Sjajni malonogometasi u svakom slucaju, e sad...arelinho je napisao/la:Akademcibagrcavi je napisao/la:Ovu curicu izgleda iz kreveta digli. Dijete u pidžami igralo.![]()
Sutra nasi sa Vrbanjusom za finale vjerovatno protiv komsija.Za komsije ne igraju nijedan njihov igrac vec igraju profesionalni malonogometasi Lalić,Novoselac...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
dokle ide opterećenje i papkovićevo bacanje tuđih para...
- corleone87
- Kontakt:
Gledaj noge u ovog naseg razbijaca i u ovih pidžamića hahaha
..

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ja mislim da je jedino ispravno rješenje za ovu situaciju sa spahićem i reprezentacijom aleksandar kosorić
može on za sat vremena biti u zenici

Moze i Mladen ZeljkovicChWilla je napisao/la:ja mislim da je jedino ispravno rješenje za ovu situaciju sa spahićem i reprezentacijom aleksandar kosorić![]()
![]()

Mrtva reprezentativna pauza!
´ajd što nema utakmica, nego ni ovi debilni portali ništa ne objavljuju, pogotovo ovi pitarski. Ne možeš ništa pročitati o svom klubu, samo o reprezentaciji, je... ih reprezentacija! Ne znam zašto klubovi ne organizuju prijateljske ...
Tražio da vidim je li Asanović potpisao al´, još uvijek ništa zvanično. Vidjeh ovo o Baši, nisam znao da je potpisao na dvije godine. http://www.fsks.ba/index.php/novosti/it ... ni%C4%8Dar

Tražio da vidim je li Asanović potpisao al´, još uvijek ništa zvanično. Vidjeh ovo o Baši, nisam znao da je potpisao na dvije godine. http://www.fsks.ba/index.php/novosti/it ... ni%C4%8Dar

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Kvesa sa jaranom iz U21 Mumetom. 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kakve su ove suknjice kod pitarcica?ultrassa1921 je napisao/la:sta je ovo pomjesali cure i djecake ?![]()
Što reče @corleone87, pogledaj im noge! Ovaj naš od malena liči na fudbalera, jak k´o stijena, a "akademce" kad vidiš, baš k´o curice, odmah pomisliš gdje će ovi fudbaleri bit´?
Nije ni čudo što odavno ne uspjevaju izbaciti nekog "igrača", kad´ im igraju tatini sinovi, a ovi upravo liče na takve!

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
- Kontakt:
djeca su ovo bolan 10 godinaAdviser je napisao/la:Što reče @corleone87, pogledaj im noge! Ovaj naš od malena liči na fudbalera, jak k´o stijena, a "akademce" kad vidiš, baš k´o curice, odmah pomisliš gdje će ovi fudbaleri bit´?Nije ni čudo što odavno ne uspjevaju izbaciti nekog "igrača", kad´ im igraju tatini sinovi, a ovi upravo liče na takve!

Zeljeznicar ce u zimskom prijelaznom roku pretrpjeti neke promjene u igrackom kadru.Tako je vec poznato da ce pripreme sa ekipom za narednu polusezonu poceti Dzenis Beganovic,talentovani junior,koji je nedavno potpisao profesionalni ugovor.S druge strane navijace Zeljeznicara najvise zanima koji ce igraci napustit Grbavicu.Prica se da je Admir Adzem nezadovoljan igrama Mladena Zeljkovica i da ce njemu dati odrijesene ruke u izboru nove sredine.Postavlja se pitanje sta ce biti sa Stanicem,Kvesicem,ali njih je klub spreman prodati uz odredjeno obestecenje.Od juniora Zelje blizu potpisivanja profesionalnog ugovora su Muris Midzic i Emrah Omerdic.Posebno je Amar Osim zadovoljan igrama Murisa Midzica koji je u ljetnom prijelaznom roku stigao na Grbavicu.
Sto se tice premijer lige trenutni bodovni saldo nije los ako se uzme u obzir da plavi u ovom trenutku imaju dosta igraca koji su dostigli svoj limit(Bogdanovic,Zeljkovic,Antolovic,Turkovic...)Da bi na proljece bili u utrci za izlazak na evropsku scenu Zeljo mora dovesti par kvalitetnih pojacanja...
Sto se tice premijer lige trenutni bodovni saldo nije los ako se uzme u obzir da plavi u ovom trenutku imaju dosta igraca koji su dostigli svoj limit(Bogdanovic,Zeljkovic,Antolovic,Turkovic...)Da bi na proljece bili u utrci za izlazak na evropsku scenu Zeljo mora dovesti par kvalitetnih pojacanja...
Adi,je li ovaj momak igrao za Olimpik,a doveden je iz Bihaća. Ima nekog omalenog čovjeka,navodno menadžera, koji ga vodio na nekoliko proba. U vrijeme U15 mislim da je bio i na probi u Sarajevu? Ako jeste, onda je napredovao, jer je bio sasvim prosječan igrač. Recimo, daleko ispod nivoa malog Hadžiahmetovića.adi93 je napisao/la:Zeljeznicar ce u zimskom prijelaznom roku pretrpjeti neke promjene u igrackom kadru.Tako je vec poznato da ce pripreme sa ekipom za narednu polusezonu poceti Dzenis Beganovic,talentovani junior,koji je nedavno potpisao profesionalni ugovor.S druge strane navijace Zeljeznicara najvise zanima koji ce igraci napustit Grbavicu.Prica se da je Admir Adzem nezadovoljan igrama Mladena Zeljkovica i da ce njemu dati odrijesene ruke u izboru nove sredine.Postavlja se pitanje sta ce biti sa Stanicem,Kvesicem,ali njih je klub spreman prodati uz odredjeno obestecenje.Od juniora Zelje blizu potpisivanja profesionalnog ugovora su Muris Midzic i Emrah Omerdic.Posebno je Amar Osim zadovoljan igrama Murisa Midzica koji je u ljetnom prijelaznom roku stigao na Grbavicu.
Usput, znate li šta će biti sa Asanovićem, pisalo je da trenira sa Željom i da će se naknadno odlučiti?
Emrah Omerdić je dosao iz Olimpica a Muris Midzic iz Omladinca (Krajina)zmajusk je napisao/la:Adi,je li ovaj momak igrao za Olimpik,a doveden je iz Bihaća. Ima nekog omalenog čovjeka,navodno menadžera, koji ga vodio na nekoliko proba. U vrijeme U15 mislim da je bio i na probi u Sarajevu? Ako jeste, onda je napredovao, jer je bio sasvim prosječan igrač. Recimo, daleko ispod nivoa malog Hadžiahmetovića.adi93 je napisao/la:Zeljeznicar ce u zimskom prijelaznom roku pretrpjeti neke promjene u igrackom kadru.Tako je vec poznato da ce pripreme sa ekipom za narednu polusezonu poceti Dzenis Beganovic,talentovani junior,koji je nedavno potpisao profesionalni ugovor.S druge strane navijace Zeljeznicara najvise zanima koji ce igraci napustit Grbavicu.Prica se da je Admir Adzem nezadovoljan igrama Mladena Zeljkovica i da ce njemu dati odrijesene ruke u izboru nove sredine.Postavlja se pitanje sta ce biti sa Stanicem,Kvesicem,ali njih je klub spreman prodati uz odredjeno obestecenje.Od juniora Zelje blizu potpisivanja profesionalnog ugovora su Muris Midzic i Emrah Omerdic.Posebno je Amar Osim zadovoljan igrama Murisa Midzica koji je u ljetnom prijelaznom roku stigao na Grbavicu.
Usput, znate li šta će biti sa Asanovićem, pisalo je da trenira sa Željom i da će se naknadno odlučiti?
- champions1921
@adi93
Vidim da dosta znas o omladincima pa da te pitam za Dinu Hasanovica iz juniora.. Nije valjda da momak samo mene odusevljava igrama.. Kad god sam ga gledao odigrao je vrhunski i to na poziciji zadnjeg veznog, sto bi neki rekli "razbijaca", koja nama skripi kako je Zola otisao.. Ima li njega i u kakvim planovima??
Vidim da dosta znas o omladincima pa da te pitam za Dinu Hasanovica iz juniora.. Nije valjda da momak samo mene odusevljava igrama.. Kad god sam ga gledao odigrao je vrhunski i to na poziciji zadnjeg veznog, sto bi neki rekli "razbijaca", koja nama skripi kako je Zola otisao.. Ima li njega i u kakvim planovima??
BUDI ŽELJO !!!
Sad kad znam neke stvari,strasno se ljutim na Adzema.Dobio je isaret iz kluba da je prioritet Borac.Procjene u klubu su bile da ta utakmica lomi polusezonu. S pravom.Sugerisano mu je da igra u SB a misli na BL. Pametnom dosta.Nije muniko govorio o imenima,ali poenta je bila da sa najboljom postavom ide na Borac,i da ta postava bude sto svjezija. Uradio je sve suprotno. Potrosio neke igrace nepotrebno(Varea,Nedo,Baja,Eldar,Tomo,Kvesa),neki se povrijedili(Stana,Bucan),nije potrosio neke koje je trebao(Dado),nije vidio neke a imao idealnu priliku da ih vidi od pocetka utakmice,sa dobrim protivnikom u igri bez pritiska(Basa,Nuspahic,Enis,Amir,Colic,)...
Jednostavno,pogresna procjena. Na zalost,sa poprilicno velikim posljedicama.Vjerovao je da nece izgubiti ni jednu od ove dvije utakmice,a izgubio je obje.
Cijenim Adzemov rad,trud,zelju za strucnim obrazovanjem,teznju za samostalnoscu...Ne cijenim tvrdoglavost koja ima negativne reprekusije po klub.
On mora shvatiti da mu je ovo prvi posao u premijer ligi,da mu je ukazana velika cast,da to nosi i veliku obavezu i odgovornost.Cilj u klubu je da od njega napravi pravog trenera,koji u neko doba moze pomalo,u trenerskom smislu,liciti na Amara Osima.Klub ga je upisao na profi program koji krece prekosutra,cijim polaskom ce postati legalni sef str.staba. Niko mu se ne petlja u rad,u taktiku,u izbor igraca...Ali kad mu se iz kluba sugerisu prioriteti,nema pravo ne ispostovati to...
Siguran sam da mu je ovo posljednji put da tako postupi sa instrukcijom koju dobije iz kluba.
Jednostavno,pogresna procjena. Na zalost,sa poprilicno velikim posljedicama.Vjerovao je da nece izgubiti ni jednu od ove dvije utakmice,a izgubio je obje.
Cijenim Adzemov rad,trud,zelju za strucnim obrazovanjem,teznju za samostalnoscu...Ne cijenim tvrdoglavost koja ima negativne reprekusije po klub.
On mora shvatiti da mu je ovo prvi posao u premijer ligi,da mu je ukazana velika cast,da to nosi i veliku obavezu i odgovornost.Cilj u klubu je da od njega napravi pravog trenera,koji u neko doba moze pomalo,u trenerskom smislu,liciti na Amara Osima.Klub ga je upisao na profi program koji krece prekosutra,cijim polaskom ce postati legalni sef str.staba. Niko mu se ne petlja u rad,u taktiku,u izbor igraca...Ali kad mu se iz kluba sugerisu prioriteti,nema pravo ne ispostovati to...
Siguran sam da mu je ovo posljednji put da tako postupi sa instrukcijom koju dobije iz kluba.
ja ću napisati isto što sam napisao i poslije te tekme - da ne bih rekao da smo se nešto posebno slamali od truda i protiv širokog i da sam tu neku zadršku vidio i kod njih i kod nas. protiv borca je taj voljni momenat dosta drukčije izgledao. ne znam o kakvom velikom trošenju mi možemo pričati kad je ritam bio subota-srijeda-nedjelja, a sada ide opet pauza od dvije sedmice. ja problem u (fizičkoj) spremi i svježini uopšte ne vidim i ne mislim da bi jedan hasanović nešto bolje igrao u banja luci i da je ostao kući u srijedu. a ni ostali.
generalno ne podržavam ničiju tvrdoglavost, ni u kojem pogledu, ali hoću reći da mislim da to u konkretnom slučaju (ako je tako kako opisuješ) i nije bitnije uticalo da se ove utakmice izgube. probleme naše ekipe koji su od početka tu i koji su samo više došli do izražaja zbog jačih protivnika odmor ne rješava.
generalno ne podržavam ničiju tvrdoglavost, ni u kojem pogledu, ali hoću reći da mislim da to u konkretnom slučaju (ako je tako kako opisuješ) i nije bitnije uticalo da se ove utakmice izgube. probleme naše ekipe koji su od početka tu i koji su samo više došli do izražaja zbog jačih protivnika odmor ne rješava.
@FKZ1921 Bas tako. U sb je morao dati vise vremena Amiru,Basi,Kasicu,Haskovicu,itd..Previse potrosio "kljucne" igrace, sto se itekako osjetilo u drugom poluvremenu u BL. Sto se tice tih promjena na zimu treba bit spreman za odlazak Tomica,Stanica,mozda Kvesica i Memije,ako stignu dobre ponude. Valjda bude sta od tog najavljivanog generalnog sponzora,pa da se krene ozbiljnije na proljece.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Momci u finalu Bajramskog turnira,danas u 17:15
ima li prenosa na tv-u ?arelinho je napisao/la:Momci u finalu Bajramskog turnira,danas u 17:15
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.