amho * u pravu si 100 posto.svakom iole normalnom i pismenom poznavaocu BH fudbala i reprezentacije treba biti prioritet tjeranje Susica i organizacija iste nakon njega.imamo sad i dobre pare vjerovatno se moze dovesti neko malo bolji pametniji i kulturniji na čelo iste.od 100 ljudi s kojima pričam uzivo i on line 98 % više ne podrzava Susica!Meni kad )( % ljudi bi reklo da se ubijem ja bi se ubioConsigliere je napisao/la:Mozemo mi zamisljati scenarije kakve hocemo, ali realnost je da gubljenje ove dvije utakmice po cijenu njegovog odlaska nije povoljna verzija. Safet moze otici i cak ako uzmemo Vels, a recimo dozivimo katastrofu protiv Belgije.... mozda bi tako i bilo najbolje.amho je napisao/la:
ajmo zamislit' scenario: imamo 3 boda nakon 3 kola, safet ostane selektor i izgubi u izraelu... ko nam garantuje plasman uopste... 6 bodova u naredne dvije utakmice nam ne garantuju nista osim nastavka neprofesionalnog i nedoslijednog vodjenja reprezentacije do kraja kvalifikacija.... safetov ostanak na klupi s plasmanom na EP kroz baraz je takodjer kataklizma sa malo dalekoseznijim posljedicama...

consigliere * idu prve 2 ekipe direktno kao inajbolja 3. a ostale 3 idu u baraž.opet to nije baraz gdje mozes dobiti Portugal , Hrvatsku,Grčku ili Rusiju već ekipe poput Latvije,Armenije, Estonije,Škotske,Irske ili maximalno Danske.koje mozemo proci vođene s nekim normalnim .Sama grupa je takva da niko pa cak ni Belgija nece izvuci maximalni score.dakle bit ce rasipanja bodova.
Ja bi lično volio sam 1 bod i to protiv Velsa npr nekih bezvoljih 1:1 ili 0:0 i blamažu protiv Belgije npr da nas puknu 0:3 na B.Polju.tada Safet ne bi imao bnikakve šanse za ostanak