5) OVER @ 1.85
Cibona i ove kao i prošle godine iz reketa ne moze odbraniti nista. Inace oni igraju sa samo tri prava visoka igraca (od kojih su dvojica juniora) i Boban ce imati veliku prednost u visini. Inače Blesingame i Lalic nikako ne mogu braniti pick&roll sto bi trebao koristiti Bobi da predje ovu solidnu granicu. Prosle godine je protiv Cibone jako dobro igrao, i ocekujem da kao i svi centri ove sezone natrpa Cibose.
ZELJEZNICAR 1921!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma pustiti jedno 2 hefte regularnog dijela sezone nek igraju, snimati sa strane pa onda polagano na sitno igrati...tek nakon mjesec i kusur poceti ozbiljne analize i pravo igranje na NBAConsigliere je napisao/la:Treba smisljati neku strategiju za ovaj NBA... Imam osjecaj da ce biti dosta pogodaka ove sezone

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
prodje i manje gemova
cestitke @matija na dobitku, ja igao cistu 2
cestitke @matija na dobitku, ja igao cistu 2

A.Omić - 9.5 manje
u prvoj utakmici Omic je dao 10 poena ali za čak 31 minutu koliko je proveo na parketu,jer je najvece pojacanje Olimpije za ovu sezonu Mirza Begic usao brzo u probleme sa licnim..Danas ce vjerovatno podijeliti minutazu njih dvojica,zavisno od Mirzine igre,mozda Omic bude igrao i manje od 20min, a tu je i Bilan koji ga moze dobro cuvati
On mi je najsigurniji,a od ostalih bi probao Bilana preko 12.5 jer je prakticno jedini pravi centar kod Cedevite i Babica 8.5 preko jer je proslu igrao cak 34 minute,a Olimpija ostavlja dosta prostora za otvoren sut, sto bi on mogao iskoristiti..
I evo jedan hokej,prepisan s jedne stranice, u premier je vec sa 2 kvota spala na 1.8
Stavenger-Bern 1
Stavangeru ovdje igra jedino pobjeda želi li šanse za prolaz koje postoje u nekim scenarijima. Bern s druge strane nema nikakve šanse za prolaz, ova utakmica im nije bitna i dolaze ovdje dati priliku mlađim igračima. Dakle motiv je uvjerljivo na strani domaćina, koji najavljuje najbitniju utakmicu sezone, no ono najbitnije je činjenica da je Stavanger već slavio protiv Berna i to nedavno u gostima. Stavanger je ove sezone u dobroj formi i u domaćoj ligi, imaju sveukupno pet pobjeda u nizu, a s velikim motivom protiv oslabljenog i nemotiviranog Berna definitivno ih vidim kao momčad koja je dosta bliže pobjedi
u prvoj utakmici Omic je dao 10 poena ali za čak 31 minutu koliko je proveo na parketu,jer je najvece pojacanje Olimpije za ovu sezonu Mirza Begic usao brzo u probleme sa licnim..Danas ce vjerovatno podijeliti minutazu njih dvojica,zavisno od Mirzine igre,mozda Omic bude igrao i manje od 20min, a tu je i Bilan koji ga moze dobro cuvati
On mi je najsigurniji,a od ostalih bi probao Bilana preko 12.5 jer je prakticno jedini pravi centar kod Cedevite i Babica 8.5 preko jer je proslu igrao cak 34 minute,a Olimpija ostavlja dosta prostora za otvoren sut, sto bi on mogao iskoristiti..
I evo jedan hokej,prepisan s jedne stranice, u premier je vec sa 2 kvota spala na 1.8
Stavenger-Bern 1
Stavangeru ovdje igra jedino pobjeda želi li šanse za prolaz koje postoje u nekim scenarijima. Bern s druge strane nema nikakve šanse za prolaz, ova utakmica im nije bitna i dolaze ovdje dati priliku mlađim igračima. Dakle motiv je uvjerljivo na strani domaćina, koji najavljuje najbitniju utakmicu sezone, no ono najbitnije je činjenica da je Stavanger već slavio protiv Berna i to nedavno u gostima. Stavanger je ove sezone u dobroj formi i u domaćoj ligi, imaju sveukupno pet pobjeda u nizu, a s velikim motivom protiv oslabljenog i nemotiviranog Berna definitivno ih vidim kao momčad koja je dosta bliže pobjedi
-
- Kontakt:
Hrvatska - Estonija (Konačan ishod-Obje ekipe postižu gol) 1/Da @2.45
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.