Gazija is back

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ja ga ne zelim. Niti je dobar selektor niti bi bio dobar Sarajevu.bagrcavi je napisao/la:A tebi papke bio na klubi torpeda do kraja života
Alejkumu selam gazijo Sarajevski.Head je napisao/la:Veliki selam najvecim sinovima Skandinavije, Cartmanu i Nerminovicu.
Dovoljno je što je u reprezentaciji.Aragon je napisao/la:Ja ga ne zelim. Niti je dobar selektor niti bi bio dobar Sarajevu.bagrcavi je napisao/la:A tebi papke bio na klubi torpeda do kraja života
A posto vidim da ti je kabadahija dobar, moja zelja ti je da ti bude u klubu narednih 30 godina.
Posteno?
Kodro,Barbarez, Bolić,Salihamidžić,Džeko, Spaha,Baljić,Bajramović, Hibić,Papac i ima ih još tako da se bojim da nekog ne zaboravim, najveći sinovi bosanski što se tice fudbalaAjax je napisao/la:[youtube][/youtube]Željooooo je napisao/la:Spaha kritikovao sam te ranije al' mi oprosti, ako budeš igrao uprkos povredi i pod injekcijama i uprkos zabrani iz Bayera u mojim očima ćeš biti k'o Trebević velik.
Jedan od najvećih sinova bosanskih
Igrati ce Spaha ako ikako bude mogao sigurno. Pa makar ugrozio svoju karijeru u Bayeru i tako ce covjek otici u legendu. Barbarez pa onda Spaha.![]()
Mati mu je Gacanka. Znaci majka Hercegovina.ciza je napisao/la:ispravak netacnog navoda,mati Dalmacija,ostalo je okŽeljooooo je napisao/la:Spaha kritikovao sam te ranije al' mi oprosti, ako budeš igrao uprkos povredi i pod injekcijama i uprkos zabrani iz Bayera u mojim očima ćeš biti k'o Trebević velik.
Jedan od najvećih sinova bosanskih![]()
Nije rishaaa Dubrovnik poznat kao ratnicki grad ali Emir je nas nogometni biser. I lijepo je nesto ovako i vidjeti.rishaaa je napisao/la:![]()
A Dubrovnik uopce nije u Dalmaciji.dubrovnik je napisao/la:Mati mu je Gacanka. Znaci majka Hercegovina.ciza je napisao/la:ispravak netacnog navoda,mati Dalmacija,ostalo je okŽeljooooo je napisao/la:Spaha kritikovao sam te ranije al' mi oprosti, ako budeš igrao uprkos povredi i pod injekcijama i uprkos zabrani iz Bayera u mojim očima ćeš biti k'o Trebević velik.
Jedan od najvećih sinova bosanskih![]()
Cini mi se da je savez dobro razyebao novinare, niko nista ne zna.Goalgetter je napisao/la:Je li prosao preglede Spaha, ima li ista novo?
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Mora se svako branit,pa i Dubrovnikdubrovnik je napisao/la:Nije rishaaa Dubrovnik poznat kao ratnicki grad ali Emir je nas nogometni biser. I lijepo je nesto ovako i vidjeti.rishaaa je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.