Safet Sušić - Pape

bordobijeli
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bordobijeli » 07 okt 2014, 13:06

Ajax je napisao/la:@ bordobijeli
TI poredis Dinamo, sadasnju Rijeku i tadasnji Hajduk sa nasim tadasnjim pa i sadasnjim klubovima. :facepalm: :facepalm:
I Ciro nije osvojio trece mjesto na SP zbog igraca iz Hrvatske lige tek toliko a to je bilo sustina tog posta a ne igraci iz domace lige ( kojih nema dovoljno ) i zato bi trebao jos vise da nagovara ove iz diaspore dog jos hoce da igraju. Ali ko je Pape da ide nekom tamo igracu na noge. Sve sam Sefete :salut:
ja govorim poslije 98 ta hrv je bila bas beton ekipa ,a taj modric ti je igrao u zrinjskom i dzeko u zelji pa ga zvali klocom i smijali mu se kao i ovim danas mladicima koji igraju za sarajevo ,zelju ,siroki ,borac . a zasto onda ti poredis hrvatsku i nas reprezentaciju :?: hoces da budemo kao oni ili bolji a necemo igrace iz nase lige ,dijaspora je proslost sve je manje tih igraca treba se okrenuti nasoj ligi i mladim momcima a to je ono sto sam pisao nasa realnost mozda nije bas svijetla al kako je tako je .i onda procitam ovdje kako je nespjeh sto smo izgubili od nigerije na SP

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 okt 2014, 13:09

Ajax je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
Citava odbrana u pm.. Sta to mi imamo, u rangu smo sa Walsom realno gledajuci..
Jaci smo od kompletnog Walesa 10-20% igracki ne vise. Utakmica ce biti jako neizvjestna i odlucivat ce sitnice. Ako ne zaigra Spaha ili ako zaigra nedovoljno oporavljen jedva cemo i nerjeseno izvuci. Sa pravim Spahom imamo sanse i da pobjedimo. Susic je trebao davno pozvati Zukanovica kao tog treceg napadaca jos i prije jer je Vedo skroz izvan forme a i da je u formi trebao bi nam opet taj treci napadac.
Po meni smo tu negdje, meni je njihova odbrana jaca od nase, nas centar je po meni malo jaci bez njihovog Allena, dok napad ako svrstavas Baleà u napadce je bolji od naseg
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 okt 2014, 13:10

@bordobijeli
Je neznam dali ti citas sta ja pisem ili ne. Neuspjeh je NACIN NA KOJI SMO IZGUBILI OD NIGERIJE a ne to da smo izgubili. Kao drugo netrebas ti meni objasnjavati ko je gdje igrao. Kao trece vec sam ti odgovorio ali ti ocigledno ne citas da su tadasnji i sadasnji Dinamo, tadasnji Hajduk i sadasnja Rijeka neuporedivo bolji klubovi od nasih i kao takvi "logicno" imaju puno veci broj kvalitetnih igraca - potencijalnih reprezentativaca.

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 07 okt 2014, 13:12

Rujo!!- popij jedan kolektivni apaurin :thumbup:

pritisak mi skoci citajuci ove komentare, pa jel moguce

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 okt 2014, 13:18

Fudo je napisao/la: Po meni smo tu negdje, meni je njihova odbrana jaca od nase, nas centar je po meni malo jaci bez njihovog Allena, dok napad ako svrstavas Baleà u napadce je bolji od naseg
Igraci mozda. Jer njima Bale vise znaci nego nama Dzeko koji nama puno znaci. Jer je Bale u stanju sam sebi stvorit priliku ni iz cega i zabiti ili asistirati. Nadigrati i po trojicu igraca ako treba. Mada nasa prednost je da smo tehnicki puno jaci od njih kada spustimo loptu na zemlju i dominirat cemo u tom segmentu igre. Begovic je puno bolji golman od njihovog. I masa nasih igraca cak i ovi koji ne odskacu toliko Lulic, Medunjanin pa mozda i Hajrovic su bolji do njihovih igraca. Da o Pjanicu ne govorim. Znaci mi jesmo blagi favoriti samo to sve pada u vodu ako Spahic nije fizicki skroz spreman. U tom slucaju oni postaju favoriti jer Vranjes i Sunjic nece moci zaustaviti Bale-a. Avdija bolje da ni ne zaigra. Visca isto nije za prvih 11 protiv Walesa i Belgije. Vedo nebi smio igrati krilo a igrat ce ako Lulic bude igrao ljevog beka. To je u biti sve.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 okt 2014, 13:21

Ajax je napisao/la:@bordobijeli
Je neznam dali ti citas sta ja pisem ili ne. Neuspjeh je NACIN NA KOJI SMO IZGUBILI OD NIGERIJE a ne to da smo izgubili. Kao drugo netrebas ti meni objasnjavati ko je gdje igrao. Kao trece vec sam ti odgovorio ali ti ocigledno ne citas da su tadasnji i sadasnji Dinamo, tadasnji Hajduk i sadasnja Rijeka neuporedivo bolji klubovi od nasih i kao takvi "logicno" imaju puno veci broj kvalitetnih igraca - potencijalnih reprezentativaca.
a ja ne znam zasto ti stalno misliš da ja imam neko suprotno misljenje ,opusti se pricamo ,debatujemo o nekim stvarima, ja i ne komuniciram s onim koji se zele prepirati i misle da su uvijek upravu .

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 okt 2014, 13:22

@bordobijeli
OK sefe :salut:

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 07 okt 2014, 13:45

S obzirom da nas vodi trenerski leš, sve sem poraza bi bilo veliko iznenađenje. Nažalost, došli smo u situaciju da tako rezonujemo stvari. Dok je ova ubleha na čelu mi strmoglavo letimo u propast. Nema više ko da ga spasi, nema Spahe, nema ovog, nema onog. Neka ga Hajduk spasi, hadaljčina usrana.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 okt 2014, 13:51

Kad ce te vise prestati pisati da smo mi nerealni u vezi sa nasom repkom. Mi u repki imamo odlicne igrace. Uvjeren sam da bi Dzeko, Pjanic, Kolasinac, Begovic, Spahic a i jos poneki igrac imao mjesta i u Elfu da su kojim slucajem Nijemci. Nas oslabljuju polufabrikati iz Germanijinog labaratorija ili otkrica polufabrikata na klupi nase repke. Zamislite koliko smo slabi kad kod nas mjesta nema ni prvi Svicarski napadac i brav ga Logicno nikad ni ne pozove. Kad momak zaigra za Svicarce postaje nikakav igrac i izdajica. Mi se borimo protiv polufabrikata koji se stancaju u nasoj repki i onog koji ih stanca u korist svoje obitelji. Jos jednom mi imamo vise nego dobru repku i totalnog propaliteta i anonimusa koji ih vodi.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 07 okt 2014, 14:13

Naleti na ovo. Strucnjak nam je jos uvjek u top formi.

Pape za NN: Nemam informaciju da je Spahić povrijeđen ili da ne dolazi.
Pape za Avaz: Ono što ja od početka znam je da je Spahić povrijeđen

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 okt 2014, 14:15

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Naleti na ovo. Strucnjak nam je jos uvjek u top formi.

Dominira lik sta drugo...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 okt 2014, 14:19

Bilo to istina ili ne, jedno je jasno: Čovjek je neprikosnoveni troll iz godine u godinu. I, čini mi se da jako uživa u tome. :lol:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 07 okt 2014, 14:21

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Naleti na ovo. Strucnjak nam je jos uvjek u top formi.

Šuti to je još dobro. Ovdje bar demantira sebe u dva različita intervjua. Obično mu se to događa u sklopu jedne rečenice ili pasusa. Znači da napreduje. Malim koracima, ali napreduje. :lol:
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 okt 2014, 14:27

:facepalm: :facepalm:

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 07 okt 2014, 14:32

BaDa12 je napisao/la:Bilo to istina ili ne, jedno je jasno: Čovjek je neprikosnoveni troll iz godine u godinu. I, čini mi se da jako uživa u tome. :lol:
Troll level: Susic Safet. Najveci na skali :lol:

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 07 okt 2014, 14:35

revan je napisao/la:

Šuti to je još dobro. Ovdje bar demantira sebe u dva različita intervjua. Obično mu se to događa u sklopu jedne rečenice ili pasusa. Znači da napreduje. Malim koracima, ali napreduje. :lol:
Dobro si primijetio. Napredak se trba pohvalit. :lol: :lol:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 okt 2014, 14:40

Ja jos ne mogu da vjerujem da nije pozvao Zukanovica , pored toga sto sigurno zna da je spahic rovit , da nema bice
vranjes je talasika sam od sebe. On izostavlja covjeka koji igra u italijanskoj ligi to je zaista potez maloumnika nikad ga nisam vrijedjao stavise sam ga branio ovde al je pogubio konce al totalno , objektivno smo kvalitetniji za 4 klase od velsa koji jos ima problema sa povredama. Al ovakav rad selektora mi smeta iz razloga jer je vec i pticama na grani ocigledno da on nece ili ne moze da izvuce maksimum iz ove ekipe , vjerujem da cemo se plasirat na europsko ali isto tako vjerujem da cemo tamo u kljucnom mometnu ponovo zakazat radi njegovih taktickih zamisli. Mogu samo rec da sam svaku tekmu repke u zadnjih 6 god docekivao sa neopisivom euforijom evo ovo je prvi put da mi je svejedno ...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 okt 2014, 14:41

Inteligencija na visokom nivou, zaboravi sta je kome lagao.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 okt 2014, 14:45

grgr je napisao/la:Ja jos ne mogu da vjerujem da nije pozvao Zukanovica , pored toga sto sigurno zna da je spahic rovit , da nema bice
vranjes je talasika sam od sebe. On izostavlja covjeka koji igra u italijanskoj ligi to je zaista potez maloumnika nikad ga nisam vrijedjao stavise sam ga branio ovde al je pogubio konce al totalno , objektivno smo kvalitetniji za 4 klase od velsa koji jos ima problema sa povredama. Al ovakav rad selektora mi smeta iz razloga jer je vec i pticama na grani ocigledno da on nece ili ne moze da izvuce maksimum iz ove ekipe , vjerujem da cemo se plasirat na europsko ali isto tako vjerujem da cemo tamo u kljucnom mometnu ponovo zakazat radi njegovih taktickih zamisli. Mogu samo rec da sam svaku tekmu repke u zadnjih 6 god docekivao sa neopisivom euforijom evo ovo je prvi put da mi je svejedno ...
meni smeta sto ovo oko zukanovica nije jasna stvar Safet treba reci da mu ne treba zukanovic ili da ga ne moze pozvati radi toga sto je napao savez ,jel ovo je jako glup izgovor kao da pocne igrati ili da mora biti standardan ,nesto mi tu nije jasno ni oko vize i ne odlaska na SP a i sad se nastavlja ,jel realno zuka nam je sad potrebniji nego ikad .

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 okt 2014, 14:49

bordobijeli je napisao/la:
grgr je napisao/la:Ja jos ne mogu da vjerujem da nije pozvao Zukanovica , pored toga sto sigurno zna da je spahic rovit , da nema bice
meni smeta sto ovo oko zukanovica nije jasna stvar Safet treba reci da mu ne treba zukanovic ili da ga ne moze pozvati radi toga sto je napao savez ,jel ovo je jako glup izgovor kao da pocne igrati ili da mora biti standardan ,nesto mi tu nije jasno ni oko vize i ne odlaska na SP a i sad se nastavlja ,jel realno zuka nam je sad potrebniji nego ikad .
Igre zukanovica sam pratio jako dugo od kad se proculo za njega u kotrljiku kad je bio medju najboljim stoperima lige. Igrao je na tom nivou gotovo 2 sezone dok nije docekao poziv papeta , doduse mislim da je tu vise radio pritisak medija nego sto je to pape uradio samovoljno. Nakon toga zuka odigra fenomenalno na poziciji lijevog bocnog , papetova izjava da imamo novog sasu papca. Da bi za manje od godinu dana novi sasa papac bio iza anela hadzica koji je otisao na sp zbog 45 min igre protiv mlade repke. Sada nemamo pola odbrane ni spahica ni bice ni salihovica kojeg on stavlja na lijevog beka nemamo ni kolasinca znaci nemamo 4-5 igraca a zukanovic idalje nema mjesta ocito da nesto ne stima na relaciji pape zukanovic ili je pape jednostavno glup prije da ce bit ovo drugo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.